Doggy pozisyonunda canım acıyor

Çift maskeyle oynaşın bacım, ben pozitif çıkarsam adama zaten bulaşmış olacağından hiç tınlamam veririm odunu. Aynı yatakta uyurken o hala negatifse daha da bulaşmaz zaten bence.

Valla çook uzun zamandır ve neredeyse her ilişkide bu pozisyonu deniyoruz. Bir kez bile bu pozisyonda orgazm olamadım. Acaba bende mi bir sorun var.
Benim okuduklarimda da dogrudan bir göz temasi olmadigu icin kadinlarin en zor orgazm olduklari pozisyon diyordu. Kadinlar duygu ister ya hani, o sebeple zor olurmus doggyde.

Geçmiş olsun.
Çift maskeyle oynaşın bacım, ben pozitif çıkarsam adama zaten bulaşmış olacağından hiç tınlamam veririm odunu. Aynı yatakta uyurken o hala negatifse daha da bulaşmaz zaten bence.
Sjjsjsjsjsjjssj bi tane video var bununla alakalı, atarsam ban yiyebilirim.

Benim okuduklarimda da dogrudan bir göz temasi olmadigu icin kadinlarin en zor orgazm olduklari pozisyon diyordu. Kadinlar duygu ister ya hani, o sebeple zor olurmus doggyde.
Bilmiyorum belki de klitoris uyarılmıyor diye mi olmuyor bende. Çünkü hiçbir pozisyonda sorun yaşamazken bir tek onda olamıyorum.

Aman yok bulaşmasıysa benden bulaşmasın, yangın vaaar yangın var şarkısını söyleyip odada hapis durmaya devamke.

Geçmiş olsun.

Sjjsjsjsjsjjssj bi tane video var bununla alakalı, atarsam ban yiyebilirim.
Teşekkür ederim :) mesaj atabilir misin? aramızda gülüşürüz karantinadayım yazık bana dermişim ahahaha

Kız telefonumda yok, googlede de bulamadım. Eşimin telefonundaydı galiba. Bulursam atarım. Tulumla girişiyorlardı.

Kız telefonumda yok, googlede de bulamadım. Eşimin telefonundaydı galiba. Bulursam atarım. Tulumla girişiyorlardı.
Hahah tulum yok streçe dolanayım? Yetmediği yerde poşet yapıştırırım. Haşır huşur hahahahah uzaylı gibi, gülmekten icraata geçemem.
Korona bulaşmasın diye streç filme sarınan kadın evinde nefessiz bulundu haberi okursanız o ben olurum artık.
Ayrıca, üç beş gün duramadım, aylarca yıllarca bekleyenlere saygı duyuyorum. Respect.

Nişanlısı uzun yola giden ben bunu beğendi.

Benim de o pozisyonda çok acıyor kendi kendime şekil değiştiriyorum biraz hafifliyo ama, iyice ittirdiğinde rahime baskı yapınca hepten can yakıyor. birde ilişkinin sonunda o pozisyonu tercih ediyorum kaslar baaya gevşemiş oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…