sel 🦁🧚♀️ Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 9.980 1.381 698 28 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sel #21 adaylaarda .!.: ALLAH rahmet etsin canım mekanı cennet olsun inşallah sende hayırlısıyla mutlu,huzurlu bir yuva kurarsın inşallah Genişletmek için tıkla... sağol caım çok teşekkür ederim. onun görmesini çok istemiştim ben ama demirci dükkanı dediği kalbi dayanamadı erken kapadı kepengleri senağlama
adaylaarda .!.: ALLAH rahmet etsin canım mekanı cennet olsun inşallah sende hayırlısıyla mutlu,huzurlu bir yuva kurarsın inşallah Genişletmek için tıkla... sağol caım çok teşekkür ederim. onun görmesini çok istemiştim ben ama demirci dükkanı dediği kalbi dayanamadı erken kapadı kepengleri senağlama
Nadas Guru Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2008 2.925 55 358 39 İstanbul 28 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sel #22 doğmamış bebeğe don biçmek sözü tüm anlamlarıyla uymuş size canım:lepi: allah hayırlı bir evlat nasip etsin..:CüvCüv:
doğmamış bebeğe don biçmek sözü tüm anlamlarıyla uymuş size canım:lepi: allah hayırlı bir evlat nasip etsin..:CüvCüv: