Doggy pozisyonunda canım acıyor

Uzatincada busefer hiç boşalamıyor derken dur bakalim insallah düzelir burdakiler okudukça şaşırıyorum tek zevk alamayan ben gibi

Uzatincada busefer hiç boşalamıyor derken dur bakalim insallah düzelir burdakiler okudukça şaşırıyorum tek zevk alamayan ben gibi
Yok yok ben de varım bacım
Ama benimki eşten kaynaklı değil, direkt ben sıkıntılıyım, biliyorum bunu.
Pandemi olmasaydı bebeleri okula verip bir hastaneye kendini atıp tüm bölümlere sıra görünecektim, o kadar sıkıntım var ama olamadı

Bir de bir Allahın kulu korummayı öğretsin bana diye yalvaracaktım iki çocuk sonrası

Yani öyle bir anlatıyorlar ki seks olayını, ben hayatımda hiç yapmadım herhalde diyorum, özendiriyorlar bu hatunlar

Aslinda doğru diyorsun benimde rahimde yara var uzattiramiyorum kanıyor acıyor derken adama yap cik diyorum.
Bana kalsa öyle afedersin yalama şu bu iğrenirim.
Bana göre arada bir olmalı zevkli olmalı o je öyle haftada 2 bile zor miller 4 yapyormus

Korunmada işte este olcak bisey insanın psikolojisini bozuyor var zaten ben ilk dogumdna sorna bi soğudum o yüzdende oldu aslında hastaneye giderken haber ver benimde derDim cokmus

Valla ya onlar mi sapık benmi duygusuz çözemedim orta yollu bir insan evladı ariyorum

Benim en çok zevk aldığım pozisyon. Bence kişiden kişiye değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…