- Emoji Skoru
- -18
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kitapkurdu21
-
Eşime çok ofkelendim anlık ettim yaptığım yanlis biliyorum bi anlık tiNe yaşadınız bunu söyleyecek, sizi bu hale getirecek kadar
Ya ben bebeğime sinirliyken beddua ettim çok pişmanım vicdanim sızlıyor sizce kabul olmaz demi yatamıyorum gözüme uyku girmiyor başına gelenler bilgi verir mi anlık oldu çok pismanim
Eşime çok sinirlendim benden gizli bi yere gitme gidersen öyle ettim çok öfkeliydim kendimde değildim ztn 1 dk sonra hemen pişman oldum yatamıyorum hiç umarım kabul olmaz bebeğime Rabbım içimi biliyor anlık sinir diDoğmamış bebeğinize nasıl beddua ettiniz ? Yani tam olarak ne dediniz ?
Evet hep ediyorum ama vicdanımı susturamiyirumBirtanem 20 yaşında mısın?Yaşın daha çok genç, sen çok toysun daha. Ne dediğini yazmamışsın ama tövbe et, her gün dua et, iyi şeyler yapmaya çalış hem kendin hem bebeğin için.
Ben de hamileyken eşimle tartıştığımda hep karnımı sevip özür dilerdim bebeğimden ağlardım ,mutsuz bir aile hep düşüncemde vardı çünkü ilk zamanlar çok kavga ederdik benim kıskançlık seviyem hep tavandı. Hep böyle olur diye düşünüyordum ve bebegimi haketmedigimizi düşünürdüm kendi kafamda. Ama kötü düşünce nasıl aklınıza gelebildiEşime çok ofkelendim anlık ettim yaptığım yanlis biliyorum bi anlık ti
Ah yavrum. Ne hissetti acabane yaşadınız ne oldu bu kadar ileri gidece
Biliyorum benimde öyle yaptığım çok yanlış gerçekten hiçbir anne çocuğuna beddua etmek istemez anlık oldu çok endişeleniyorum kabul olmaz insallahhBen de hamileyken eşimle tartıştığımda hep karnımı sevip özür dilerdim bebeğimden ağlardım ,mutsuz bir aile hep düşüncemde vardı çünkü ilk zamanlar çok kavga ederdik benim kıskançlık seviyem hep tavandı. Hep böyle olur diye düşünüyordum ve bebegimi haketmedigimizi düşünürdüm kendi kafamda. Ama kötü düşünce nasıl aklınıza gelebildikeşke söylemeseydiniz çünkü inanın evlat bambaşka bir şey
Daha hiç gebelik yaşamadım ilk ve anlık sinirdi suçlamayı bırakın da yazdığıma bakın anlık oldu ve bu yüzden çok pişmanım kimse çocuğuna ne beddua eder ne de beddua edilmesine razı gelir ben bilinçsizce anlık çıkıverdi ağzımdan ztn kızıyorum kendime ama Rabbım biliyor anlık istemsizce çıktı agzimdanBilinçsiz ebeveyn olursan böyle olur işte. Ne olacaktı, sizin lafınızla günahsız bebeğe ne olabilir ki
Öyle kişilerin büyük beddualarını duydum ki kabul olduğuna da şahit oldum. Hepsi de sinirle edilmişti. Edilen beddualar kendileri veya evlatlarıyla ilişkiliydi.Eşime çok sinirlendim benden gizli bi yere gitme gidersen öyle ettim çok öfkeliydim kendimde değildim ztn 1 dk sonra hemen pişman oldum yatamıyorum hiç umarım kabul olmaz bebeğime Rabbım içimi biliyor anlık sinir di
Daha bilinç kazanmadan, ergen ergen koşa koşa hamile kalırsan böyle rezillikler yaşanır tabi. Allah kurtarsın o çocuğu şimdidenDaha hiç gebelik yaşamadım ilk ve anlık sinirdi suçlamayı bırakın da yazdığıma bakın anlık oldu ve bu yüzden çok pişmanım kimse çocuğuna ne beddua eder ne de beddua edilmesine razı gelir ben bilinçsizce anlık çıkıverdi ağzımdan ztn kızıyorum kendime ama Rabbım biliyor anlık istemsizce çıktı agzimdan
Haklısın yapmamam gerekirdi hep tövbe ediyorum kurban onun için kessem olurmu acaba bayramdaEşine olan hırsının bebeğinle ne alakası var.
Önümüz bayram tövbe et ve yetim sevindir. Bayramlık falan alabilirsin.
Daha bilinç kazanmadan, ergen ergen koşa koşa hamile kalırsan böyle rezillikler yaşanır tabi. Allah kurtarsın o çocuğu şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?