malesef.Sende mii
Hiç sevmeye çalıştın mı dokundun mumalesef.
kedileri seviyorum dokundum. köpeklere nadiren dokunurum. iyi anim yok pek kendileriyleHiç sevmeye çalıştın mı dokundun mu
Yalanıyordu öyle denk geldi teyzesi çok uslu dicem ama değilhic dilini böyle cikartan kedi görmemiştimcok tatli ama minnos
Neden ki naptılarkedileri seviyorum dokundum. köpeklere nadiren dokunurum. iyi anim yok pek kendileriyle
simdi burasi guzel topik oldu. insanlar urkmesin :)Neden ki naptılar
Ürkmez kimsesimdi burasi guzel topik oldu. insanlar urkmesin :)
Hoş geldinMerhaba hanımlar. Ne zamandır muhabbetlere katılmak için kendime uygun başlık arıyordum, sonunda buldumBu da benim aleo veram Eki Görüntüle 2299504
Eveettt hoş geldin yeşilliAa o nee yeşil alan mı oluşturdunız burda🕷
Hoşbuldumm
Çok iyi düşünmüşsünüzBurada doğaya ne gibi katkılarımız olabiliri konuşmak için kurdum Mune ablamın tavsiyesiyle sizlerinde fikirlerini bekliyoruz
Artık Doğa için birşeyler yapmalı hatta keşke böyle bir dernek kurabilsem (feci gaza geldim şu anÇok iyi düşünmüşsünüz❤❤
2011 senesinde kullandığım arabada bi kaza geçirdim önüme birden köpek çıktı ve ben çarpmamak için direksiyonu birden sağa kırdım hızım yüksekti tabi araba kaymaya başladı durduramadım ve sert bi şekilde bariyerlere çarptım.. babam ve annemde vardı arabada o sırada babamın ayağı kırıldı annemin omur iliğinde çatlama oldu çok şükür kimseye bişey olmadı. Bana polislerde jandarmalarda yolda araba kullanırken önümüze köpek kedi gibi hayvanlar çıktığı takdirde arabayı eğer durduramıycak hızımız varsa çarpmak tek çözüm dediler sakın direksiyonu kırma mümkünse çarp geç yoksa siz zarar görürsünüz dediler.. ögün bugündür araç kullanırken en fazla hızım 80 oluyor yine aniden bi hayvan çıkarsa arabayı durdurabileceğim hızda kullanmaya çalışıyorum mümkün değil çarpamam hiç bi canlıya benSevmiyor korkuyorsak dahi hayvanlara zarar vermeyelim, bizler kadar yaşam hakları olduğunu unutmayalım, kuşlar etrafı kirletiyor diye düşünmeyin lütfen, eski mimari yapıları aklınıza getirin, biz ecdadı hayvanlara merhamet eden bir milletiz, öyle ki camilere, köprülere dahi rüzgarın, güneşin yönü hesaplanarak yapılmış kuş evleri var, bakınız Bali paşa camii, Kiğılı camii, Büyükçekmece köprüsü.
Eki Görüntüle 2299471
Yavaş gitmek en iyisi ne srn zarar gör ne de başka bir canlı2011 senesinde kullandığım arabada bi kaza geçirdim önüme birden köpek çıktı ve ben çarpmamak için direksiyonu birden sağa kırdım hızım yüksekti tabi araba kaymaya başladı durduramadım ve sert bi şekilde bariyerlere çarptım.. babam ve annemde vardı arabada o sırada babamın ayağı kırıldı annemin omur iliğinde çatlama oldu çok şükür kimseye bişey olmadı. Bana polislerde jandarmalarda yolda araba kullanırken önümüze köpek kedi gibi hayvanlar çıktığı takdirde arabayı eğer durduramıycak hızımız varsa çarpmak tek çözüm dediler sakın direksiyonu kırma mümkünse çarp geç yoksa siz zarar görürsünüz dediler.. ögün bugündür araç kullanırken en fazla hızım 80 oluyor yine aniden bi hayvan çıkarsa arabayı durdurabileceğim hızda kullanmaya çalışıyorum mümkün değil çarpamam hiç bi canlıya ben
Teşekkür ederiz hoş geldiniz limonunuzla birlikte ne güzel tutmuş o öyle maşallah
Saol canım hoşbuldum,biz bu limon ağacımizi Mersin'den getirttik böyleceTeşekkür ederiz hoş geldiniz limonunuzla birlikte ne güzel tutmuş o öyle maşallah