Doggy pozisyonunda canım acıyor

allah allah ya kiz pozisyonumu yanlis aliyosun ki
bu cinsellik bolumunu hic sevmiyorum ya
rahibe rahibe takiliyodum ben ne guzel aklima düştü bak
Yok yahu o kadar da salak değilimdir yanlış anlamamışımdır

Bende genel olarak bir baskı problemi var zaten ve en fazla hissettiğim şekil bu
Anatomim sevişmeye aykırı herhalde

Yok yahu o kadar da salak değilimdir yanlış anlamamışımdır

Bende genel olarak bir baskı problemi var zaten ve en fazla hissettiğim şekil bu
Anatomim sevişmeye aykırı herhalde
yanlis anladin demedim yanlismi aliyosun dedim bel assagi popo disari falan
gidiyimde azicik sevisen insanlar izliyim

yanlis anladin demedim yanlismi aliyosun dedim bel assagi popo disari falan
gidiyimde azicik sevisen insanlar izliyim
Geçen bir yazı okumuştum, harfler eksik olsa bile beyin tamamlar diye, tam da o olmuş beynim kelimeyi tamamlamış anlıyorsun olarak

Ay yok ya ben kesin sorunluyum bu konuda da onca şey arasında gerçekten en nefret ettiğim pozisyon, o esnada kavga çıkarıp bırakmışlığım var

demek ki gercekten sevmiyorsun yada kasiliyorsun o pozisyonda
su cinsellik topiginde 3 5 gun takilsam libidom tavan yaparmi ki

Kukuyla pipi bazen uyumsuz oluyo film. O zaman bazı pozisyonlar zorluyor ya da hiç keyif vermiyo. Tamamen şekil ve boyutla alakalı

benim kizda kalkti babasinin yanina gitti 1 saat once

Ama bu çok sıkıcı değil mi?

Valla kılımı oynatamam, o ne yahu...
Seks olayı bana göre sadece sevişmeden ibaret zaten, püüüü kocana.
Azıcık sen yönlendir 2 çocuk olmuş yani bir sevişin ya.
bana göre zaten ağır yük banyo yapmak seks bazen görev gibi geliyor zevk almak istiyorum bende dogumdna sonra göndercem doktora

bana göre zaten ağır yük banyo yapmak seks bazen görev gibi geliyor zevk almak istiyorum bende dogumdna sonra göndercem doktora
Erken boşalma problemi sevişmeye engel değil, bilakis yardımcı.
Böyle sorunlarda ilk turu sevişme ile kapatıp ikincide birleşme yaşayan çok çift var.
Tamam ben de öyle zevk alan bir kadın değilim, diyorum ya anatomim bozuk herhalde ama böyle olunca bir tek elimize kalan zaten sevişme oluyor.
O bari düzgün olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…