- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
allah allah ya kiz pozisyonumu yanlis aliyosun kiBenim de nefret ettiğim, aşırı baskı ve ağrı hissettiğim türev kendisi.
Hiç haz etmem
Yok yahu o kadar da salak değilimdir yanlış anlamamışımdırallah allah ya kiz pozisyonumu yanlis aliyosun ki
bu cinsellik bolumunu hic sevmiyorum ya
rahibe rahibe takiliyodum ben ne guzel aklima düştü bak
yanlis anladin demedim yanlismi aliyosun dedim bel assagi popo disari falanYok yahu o kadar da salak değilimdir yanlış anlamamışımdır
Bende genel olarak bir baskı problemi var zaten ve en fazla hissettiğim şekil bu
Anatomim sevişmeye aykırı herhalde
Geçen bir yazı okumuştum, harfler eksik olsa bile beyin tamamlar diye, tam da o olmuş beynim kelimeyi tamamlamış anlıyorsun olarakyanlis anladin demedim yanlismi aliyosun dedim bel assagi popo disari falan
gidiyimde azicik sevisen insanlar izliyim
demek ki gercekten sevmiyorsun yada kasiliyorsun o pozisyondaGeçen bir yazı okumuştum, harfler eksik olsa bile beyin tamamlar diye, tam da o olmuş beynim kelimeyi tamamlamış anlıyorsun olarak
Ay yok ya ben kesin sorunluyum bu konuda da onca şey arasında gerçekten en nefret ettiğim pozisyon, o esnada kavga çıkarıp bırakmışlığım var
Yapar yapar, neler öğrendim bendemek ki gercekten sevmiyorsun yada kasiliyorsun o pozisyonda
su cinsellik topiginde 3 5 gun takilsam libidom tavan yaparmi ki
sendemi kardes kardeş takiliyosumYapar yapar, neler öğrendim ben
Bir klişemiz ama giyim kuşam işe yararmış meğer.
Öğrendim ama boşa, sevişmeye tövbeliyim malumunuz
Kardeş gene iyi, bayağı asker arkadaşı.sendemi kardes kardeş takiliyosum
Bacı sen de naptın, sevişmeden nasıl oldu o çocuklar?Aha ben hiç öpüşmem hemen yap cik . Sevişmeyi bilmeyen 2 çocuk anası ben olabilirim
Geçen bir yazı okumuştum, harfler eksik olsa bile beyin tamamlar diye, tam da o olmuş beynim kelimeyi tamamlamış anlıyorsun olarak
Ay yok ya ben kesin sorunluyum bu konuda da onca şey arasında gerçekten en nefret ettiğim pozisyon, o esnada kavga çıkarıp bırakmışlığım var
Birleşen yerler sevişmeden birlesiyorBacı sen de naptın, sevişmeden nasıl oldu o çocuklar?
Ama bu çok sıkıcı değil mi?Birleşen yerler sevişmeden birlesiyor
Adam haliyle hemen boşalmaya alışık ben hiç olmuyor
benim kizda kalkti babasinin yanina gitti 1 saat onceKardeş gene iyi, bayağı asker arkadaşı.
Az önce çocuklar uyandı, gittiler babasının yanına.
3 oğlan koğuş gibi aylardır bir şekilde beraber yatıyorlar, her gecenin sonu benim küfrederek çocukların yatağına gitmemle son buluyor
Ben şekilsizim herhalde ne diim, şansıma tüküreyimKukuyla pipi bazen uyumsuz oluyo film. O zaman bazı pozisyonlar zorluyor ya da hiç keyif vermiyo. Tamamen şekil ve boyutla alakalı
Valla kılımı oynatamam, o ne yahu...Birleşen yerler sevişmeden birlesiyor
Adam haliyle hemen boşalmaya alışık ben hiç olmuyor
Ama bu çok sıkıcı değil mi?
bana göre zaten ağır yük banyo yapmak seks bazen görev gibi geliyor zevk almak istiyorum bende dogumdna sonra göndercem doktoraValla kılımı oynatamam, o ne yahu...
Seks olayı bana göre sadece sevişmeden ibaret zaten, püüüü kocana.
Azıcık sen yönlendir 2 çocuk olmuş yani bir sevişin ya.
Erken boşalma problemi sevişmeye engel değil, bilakis yardımcı.bana göre zaten ağır yük banyo yapmak seks bazen görev gibi geliyor zevk almak istiyorum bende dogumdna sonra göndercem doktora
DogruTavsiyem iliskinin sonlarina doğru o pozisyona girin. Tamamen gevşemiş rahat olduğunuz anda deneyin biraz da belinizi kirin duz durmayin ve esinize yavas olmasini soyleyin alışırsınz zamanla. Ha bide istemedikçe zorlama ile olmaz