DOĞAYA SEVGİLERLE 🌿💚

2011 senesinde kullandığım arabada bi kaza geçirdim önüme birden köpek çıktı ve ben çarpmamak için direksiyonu birden sağa kırdım hızım yüksekti tabi araba kaymaya başladı durduramadım ve sert bi şekilde bariyerlere çarptım.. babam ve annemde vardı arabada o sırada babamın ayağı kırıldı annemin omur iliğinde çatlama oldu çok şükür kimseye bişey olmadı. Bana polislerde jandarmalarda yolda araba kullanırken önümüze köpek kedi gibi hayvanlar çıktığı takdirde arabayı eğer durduramıycak hızımız varsa çarpmak tek çözüm dediler sakın direksiyonu kırma mümkünse çarp geç yoksa siz zarar görürsünüz dediler.. ögün bugündür araç kullanırken en fazla hızım 80 oluyor yine aniden bi hayvan çıkarsa arabayı durdurabileceğim hızda kullanmaya çalışıyorum mümkün değil çarpamam hiç bi canlıya ben

Yavaş gitmek en iyisi ne srn zarar gör ne de başka bir canlı çok geçmiş olsun sanırım ben olsam bende sizin gibi kırardım direksiyonu

Teşekkür ederiz hoş geldiniz limonunuzla birlikte ne güzel tutmuş o öyle maşallah
Saol canım hoşbuldum,biz bu limon ağacımizi Mersin'den getirttik böylece çok heveslenmistik,çokta sevdik iyiki de almisiz yanına da şimdi kumkuat almayı düşünüyoruz bakalım inşallah hakkıyla bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…