Bu doğru, popo mümkün olduğu kadar yukarıda olmalı. Genellikle doggy pozisyonu acı veriyor sanırım normal ama herkeste farklı, deneye yanıla kendinize en uygun pozisyonu bulacaksınız.Kafayı yastığa gömün️
Yes, bacaklar omuz hizasında açık olacak
Canım çekirgemSaygılar hojam.
Bu nasıl bir anlatis şeklidir insan bir an hayale daliyoreeeeDoggy ya da kucak üstündeyken ışığı kapatıp telefonun ışığını tutun sonra duvardaki gölgenize bakın, inanılmaz seksi oluyor bu aralar favorimiz odoggy pozisyonunda ben bazen bacaklarımı tamamen ayırıyorum bazen kafamı yastığa gömüyorum bazen saçımı ya da boynumu tutacağı pozisyonda oluyorum hepsinde de mutlaka belimi kırıyorum. Çok ağrı falan olmuyor o şekil ki ön sevişmeyi de çok sevmediğim için acıyla beraber zevk alıyorum acısa daha güzel
Bugün yasaklar kapsaminda çoğu eş evdedir. Herkes bugün telefon ışıklarıyla bunu denesinDoggy ya da kucak üstündeyken ışığı kapatıp telefonun ışığını tutun sonra duvardaki gölgenize bakın, inanılmaz seksi oluyor bu aralar favorimiz odoggy pozisyonunda ben bazen bacaklarımı tamamen ayırıyorum bazen kafamı yastığa gömüyorum bazen saçımı ya da boynumu tutacağı pozisyonda oluyorum hepsinde de mutlaka belimi kırıyorum. Çok ağrı falan olmuyor o şekil ki ön sevişmeyi de çok sevmediğim için acıyla beraber zevk alıyorum acısa daha güzel
Ay ben çok utanırım ya, 12 yılda ancak gözümü açıp da adamın ne yaptığına bakmaya cesaret edebildimBugün yasaklar kapsaminda çoğu eş evdedir. Herkes bugün telefon ışıklarıyla bunu denesinben de dahil
ilk girişte dogy pozisyonda yapmayın önce misyoner olsun bi 5 dk sonra dogy e geçin ve yavaş baslanmasi lazım birde eşin çok carpiyorsa o yüzden de ağrın oluyor dur çünkü bendede aynısı oluyor carpmamasini söylüyorum bu şekilde bir sorun yasayamiyorum tam tersi diğer pozisyonlardan daha iyi oluyorArkadaşlar evliyim 2 yıldır. Diğer pozisyonlarda ilişkiye girebiliyoruz genellikle gerçi hala bazen canım yanıyor ama devam edebiliyorum. Yalnız doggy pozisyonunda canım çok yanıyor aslında evlenmeden önce en zevk alacağımı düşündüğüm pozisyon oydu ama canım acıyor. Sanki orada kemikleri zorluyor eşim gibi geliyor. Bunun nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Kız sende 12 yılda hiç mi merak edip bakmadın ne oluyor ne yapıyor diyeAy ben çok utanırım ya, 12 yılda ancak gözümü açıp da adamın ne yaptığına bakmaya cesaret edebildimbir sürü şey yapıyoruz ama benim gözüm hep kapalı
Hisdediyorum ya o yetiyordu, ama bu ara bakıyorum, izlemesi de çok çekiciymişKız sende 12 yılda hiç mi merak edip bakmadın ne oluyor ne yapıyor diyeaç artık gözünü
Şu an yatak başlığını siyaha boyamakla meşgulüm, akşama kırmızı siyah bir odadayız bunun gazı bir süre gider bize, ışığı da değerlendireyim. Bir yerde vücut çorabı incili g string jartiyer muhabbetleri dönüyor, çok gaza geldim, pandemide sabahlar olmayacak bu gidişle. Canlı dersler de olmayaydı iyiydiBırak girsin işte ne güzelben de ışık olayını daha yapmadım
İncili string olayinin tam içindeyimŞu an yatak başlığını siyaha boyamakla meşgulüm, akşama kırmızı siyah bir odadayız bunun gazı bir süre gider bize, ışığı da değerlendireyim. Bir yerde vücut çorabı incili g string jartiyer muhabbetleri dönüyor, çok gaza geldim, pandemide sabahlar olmayacak bu gidişle. Canlı dersler de olmayaydı iyiydi
Nasıl bir şey merak ettim, yaşanmaz sanki onunla yaİncili string olayinin tam içindeyim
Merry See Kadın Kırmızı İncili Tanga | Trendyol böyle bir şeyNasıl bir şey merak ettim, yaşanmaz sanki onunla ya
Aman allahımMerry See Kadın Kırmızı İncili Tanga | Trendyol böyle bir şey
Ekle ekleAman allahımdehşet. Beğenilere ekliyorum acilen