Şu omuz hizasını deniyim ben biAçıkçası benimde çok tecrübeli olduğum söylenemez yeni evliyim. Ama çok çok afedersiniz ben bacaklarımı omuz hizasında açıyorum ve belimi c şeklinde kırıyorum
Çift maskeyle oynaşın bacım, ben pozitif çıkarsam adama zaten bulaşmış olacağından hiç tınlamam veririm odunu. Aynı yatakta uyurken o hala negatifse daha da bulaşmaz zaten bence.Domalmanın ingiliççesi. Koronadan korumaya en müsait duruş.
Ey cemaati kadınlar kulübü, korona olan biri kaçıncı gün negatife döner??? Bir an evvel negatife dönmeliyim ergen oğlanlar gibi seks deyince elim ayağım titriyor
Partnerinizin bacak boyu ya da penis boyuyla ilgili olabilir.Bu gerçekten bı problem galiba ya, çünkü aynı sorun bende de var ama eski partnerlerimleyken yoktu, şimdi sevgilimden mi kaynakli bilemiyorum denemedigimiz şey kalmadı...
Benim okuduklarimda da dogrudan bir göz temasi olmadigu icin kadinlarin en zor orgazm olduklari pozisyon diyordu. Kadinlar duygu ister ya hani, o sebeple zor olurmus doggyde.Valla çook uzun zamandır ve neredeyse her ilişkide bu pozisyonu deniyoruz. Bir kez bile bu pozisyonda orgazm olamadım. Acaba bende mi bir sorun var.
Geçmiş olsun.Domalmanın ingiliççesi. Koronadan korumaya en müsait duruş.
Ey cemaati kadınlar kulübü, korona olan biri kaçıncı gün negatife döner??? Bir an evvel negatife dönmeliyim ergen oğlanlar gibi seks deyince elim ayağım titriyor
Sjjsjsjsjsjjssj bi tane video var bununla alakalı, atarsam ban yiyebilirim.Çift maskeyle oynaşın bacım, ben pozitif çıkarsam adama zaten bulaşmış olacağından hiç tınlamam veririm odunu. Aynı yatakta uyurken o hala negatifse daha da bulaşmaz zaten bence.
Bu nasil profil fotografiGeçmiş olsun.
Sjjsjsjsjsjjssj bi tane video var bununla alakalı, atarsam ban yiyebilirim.
Bilmiyorum belki de klitoris uyarılmıyor diye mi olmuyor bende.Benim okuduklarimda da dogrudan bir göz temasi olmadigu icin kadinlarin en zor orgazm olduklari pozisyon diyordu. Kadinlar duygu ister ya hani, o sebeple zor olurmus doggyde.
Ne güzel aslinda. Ben dahil hiç orgazm olamamislar var bu sitede.Bilmiyorum belki de klitoris uyarılmıyor diye mi olmuyor bende.Çünkü hiçbir pozisyonda sorun yaşamazken bir tek onda olamıyorum.
No commentPartnerinizin bacak boyu ya da penis boyuyla ilgili olabilir.
Aynen bu da nazar boncuğu olsun.Ne güzel aslinda. Ben dahil hiç orgazm olamamislar var bu sitede.
Aman yok bulaşmasıysa benden bulaşmasın, yangın vaaar yangın var şarkısını söyleyip odada hapis durmaya devamke.Çift maskeyle oynaşın bacım, ben pozitif çıkarsam adama zaten bulaşmış olacağından hiç tınlamam veririm odunu. Aynı yatakta uyurken o hala negatifse daha da bulaşmaz zaten bence.
Teşekkür ederim :) mesaj atabilir misin? aramızda gülüşürüz karantinadayım yazık bana dermişim ahahahaGeçmiş olsun.
Sjjsjsjsjsjjssj bi tane video var bununla alakalı, atarsam ban yiyebilirim.
He bende domalma diye biliyomDomalmanın ingiliççesi. Koronadan korumaya en müsait duruş.
Kız telefonumda yok, googlede de bulamadım. Eşimin telefonundaydı galiba. Bulursam atarım. Tulumla girişiyorlardı.Aman yok bulaşmasıysa benden bulaşmasın, yangın vaaar yangın var şarkısını söyleyip odada hapis durmaya devamke.
Teşekkür ederim :) mesaj atabilir misin? aramızda gülüşürüz karantinadayım yazık bana dermişim ahahaha
Hahah tulum yok streçe dolanayım? Yetmediği yerde poşet yapıştırırım. Haşır huşur hahahahah uzaylı gibi, gülmekten icraata geçemem.Kız telefonumda yok, googlede de bulamadım. Eşimin telefonundaydı galiba. Bulursam atarım. Tulumla girişiyorlardı.
Nişanlısı uzun yola giden ben bunu beğendi.Hahah tulum yok streçe dolanayım? Yetmediği yerde poşet yapıştırırım. Haşır huşur hahahahah uzaylı gibi, gülmekten icraata geçemem.
Korona bulaşmasın diye streç filme sarınan kadın evinde nefessiz bulundu haberi okursanız o ben olurum artık.
Ayrıca, üç beş gün duramadım, aylarca yıllarca bekleyenlere saygı duyuyorum. Respect.
Allah kavuştursunNişanlısı uzun yola giden ben bunu beğendi.
Amin teşekkür ederimAllah kavuştursun