Uzatincada busefer hiç boşalamıyor derken dur bakalim insallah düzelir burdakiler okudukça şaşırıyorum tek zevk alamayan ben gibiErken boşalma problemi sevişmeye engel değil, bilakis yardımcı.
Böyle sorunlarda ilk turu sevişme ile kapatıp ikincide birleşme yaşayan çok çift var.
Tamam ben de öyle zevk alan bir kadın değilim, diyorum ya anatomim bozuk herhalde ama böyle olunca bir tek elimize kalan zaten sevişme oluyor.
O bari düzgün olsun.
Yok yok ben de varım bacımUzatincada busefer hiç boşalamıyor derken dur bakalim insallah düzelir burdakiler okudukça şaşırıyorum tek zevk alamayan ben gibi
Aslinda doğru diyorsun benimde rahimde yara var uzattiramiyorum kanıyor acıyor derken adama yap cik diyorum.Yok yok ben de varım bacım
Ama benimki eşten kaynaklı değil, direkt ben sıkıntılıyım, biliyorum bunu.
Pandemi olmasaydı bebeleri okula verip bir hastaneye kendini atıp tüm bölümlere sıra görünecektim, o kadar sıkıntım var ama olamadı
Bir de bir Allahın kulu korummayı öğretsin bana diye yalvaracaktım iki çocuk sonrası
Yani öyle bir anlatıyorlar ki seks olayını, ben hayatımda hiç yapmadım herhalde diyorum, özendiriyorlar bu hatunlar
ÜzdüDogy nedir ilk defa duydum
Benim en çok zevk aldığım pozisyon. Bence kişiden kişiye değişirDoggy pozisyonu girişi en sıkılaştıran pozisyon diye biliyorum ondan olabilir. Bir de o pozisyonda klitoris uyarılmadigi için zevk alabiliyor musunuz ya? O tip pozisyonlar sadece erkeklerin zevk alabileceği pozisyonlar gibi geliyor bana
Acaba yanlış mı duruyorumBenim en çok zevk aldığım pozisyon. Bence kişiden kişiye değişir
Ahahaha şu mesaja bile beğenmedim atan var. Ne yiyip içiyorsunuz acabaBeli kır beli. Çok düz duruyorsundur
Kocası beceremiyordur yada kiricak belinde incelik yoktur ne bilim kendine atmıştır begenmedimiAhahaha şu mesaja bile beğenmedim atan var. Ne yiyip içiyorsunuz acaba
Ay kıyamaaam, yazık o zamanKocası beceremiyordur yada kiricak belinde incelik yoktur ne bilim kendine atmıştır begenmedimi
Açıkçası benimde çok tecrübeli olduğum söylenemez yeni evliyim. Ama çok çok afedersiniz ben bacaklarımı omuz hizasında açıyorum ve belimi c şeklinde kırıyorumAcaba yanlış mı duruyorum
Kudracım o senin son bedduacın tatlım. Az kin beslemeyi öğren insanlara.Ahahaha şu mesaja bile beğenmedim atan var. Ne yiyip içiyorsunuz acaba
Ahahah şu an ponçikliğim gözler önüne serildi farkındasın di mi? Vahşet team diyenler utansın.
Kudracım o senin son bedduacın tatlım. Az kin beslemeyi öğren insanlara.
İnternetten baktım pozisyona,adını bilmiyordumİngilizcede doggydemek
Şaşırmayın yaw,ilk defa duydum ismini, o pozisyon adını bilmiyordum :))Dogy nedir ilk defa duydum
Bi müddet sonra çok genişlemiş olunca eb güzeli bu pozisyonŞaşırmayın yaw,ilk defa duydum ismini, o pozisyon adını bilmiyordum :))
Domalmanın ingiliççesi. Koronadan korumaya en müsait duruş.Dogu nedir ilk defa duydum