Doggy pozisyonunda canım acıyor

Sorun sizde değil de eşinizde olabilir. Sorun denmez aslında eşinizin şeysi biraz kalın olabilir onla alakalıdır. Yoksa dogy çok zorlayan bir pozisyon değil.

Yara falan tahriş olabilir içerde enfeksiyon da olabilir ha bunlar yoksa suç eşinizde duvarları zorluyor

Pozisyonu doğru yapıyorsanız ve yeterince ıslanıyorsanız, kayganlık varsa acıması tuhaf. Pozisyona geçmeden önce ufak bir oral sekansı yapabilirsiniz.

Kizlar bu doggy pozisyonunda penis yatay sekilde yere paralel mi ilerlemeli yoksa ucu biraz asagi mi durmali.

Hahah tulum yok streçe dolanayım? Yetmediği yerde poşet yapıştırırım. Haşır huşur hahahahah uzaylı gibi, gülmekten icraata geçemem.
Korona bulaşmasın diye streç filme sarınan kadın evinde nefessiz bulundu haberi okursanız o ben olurum artık.
Ayrıca, üç beş gün duramadım, aylarca yıllarca bekleyenlere saygı duyuyorum. Respect.
Bu yangın sonrası hamile kalıp saygı duyduğum insana dönüşmemi alkışlamaya geldim.
Bildirimlerin en hüzünlüsünü almış konuya geri gelmişim🤪

Ben de o pozisyonda biraz fazla baskı hissediyorum. Genelde Reglim yakınken rahatsız edici dereceye ulaşıyor. Ama acı gibi değil. Yara vs varsa acı hissedebilirsiniz. Bi baktırmakta fayda var

Arkadaşlar evliyim 2 yıldır. Diğer pozisyonlarda ilişkiye girebiliyoruz genellikle gerçi hala bazen canım yanıyor ama devam edebiliyorum. Yalnız doggy pozisyonunda canım çok yanıyor aslında evlenmeden önce en zevk alacağımı düşündüğüm pozisyon oydu ama canım acıyor. Sanki orada kemikleri zorluyor eşim gibi geliyor. Bunun nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Yaa organı çok uzun ya da fazla sert.

Way anasını hemde paldır kuldur, kız ben ne geometri hesaplamaları yastıkla ne üçgenler ne dörtgenler çiziyordum gene olmuyordu :confused::confused:
Büyük olunca ağrı yapıyor.fena kasık ağrısı yapar.büyük penislere uygun bir pozisyon değil.

başlık canlı değil ama belki okuyan faydalanan olur. hanımlar öncelikle doggy pozisyonunu yapmadan önce acıyacağını düşünürseniz kendinizi ilişki sırasında kasacağınız için doğal olarak acır. kendinizi tamamen rahat bırakın hatta ilişkinin sonlarına bırakın ki iyice gevşemiş olun. tamamen ana ve alacağınız zevke odaklanın. bir diğer nokta ise nasıl durdunuz. popo dışarıda bel içeride olacak. bacaklarınızı da omuz genişliğinde açmanız gerekiyor. ve son olarak partnerinizden yavaş başlamasını isteyin. önce penisinin tamamını sokmasın yavaş yavaş ve küçük bir kısmını soksun siz alıştıktan sonra siz de isterseniz hızlansın ve tamamını soksun. umarım yazdıklarım problemlerinizi çözmeye yardımcı olur.

başlık canlı değil ama belki okuyan faydalanan olur. hanımlar öncelikle doggy pozisyonunu yapmadan önce acıyacağını düşünürseniz kendinizi ilişki sırasında kasacağınız için doğal olarak acır. kendinizi tamamen rahat bırakın hatta ilişkinin sonlarına bırakın ki iyice gevşemiş olun. tamamen ana ve alacağınız zevke odaklanın. bir diğer nokta ise nasıl durdunuz. popo dışarıda bel içeride olacak. bacaklarınızı da omuz genişliğinde açmanız gerekiyor. ve son olarak partnerinizden yavaş başlamasını isteyin. önce penisinin tamamını sokmasın yavaş yavaş ve küçük bir kısmını soksun siz alıştıktan sonra siz de isterseniz hızlansın ve tamamını soksun. umarım yazdıklarım problemlerinizi çözmeye yardımcı olur.

siz olayi dogru anladiginiza eminmisiniz

Muges33 Muges33 orasını Allah bilir hangisiydi. ben sık sık ihtiyaç hissederken çocuk sonrası ayda yılda bire düşüyor demek istemiştim. Korona karantinası çok uzun gelmişti ama asıl çocuk ve sonrasında aylar yıllar geçse bile ne istek kalıyor ne ihtiyaç. Haftada 3-4 oldu 3-4 ayda bir.

X