DOĞAYA SEVGİLERLE 🌿💚

Haberlerde görmüştüm bi keresinde bir deney yptırmışlar öğretmenler öğrencilerine bununla ilgili 2 çiçek almışlar birine güzel sözler iltifatlar edip sevmişler diğerinide kötü sözler etmişler sevmemişler ikisinede aynı suyu verip aynı ortamda tutmuşlar sevilen, konuşulan çiçek dahada açmış büyümüş diğeri ise solmuş. Yani gerçekten dünyadaki herşey sevgiye muhtaç bence.

Yaa inanmıyorum bende derim hep suladığımda izliyorum yapraklarını titretiyor çiçekler mutlu oluyorlar resmen ama bana kimse inanmıyor demek ki sadece gerçekten sevenler o iletişimi kurabiliyor

kesinlikle buna inanıyorum. bitki olsun hayvan olsun gerçekten seveni bilir, deger vereni anlar.

mesela ben hayvan rahatsız olacak korkusuyla o yanasmadan yanasmam. ama nerde olursam olayim kedi köpek kuş bi hayvan varsa mutlaka bana gelir :)
ki bence en çok iletişim kurup konusan canlilar bitkiler :) ben öyle hissediyorum en azından ve öyle gozlemliyorum :)

evet o deneyi annemle ben de kısa süre yapmıştık. kesinlikle aynı sonuç. benim de bi japon gülüm vardi o kadar severdim ki. teyzem vermişti minicikken. o bile şaşırmıştı nasil büyüttün bunu sevgiden mi simardi diye :)

Aynen bende nereye gitsem kedi köpek gözğme bakar ve bana doğru gelir sevdirir kendini biliyorlar kesinlikle

Aynen bende nereye gitsem kedi köpek gözğme bakar ve bana doğru gelir sevdirir kendini biliyorlar kesinlikle

bu yüzden hayalim bahçesi olan bi ev alabilmek :) kedi köpek tavuk ördek vs besleyebilmek. doya doya ağaç dikip cicek yetistirmek :)

inşallah gücümüz yeter alabiliriz
bu arada bahce ve hayvanlarına bayildim Allah'ım nolur nasip et bize de

Burada o tarz şeyler paylaşılmayacak olumlu ve mutlu şeyler olacak çünkü bemde bakamıyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…