DOĞAYA SEVGİLERLE 🌿💚

vallahi anlıyolar yaaa. annemler gecen köye gitmisler. kayısı ağacı susuzluktan perişan olmuş. yapraklari falan buzusmus. babam dalin birini eliyle sevmis. çok mu susadın yavrum sen su veriyim sana deyince yapraklarini yukari kaldirmis ağaç. annem inanmazsin belki şamdan ama gerçekten kaldırdı yapraklarını resmen su istedi diyo. insan gibi değil konusamiyo diye cansız muamelesi yapiyolar canlıya diye anlattı. nasil üzülmüşler anlatamam.
Yaa inanmıyorum bende derim hep suladığımda izliyorum yapraklarını titretiyor çiçekler mutlu oluyorlar resmen ama bana kimse inanmıyor demek ki sadece gerçekten sevenler o iletişimi kurabiliyor 😳

Bunları sen mi besliyorsun 😳
Kara böcükleri. Ben besledim ama birkaç ay önce çiftliğe gittiler artık ordale.kucukten besledim.hepsini ama apartman olunca sorun oluyor şimdilik ordalar ama inşallahhhhhh yerimiz olunca hepsini alicam çocuklarımın simdievde sadece bitkilerim kaldı.,😪😪😪😥😥😥😥😥

Bunlarda bizim bahçeden; şimdi çektim.

20190818_165308.jpg
20190818_165400.jpg
20190818_165412.jpg
20190818_165510.jpg
20190818_165344.jpg
20190818_165440.jpg

Kara böcükleri. Ben besledim ama birkaç ay önce çiftliğe gittiler artık ordale.kucukten besledim.hepsini ama apartman olunca sorun oluyor şimdilik ordalar ama inşallahhhhhh yerimiz olunca hepsini alicam çocuklarımın simdievde sadece bitkilerim kaldı.,😪😪😪😥😥😥😥😥
Anladım canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun evlatlara (biz evcillerimize evlat diyoruz da) kavuşursun

X