- 3 Kasım 2020
- 87
- 30
Selam Kizlar...ben 20. Hafta hamileyim ve baslikda yazdigi gibi bebeğimize isim düşünüyoruz...Ben herkes gibi evlenmedende bagzi isimler gecmisti kafamda ama toplumda başkasının yanında hiç söze getrimemistim...hani kim bilir hamile kalirmiyım evlenirmiyim oglum veya kizim mi olur diye...hiç içimden geçeni söylemezdim...her neyse benim kuzenlerden biri ben ozamanlari ali ismini beğeniyorum dediğimde, ah bende alihan beğeniyorum, demişti...yıllar geçti evlendik ben hamileyim o değil biz tabi esimle düşündük kiz olursa veya erkek olursa ne olsun diye...içimden çok erkek geçtiği için daha cok erkek ismini konuştuk eşimle, o da aliyi beğendi işte...ama aile içinde ben demedim, bir tek kardeşlerimle ve annemle bu isim konusunu konuşmuştum...dün aksam kuzenler teyzem annemler felan oturuyoruz, kiz kuzenimin ağabeyi sordu, ben dedim cinsiyet belli degil ondan net değil dedim, o da ısrar etti, ah siz yinede düşünmüşünuzdür soyle sen, dedi, bende oglan olursa ali istiyoruz dedim acayip şaşkınlıkla bakti, diger erkek kardeside aynen o sekil, ah ali mi, sanki böyle çok acayip bireey demişim gibi, tabi kuzenimden cit çıkmıyor, hamile olalı birkere olsun yuzume nasıl geçiyor şikayetlerin varmi hersey yolundami diye sormadı....(bir kere whatsapp dan mesaj atmisti nasılım diye sadece), tabi o akşamda sus pus oturuyordu....tabi benimkisi bir rahmin, ama cok eminim yoksa erkek kardesleri niye sorsun ve soruyorsa denen öyle tepki versin, simdi kizlar, bu cok sacma degilmi...ben o ismi zaten beyenmisim, onun lafından once ve soyle birsey var, kimse daha evlenmeden hamile kalmadan bence bir isime patent kuramaz, yanlışım varsa düzeltin beni, zaten hormonlar bende alt üst herseye cok tepki veriyorum, az burda sizinle dertleşmek istedim...içimi dökmek istedim....düşüncelerinizi merak ediyorum
Hayirli akşamlar herkese
Hayirli akşamlar herkese