• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogmamis bebegine beddua eden oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaşadınız bunu söyleyecek, sizi bu hale getirecek kadar

Doğmamış bebeğinize nasıl beddua ettiniz ? Yani tam olarak ne dediniz ?

Ya ben bebeğime sinirliyken beddua ettim çok pişmanım vicdanim sızlıyor sizce kabul olmaz demi yatamıyorum gözüme uyku girmiyor başına gelenler bilgi verir mi anlık oldu çok pismanim

Birtanem 20 yaşında mısın? :( Yaşın daha çok genç, sen çok toysun daha. Ne dediğini yazmamışsın ama tövbe et, her gün dua et, iyi şeyler yapmaya çalış hem kendin hem bebeğin için.

Doğmamış bebeğinize nasıl beddua ettiniz ? Yani tam olarak ne dediniz ?
Eşime çok sinirlendim benden gizli bi yere gitme gidersen öyle ettim çok öfkeliydim kendimde değildim ztn 1 dk sonra hemen pişman oldum yatamıyorum hiç umarım kabul olmaz bebeğime Rabbım içimi biliyor anlık sinir di

Birtanem 20 yaşında mısın? :KK43: Yaşın daha çok genç, sen çok toysun daha. Ne dediğini yazmamışsın ama tövbe et, her gün dua et, iyi şeyler yapmaya çalış hem kendin hem bebeğin için.
Evet hep ediyorum ama vicdanımı susturamiyirum

Eşime çok ofkelendim anlık ettim yaptığım yanlis biliyorum bi anlık ti
Ben de hamileyken eşimle tartıştığımda hep karnımı sevip özür dilerdim bebeğimden ağlardım ,mutsuz bir aile hep düşüncemde vardı çünkü ilk zamanlar çok kavga ederdik benim kıskançlık seviyem hep tavandı. Hep böyle olur diye düşünüyordum ve bebegimi haketmedigimizi düşünürdüm kendi kafamda. Ama kötü düşünce nasıl aklınıza gelebildi😕 keşke söylemeseydiniz çünkü inanın evlat bambaşka bir şey

Ben de hamileyken eşimle tartıştığımda hep karnımı sevip özür dilerdim bebeğimden ağlardım ,mutsuz bir aile hep düşüncemde vardı çünkü ilk zamanlar çok kavga ederdik benim kıskançlık seviyem hep tavandı. Hep böyle olur diye düşünüyordum ve bebegimi haketmedigimizi düşünürdüm kendi kafamda. Ama kötü düşünce nasıl aklınıza gelebildi😕 keşke söylemeseydiniz çünkü inanın evlat bambaşka bir şey
Biliyorum benimde öyle yaptığım çok yanlış gerçekten hiçbir anne çocuğuna beddua etmek istemez anlık oldu çok endişeleniyorum kabul olmaz insallahh

Bilinçsiz ebeveyn olursan böyle olur işte. Ne olacaktı, sizin lafınızla günahsız bebeğe ne olabilir ki
Daha hiç gebelik yaşamadım ilk ve anlık sinirdi suçlamayı bırakın da yazdığıma bakın anlık oldu ve bu yüzden çok pişmanım kimse çocuğuna ne beddua eder ne de beddua edilmesine razı gelir ben bilinçsizce anlık çıkıverdi ağzımdan ztn kızıyorum kendime ama Rabbım biliyor anlık istemsizce çıktı agzimdan

Umarım olmaz ancak ben anlık sinirle de olsa bazı konularda çenemizi tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Siz yine de bundan sonrası için kendinizi geliştirin. Bebek büyütmek inanın çok zor. Tahammül sınırlarınız her zorlandığında bunu mu yapacaksınız? Umarım hayat size bunu öğretmek için sizi bu yönden sınamaz. Arkadaşlar yazmış. Elinizden ne gelirse hayır yapabilir, tövbe edebilirsiniz. Birde bebeğinizle de konuşun. Onu sevdiğinizi bunun ilk ve son olduğunu anlatın.

Eşime çok sinirlendim benden gizli bi yere gitme gidersen öyle ettim çok öfkeliydim kendimde değildim ztn 1 dk sonra hemen pişman oldum yatamıyorum hiç umarım kabul olmaz bebeğime Rabbım içimi biliyor anlık sinir di
Öyle kişilerin büyük beddualarını duydum ki kabul olduğuna da şahit oldum. Hepsi de sinirle edilmişti. Edilen beddualar kendileri veya evlatlarıyla ilişkiliydi.

Zalim olmadıktan sonra birine bir daha beddua etmekten kaçının. Size de her türlü dokunur.

Dini konulara girecek ama tövbe edip sadaka verin yetimlere mesela.

Daha hiç gebelik yaşamadım ilk ve anlık sinirdi suçlamayı bırakın da yazdığıma bakın anlık oldu ve bu yüzden çok pişmanım kimse çocuğuna ne beddua eder ne de beddua edilmesine razı gelir ben bilinçsizce anlık çıkıverdi ağzımdan ztn kızıyorum kendime ama Rabbım biliyor anlık istemsizce çıktı agzimdan
Daha bilinç kazanmadan, ergen ergen koşa koşa hamile kalırsan böyle rezillikler yaşanır tabi. Allah kurtarsın o çocuğu şimdiden

Eşine olan hırsının bebeğinle ne alakası var.
Önümüz bayram tövbe et ve yetim sevindir. Bayramlık falan alabilirsin.
Haklısın yapmamam gerekirdi hep tövbe ediyorum kurban onun için kessem olurmu acaba bayramda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back