- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 31
Sağol canım benimYaaa senin yerin çok güzel yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimYaaa senin yerin çok güzel yaaa
Yaa inanmıyorum bende derim hep suladığımda izliyorum yapraklarını titretiyor çiçekler mutlu oluyorlar resmen ama bana kimse inanmıyor demek ki sadece gerçekten sevenler o iletişimi kurabiliyorvallahi anlıyolar yaaa. annemler gecen köye gitmisler. kayısı ağacı susuzluktan perişan olmuş. yapraklari falan buzusmus. babam dalin birini eliyle sevmis. çok mu susadın yavrum sen su veriyim sana deyince yapraklarini yukari kaldirmis ağaç. annem inanmazsin belki şamdan ama gerçekten kaldırdı yapraklarını resmen su istedi diyo. insan gibi değil konusamiyo diye cansız muamelesi yapiyolar canlıya diye anlattı. nasil üzülmüşler anlatamam.
Yaaaa yeriimm tiplere baakkEki Görüntüle 2299487 Eki Görüntüle 2299488 benim kaRa böcüklerimmmm
Geldim )@Blue_Perii -Adel- @Ayas19 @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @Beto2012 @samdan @Kendinisevenbirii
sizde gelin Canlar ☘
Hoş geldinGeldim )
Hosbuldum tatlımHoş geldin
Evet canım varmı yetiştirdiğin herhangi bir can srnde yeşil olHosbuldum tatlım
Bu ne herkes yeşillenmiş
Bunları sen mi besliyorsun
Malesef yok istiyorum ama eşim razı değilEvet canım varmı yetiştirdiğin herhangi bir can srnde yeşil ol
Ama bunlar çok cirkin
Çiçek falanda mı yokMalesef yok istiyorum ama eşim razı değil
Var o canımÇiçek falanda mı yok
O zaman sende profil ayarlarından kulübe üye olVar o canım
Kara böcükleri. Ben besledim ama birkaç ay önce çiftliğe gittiler artık ordale.kucukten besledim.hepsini ama apartman olunca sorun oluyor şimdilik ordalar ama inşallahhhhhh yerimiz olunca hepsini alicam çocuklarımın simdievde sadece bitkilerim kaldı.,Bunları sen mi besliyorsun
Ay heyecanlandım yapayım hemenO zaman sende profil ayarlarından kulübe üye ol
Dıtttttt ağzına acı biber surerim adelim onla pek.datluuuAma bunlar çok cirkin
Anladım canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun evlatlara (biz evcillerimize evlat diyoruz da) kavuşursunKara böcükleri. Ben besledim ama birkaç ay önce çiftliğe gittiler artık ordale.kucukten besledim.hepsini ama apartman olunca sorun oluyor şimdilik ordalar ama inşallahhhhhh yerimiz olunca hepsini alicam çocuklarımın simdievde sadece bitkilerim kaldı.,