Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz güç gösterisi ego tatmini gibi birazda görsel olarak sanırım tahrik ediyor sankiHerhalde çok zevk alıyorlar genelde o pozisyonu ister benimkide..
Burda patron benim havalariYani olabilir belki de nasıl bir güç gösterisi anlamadım karşısında erkek yok ki sonuçta...
Bu yangın sonrası hamile kalıp saygı duyduğum insana dönüşmemi alkışlamaya geldim.Hahah tulum yok streçe dolanayım? Yetmediği yerde poşet yapıştırırım. Haşır huşur hahahahah uzaylı gibi, gülmekten icraata geçemem.
Korona bulaşmasın diye streç filme sarınan kadın evinde nefessiz bulundu haberi okursanız o ben olurum artık.
Ayrıca, üç beş gün duramadım, aylarca yıllarca bekleyenlere saygı duyuyorum. Respect.
Kizlar bu doggy pozisyonunda penis yatay sekilde yere paralel mi ilerlemeli yoksa ucu biraz asagi mi durmali.
Yaa organı çok uzun ya da fazla sert.Arkadaşlar evliyim 2 yıldır. Diğer pozisyonlarda ilişkiye girebiliyoruz genellikle gerçi hala bazen canım yanıyor ama devam edebiliyorum. Yalnız doggy pozisyonunda canım çok yanıyor aslında evlenmeden önce en zevk alacağımı düşündüğüm pozisyon oydu ama canım acıyor. Sanki orada kemikleri zorluyor eşim gibi geliyor. Bunun nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Büyük olunca ağrı yapıyor.fena kasık ağrısı yapar.büyük penislere uygun bir pozisyon değil.Way anasını hemde paldır kuldur, kız ben ne geometri hesaplamaları yastıkla ne üçgenler ne dörtgenler çiziyordum gene olmuyordu
Penisin şekli ve boyutuyla ilgili.Bu gerçekten bı problem galiba ya, çünkü aynı sorun bende de var ama eski partnerlerimleyken yoktu, şimdi sevgilimden mi kaynakli bilemiyorum denemedigimiz şey kalmadı...
Hayır, şuan aynı hatta daha fazla boyuttaki kişilerle sorunsuz yapabiliyorum sanmıyorum onunla ilgili olduğunu, duruş açisiyla alakalı bencePenisin şekli ve boyutuyla ilgili.
başlık canlı değil ama belki okuyan faydalanan olur. hanımlar öncelikle doggy pozisyonunu yapmadan önce acıyacağını düşünürseniz kendinizi ilişki sırasında kasacağınız için doğal olarak acır. kendinizi tamamen rahat bırakın hatta ilişkinin sonlarına bırakın ki iyice gevşemiş olun. tamamen ana ve alacağınız zevke odaklanın. bir diğer nokta ise nasıl durdunuz. popo dışarıda bel içeride olacak. bacaklarınızı da omuz genişliğinde açmanız gerekiyor. ve son olarak partnerinizden yavaş başlamasını isteyin. önce penisinin tamamını sokmasın yavaş yavaş ve küçük bir kısmını soksun siz alıştıktan sonra siz de isterseniz hızlansın ve tamamını soksun. umarım yazdıklarım problemlerinizi çözmeye yardımcı olur.
Bu yangın sonrası hamile kalıp saygı duyduğum insana dönüşmemi alkışlamaya geldim.
Bildirimlerin en hüzünlüsünü almış konuya geri gelmişim
bu pozisyonla mı hamile kaldınız yoksa