DOĞAYA SEVGİLERLE 🌿💚

Öyle yapacam kuzum bahçemde dolansınlar çok severim tospikleri
Bizimde bağda olurdu biz çocukken. Kabuğuna elimizi sürünce kafasını dışarı çıkarırdı. Biz gıdıklanıyor sanardık. Acaba canı mı yanıyorduki ayy hatta bazen taş sürerdik kabuğuna ne salakmışızz çocuk aklı

Tulparr Mune benim çocuklarımı paylaşmaya geldim, anca gelebildim

Soldan sağa doğru; aloeveram, 3 skulentim var sondaki de domates fidanım. Onu yeni diktim 1 ay falan oldu. Bu arada limon ağacı fidanım da yolda. Aloe veram aldığımda 2 dalcıktı, skulentlerim parmak kadar minikti. Nasıl çoğaldılar sevgiyi görünce. Gönül olarak daha çok bitkim olsun isterim ama çalıştığım için bakabileceğim kadar edinmeye çalışıyorum. Tek tek ilgileniyorum onlarla çünkü.

Bu da benim afacan oğlum. O da parmak kadardı sokakta çocukların elinde ölmekten kurtardığımda... 7 yaşında şimdi. Bu arada Mune hanım bende kedi annesiyim beni de anneler kulübüne alın dediğim afacan buydu işte, doğa kulübünün mimarı o benim için hatta kulüp açılınca koşup onu da tebrik ettim
Onun dışında sokakta baktığım onlarca kedi ve köpeğim var. Öğrencilerim ile doğaya tema işbirliği ile hediye ettiğim çook fidanım var. Her sene yapıyoruz fidan dikme işlemini. 2019 sezonunda da fidan dikme işlemine devam edeceğiz. Aynı zamanda sınıf kumbaramızda para biriktirip dönem sonlarında hayvanlara ve barınaklara yardım ediyoruz.
--------------------------------------
Öte yandan şuna kısmen katılıyorum evet sadece nickimiz yeşil olsun derdi ile kulübe girenler var. Daha 1 hayvana su vermemiş, 1 bitkiyi sevmemiş olanlar şuan yeşil nick ile dolaşıyor doğru..
Fakat onları dışlamak yerine, herkes de yeşil oluyor bu ne canım demek yerine o tip üyeleri daha çok içeri almak taraftarıyım. Aksine herkesten çok onların nicki yeşil olmalı ve bu tip hayvansever topiklere daha çok onlar davet edilmeli ki bu güzel yolda ilk adımlarını atabilsinler. Özendirici olsun. Onlar da gerçek bir sever olabilsin. Yoksa dışta bırakarak kimseyi kazanamayız. Daha çok davetkar olmalıyız dostlarım ki çoğalabilelim

B Brunello Cicinelli kuzum bu da kalan 2 yumurtalarım onlar da çıkıyor
Senin çocuklarda çok güzeller

Öyke seviyorum ki işten şimdi geldim üzerimi çıkarmadan direk onlara koşuyorum önce Olişim(köpeğim) karşılıyor beni sevinçle içeri girer girmez de tospiklerime koşuyorum birazdan inip çiçekleri suluyacağım

Peki nasıl yapalım nereden bileceğiz ki kim gerçek doğa sever kim değil nasıl bulalım bu kişileri bence bu sayfa sabitlenmeli ki görülebilir olsun herkes görebilsin

Ankara da kedileri besleyen baba kıza dayak haberini gördüm şu an kanım dondu ne hale geldik Allahım ooyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…