Yaa demek ondan. Benimki bissürü oldu kuzuKuzu saksi küçük olacak benim ki çok büyüktü sevmedi yavru bile vemeid küçük saksı anca bunu bulabildim çok.sevdi iki tane yavru verdi biraz araştırma yaptım çok küçük saksıları severlermis dar olacakmiş
İlk sayfa bende attım cnm resmini kaktüsümünEvet cicegi cok guzel saridan pembeye dogrubu boyle uzuyor gdiyor sonra kuruyor sap gibi kaliyor kisin normal kaktus gibi yazin o cicegi cikiyor
Diloş o ne kadar dedi dedim ya. Ne okuduğumu anlayamadımBir gün ne oldu apartmanımda kedi doğum yapmış daha doğrusu yapmış değil Ben yaptırdım apartmanda da herkes Karşı Çıktı kedinin olmasına Neyse biz yemeğini verdik suyunu verdik neler neler yaptık mama aldım çıktım Aptamil mama laktozsuz süt her şeyini aldım baktım Orada sonra herkes şikayetçi olmaya başlayınca Ben de belediyeyi aradım hani bir yardımcı olun diyerek da belediye bana dedi ki hanfendi dedi biz dedi gelip alırız da dedi bizde de sokağa bırakacağız dedi sizde de alın dedi O kedileri ve yavrularını doğru dedi kapıya koyun dedi ya dedim Sen ne diyorsun dedim ya Bu kadar mı hayvan düşman mısınız siz dedim Ben de dedim bilirim dedim dışarıya atmayı ma dedim biz dedim hayvan sevgisi nedir biliyoruz dedim Biz bir şey yapamayız dedi gelir alır Sokağı atarız dedi Siz dedim Sokağı atmıyorsunuz dedi direk zehirleyip dedim çöpe atıyorsunuz dedim kedileri çok sinirlendim Keşke ses kaydı yapsaydın ve mahkemeye verseydim çok üzülmüştüm
Devamlı sulamak bitkiyi bozuyor, rengi değişip yumuşamaya başlıyor, bir ara eşim bilgim dışında sardunyalarımı sularken aloeveramı da sulayıp durmuş, aman dedim ona sürekli su verme, en sıcak havada dahi haftada bir sulamak yeterli, ki Ege'de bazı yol kenarlarında dev aloeveralar görmeniz mümkün, onlar ne zaman yağmur yağarsa o zaman su yüzü görüyor, suyu çok seviyor olsalardı kururlardı, oysa bildiğiniz dev kaktüs gibi olmuşlar.Banada öyle ayırdıkları saksının yeri tüm gün güneş alıyor cam arkasından ama nasıl büyümüş ve çoğalmış hayran oldum görünce.
Suya bende daha çok dikkat edicem.
Gordum canim benim bu kaktusler cicek acmiyor yaİlk sayfa bende attım cnm resmini kaktüsümün
Yok artık yaa çevre bilinci hadi bir yere kadar veriliyor ama sevgisini nasıl yapacazBir gün ne oldu apartmanımda kedi doğum yapmış daha doğrusu yapmış değil Ben yaptırdım apartmanda da herkes Karşı Çıktı kedinin olmasına Neyse biz yemeğini verdik suyunu verdik neler neler yaptık mama aldım çıktım Aptamil mama laktozsuz süt her şeyini aldım baktım Orada sonra herkes şikayetçi olmaya başlayınca Ben de belediyeyi aradım hani bir yardımcı olun diyerek da belediye bana dedi ki hanfendi dedi biz dedi gelip alırız da dedi bizde de sokağa bırakacağız dedi sizde de alın dedi O kedileri ve yavrularını doğru dedi kapıya koyun dedi ya dedim Sen ne diyorsun dedim ya Bu kadar mı hayvan düşman mısınız siz dedim Ben de dedim bilirim dedim dışarıya atmayı ma dedim biz dedim hayvan sevgisi nedir biliyoruz dedim Biz bir şey yapamayız dedi gelir alır Sokağı atarız dedi Siz dedim Sokağı atmıyorsunuz dedi direk zehirleyip dedim çöpe atıyorsunuz dedim kedileri çok sinirlendim Keşke ses kaydı yapsaydın ve mahkemeye verseydim çok üzülmüştüm
hahahabende konuşurum hepsiyle annem babam da konuşur. bazen tembihliyorum bile ciceklerimi
Yalnız bende konuşurum hem bitkilerimle hem de hayvanlarımlaBazen kiminle konuşuyu diyorum bi komşu falan bekliyorum bi gidiyorum çiçeklerle konuşuyo. Seviyo onları eliyle okşuyo falan. Gece meyve ağaçlarına dadanıyolardı bazen sabah bi kalkıyoduk dalları yaprakları hep yerde inan neredeyse ağlayacak niye insan gibi almamışlar zarar vermişler ağaca diyor bu konuda çok hassas bizide öyle yetiştirdi.
Acar canım yaa zamni var demkki zaten zor açıyor.benim ama bu iki ay içinde hep çift çift.acti şaşırdım sanki bana işaret gibi bu ay bütün çiçeklerini çift çift açıyorGordum canim benim bu kaktusler cicek acmiyor ya
1 sene oldu acmiyo bunlarAcar canım yaa zamni var demkki zaten zor açıyor.benim ama bu iki ay içinde hep çift çift.acti şaşırdım sanki bana işaret gibi bu ay bütün çiçeklerini çift çift açıyor
Bende konuşurum ses kaydı olsa kızlar dineltirim şuraya neler konuşuyoruz ne dedikodu yapıyorum.hayvanalrimla çiçeklerimleYalnız bende konuşurum hem bitkilerimle hem de hayvanlarımla
Anca zamni var onların ozman bekle bakalım ama ben şöyle dikkat ettim acicak gibi en büyük olan1 sene oldu acmiyo bunlar
Yaaaa er var neler kuzum çok üzülmüştüm eşimde bende sonra apartman sakinleri herkese saldırdım öfkeden deliye döndüm Allahtan veteriner arkadslar var onalr sahiplendi yavrularımiDiloş o ne kadar dedi dedim ya. Ne okuduğumu anlayamadım
Yaaa senin yerin çok güzel yaaa
Bazen kiminle konuşuyu diyorum bi komşu falan bekliyorum bi gidiyorum çiçeklerle konuşuyo. Seviyo onları eliyle okşuyo falan. Gece meyve ağaçlarına dadanıyolardı bazen sabah bi kalkıyoduk dalları yaprakları hep yerde inan neredeyse ağlayacak niye insan gibi almamışlar zarar vermişler ağaca diyor bu konuda çok hassas bizide öyle yetiştirdi.