- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.546
-
- Konu Sahibi smollgirl20
sanirim.koridoru da actiricam.esimeBenim evimde boş depo dukkan üstü. İsteyerek tuttuk. Isıtamazsınız dediler ama ısınıyor gibi hiç 50 yapmadım. Nasıl daha verimli kullanılabilir araştırın. Kombi ve petek temizlikleri cok önemli. Yatak odası oturöa odası mutfak koridor da yansın. Daha ılık olur.
bu mantigu bur turlu anlamiyorum maleaef50 derece az dukkan ustu icin ve en az 3 4 petek yakmaniz lazim isiyi alabilmeniz icin.
koridoru simdi yaktim.cnm mutfagun kapisini kapattim ve diger kullanmadigim.odalari da bilmiyorum dukkan ustu tutuma cok ama cok.pismanim.onu biliyorum.sadeceBenim evimde boş depo dukkan üstü. İsteyerek tuttuk. Isıtamazsınız dediler ama ısınıyor gibi hiç 50 yapmadım. Nasıl daha verimli kullanılabilir araştırın. Kombi ve petek temizlikleri cok önemli. Yatak odası oturöa odası mutfak koridor da yansın. Daha ılık olur.
Siz odalari sogutarak devamli kombiyi devreye sokuyorsunuz bizdede kapali petekler var ama odanin kapisi acik evin sicakligi orayi isitiyor.bu mantigu bur turlu anlamiyorum maleaefsuan 2 peket yaniyor ama esime diyecem kolidoru da yakalim ya kapi altlari kapali ama duvarlar isinir belki allahim suan okadar usuyorum ki bende de sorun var biraz galiba
merkezi sistemle nasil isinmaz ya tuh cok uzuldum umutsuzluga kapildim simdi ya daha yeni tasindik ve oladat masraf oldulo burda senelerce durmak zorundayimBende dükkan üstünde oturdum. Bir yıl kadar ama ısıtmanın imkanı yoktu , yerlerde halıfleks olmasına rağmen baş edemedim , sizin gibi kombili bile değildi merkeziydi sistem ama taşınmaktan başka çare bulamadım ben.
Bu kışı geçirip diğer kışa bir çarrsine bakarsınız artık
Benm çocuklar küçük olduğu için idare edemedim , evet merkeziydi ama petekler eskiydi , bina olarakta az yanması taraftarıydı herkes ondan dolayı görevlide çoğunluğa uyuyordu malesef kaçtık kurtulduk biz :)merkezi sistemle nasil isinmaz ya tuh cok uzuldum umutsuzluga kapildim simdi ya daha yeni tasindik ve oladat masraf oldulo burda senelerce durmak zorundayim
az yakiuolarsa isinmaz tabi cnm.neyseki kurtulmussunBenm çocuklar küçük olduğu için idare edemedim , evet merkeziydi ama petekler eskiydi , bina olarakta az yanması taraftarıydı herkes ondan dolayı görevlide çoğunluğa uyuyordu malesef kaçtık kurtulduk biz :)
Camlarınız ve yalıtımınızda çok önemli ,ısıyı sabit tutabilmek adına...
bende bole dusunuyoruk canim o sekilde olmuuor yani denedik sonicta isinamoyoruz o sekilde kapi kapaliyken daha iyi isiniyor birde 5 dk havalandirma az degilmi cnm rutubet olcak korkusuyla baya bi fazla acik birakiyorum iyice havalandini hissedene kadar tabi isinkaybi oluyo ama rutubet olmaamasi daha onemli suandaKullanmadığınız odaların hem vanasını hem kapısını kapatın. Isı kaybı petekler yanmayınca değil kapılar açık olunca oluyo .
Sadece salonum yanıyo şuanda 10-15 gün sonra banyo peteğide eklenicek buna. Askılıyla oturuyorum evde
İlk 2yıl evi ısıtamadım ev yeni değil eski kapılar açıkken tüm odalar ensonda yansada asla ve asla ev ısınmıyo
Duvarlar soğuduktan sonra evi ısıtmak zor yatak odasına halıfleks alabilirsiniz mutfaktada 2tancere su kaynatıp kapatın altını ağızları açık kslsın koridora ve duvarlara ciddi faydası olur
Gündüz havalandırmayı unutmayın yeşillenmesin duvarlar 5dakika yeterli
Şimdi nasıl eğer hala ısınmıyorsa odalarınızın birinde baca varsa odun-kömür sobası kurun bu sene.bende bole dusunuyoruk canim o sekilde olmuuor yani denedik sonicta isinamoyoruz o sekilde kapi kapaliyken daha iyi isiniyor birde 5 dk havalandirma az degilmi cnm rutubet olcak korkusuyla baya bi fazla acik birakiyorum iyice havalandini hissedene kadar tabi isinkaybi oluyo ama rutubet olmaamasi daha onemli suanda