- 26 Şubat 2019
- 567
- 919
- 33
hiç çekmedim iki defa da baktık ben bakar döneriz dedim ama eşim de ailesi de beğendiler çokfoto var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç çekmedim iki defa da baktık ben bakar döneriz dedim ama eşim de ailesi de beğendiler çokfoto var mı
ilk işim sineklik yaptırmak olacak zaten olursa :) ben hiç çekinmeden alt katta oturanların kapısını çalıp sordum sorun yaşadınız mı rutubet oldu mu diye yok dediler işte yalıtımı çok iyi iki defa yapıldı sorun yok o konuda dedilerBahçe katında oturuyorum. Benim kedikerim var kendime ait bir bahçem olması gerekiyor o nedenle çıkmıyorum bu evden. Muhit bana hitap etmiyor ama sevdiğim yerlere yakın en azından, kirada makul.
Sorunlara geçeyim.
Böcek, örümcek vs olur. İlk taşındığımda fare bile görmüştüm. İlaçlama yaptırmadım. Kediler bahçeye girince böcekler azaldı. Örümceklere dokunmuyorlar onlar bağımsızlıklarını ilan edecekler ben müdahale etmesem :) fareyi uzaktan bile görmedim bir daha.
Sorunlara devam, evi 2 kere su bastı. Apartmanda kimin borusu patlarsa bizim evi su basıyor kafayı yemelik bir durum oluyor. En son bastığında tavandan sular yağıyordu üstümüze.
Sorunlar bitmiyor. Kışın rutubet olayı oluyor. Isıyı ve havalandırmayı iyi ayarlamak lazım. Onun ayarını tutturunca pek de önemli bir sorun değil.
Son sorun da yukarıdan bir şey atılması. Medeni bir semtse çok sorun olmaz, benim oturduğum gibi bir semtse eline ne geçerse senin bahçene atacaklar. Sigara, sofra artığı, halı pisliği, çocuk oyuncağı, şişe kapağı ne aklına gelirse. 8 metrekare halı kaldırmıştım bahçeden. Bahçenin üzerini kapattım sorunu çözdüm ben.
Hep sorun olacak değil elbet artılarını söyleyeyim.
En büyük artısı kedilerim mutlu. Koşturuyorlar ağaca çıkıyorlar, sokak kedileriyle aralarında tel de olsa arkadaş oluyorlar. Diğer kediler yabaniliklerini bizimkilerden dolayı bir kenara bıraktılar. Acıkan gelip söylüyo. Onlar mama yiyince daha mutlu oluyorum.
Diğer artısı bahçeye yayılma kısmı. Arkadaşlar geliyor salon boğunca hemen bahçeye çıkıyoruz. Ortam hemen değişiyor. İnsan rüzgarda sallanan yaprakların sesini duyunca sakinleşiyor.
Diğer artısı bahçeye hamak aldım yeni. Onu kurup tatil modundaymışım gibi kitap okuma seanslarıma başlıcam.
Çok uzatmadan son artısı suyla oynayabilecek bir yerim var. Çocukkende çok severdim hala seviyorum. Çıplak ayak dolaşabileceğim istediğim yeri hortumla bol bol sulayıp yıkayabileceğim bir yer. İçimde sıkıntı mı var hoop bahçedeyim. Açıyorum suyu ağaçların yapraklarına kadar yıkıyorum. Derdim tasam gidiyor :)
3 katlıı çok katlı değil öyle ama üst katın balkonu deniz manzarılı :)Su basma riski yuzunden ben olsam istemem. Bir de uzerinizde kac kat ev var? İnsan daralir.
5 yıllık evler su basma olayı olmamış yan dairede ki adam kışı atlattık zaten yağmur sezonu bitti sorun yok dediSu basma riski yuzunden ben olsam istemem. Bir de uzerinizde kac kat ev var? İnsan daralir.
Kimin borusu patlasa suyu size iner yaa. Ondan tereddut ettim ben3 katlıı çok katlı değil öyle ama üst katın balkonu deniz manzarılı :)
Tamamdir dogrudur da evi alinca omurluk aliyoruz. Bunun 10 yili var 15 yili var5 yıllık evler su basma olayı olmamış yan dairede ki adam kışı atlattık zaten yağmur sezonu bitti sorun yok dedi
valla o da doğru işte şimdiye kadar sorun çıkmamış ilerde de çıkmaz inşallah diyelimTamamdir dogrudur da evi alinca omurluk aliyoruz. Bunun 10 yili var 15 yili var
parka ters tarafta o sesi 2 yıldır çekiyorum 8. katta oturmama rağmen yazın okul tatil çocuklar akşam dışarda haliyle1=Çocuk parkına yakın olmasın çünkü çok ses oluyor
2=apartmanın kapı kapanma sesi ve asansörün dank diye inme sesi rahatsız edebilir