Bir türlü ısınamayan ev? Ve boşa giden paracıklarımız

Siz öyle yapın ne diyelim...

Kombi kapanırsa sarfiyat artar, bunu herkes bilir. Hiç birimiz boş evi ısıtmıyoruz zaten, termostatı ona göre ayarlıyoruz.

Faturalar yıllardır girişteki panoya asılır benim faturam neredeyse diğer faturaların yüzde 60 ı kadar gelir, sadece akşam gelince açarak

Evde sadece salonda 1 petek ve 2 yatak odası yanıyor, o da akşamları.
Ev yine de sıcak.
Alt üst komşu köklüyor sanırım😂

Evin yalıtımı, camların durumu falan önemli tabii ki.
Geçen sene eşim pimapen alanlarında açılmalara silikon çekti, inanılmaz farketti.

Alt kat komşunun zenginini versin rabbim 😅 çok fark ediyor geçen kış hiç üşümedim bu senekiler biraz cimri sanırım 🤭🤭

En üst kat ne yapsaniz isinmaz.Peteklere el degmeyecek kadar sicak olurdu ama evin ici buz gibiydi daha once oturdugum evde.Sirf bu yuzden ev sattim ben.Suan ara kattayim kisa kolluyla kişı geciriyorum.

valla ben izmirdeyim ve kombi kullanımını iyi bilirim , harfiyen doğru kullanırım, ısıtması kolay, ara kat, korumalı bir evdeyim buna rağmen kısın ödediğiniz ücrete yakın ödüyorum geçen seneden beri...Ankara da olup ayda 400 liraya az da olsa ısınabiliyorsanız iyi bence, doğalgaz ateş pahası çünkü
Size şöyle diyeyim bize aynı ay 400 küsür doğalgaz parası gelirken bizim üst binadaki komşuma 80 tl geldi (yalıtımı olmadığı halde) Bu işin bir sırrımı varda biz mi bilmiyoruz acaba :KK12:

X