- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Yaaa ben su tospası sandımmKara tospaasıbahçede bulduk yumurtaları ayak altına yumurtlamıştı
Öyle yapacam kuzum bahçemde dolansınlar çok severim tospikleriYaaa ben su tospası sandımmneyse biraz büyüsünler salarsın doğaya
Bizimde bağda olurdu biz çocukken. Kabuğuna elimizi sürünce kafasını dışarı çıkarırdı. Biz gıdıklanıyor sanardık. Acaba canı mı yanıyordukiÖyle yapacam kuzum bahçemde dolansınlar çok severim tospikleri
Yaa eğer şimdi öyle bir çocuk görsem çok kızardımBizimde bağda olurdu biz çocukken. Kabuğuna elimizi sürünce kafasını dışarı çıkarırdı. Biz gıdıklanıyor sanardık. Acaba canı mı yanıyordukiayy hatta bazen taş sürerdik kabuğuna ne salakmışızz çocuk aklı
Merhabalar nasılsınız
Bendd iyiyim teşekkür ederim tesadüfen girdim güzel şeyler paylasiyorsunuzİyiyiz çok şükür sizler nasılsınız
Sağolun sizlerden de bekliyoruz güzel paylaşımlar ve doğaya faydalı bilgiler fikirlerBendd iyiyim teşekkür ederim tesadüfen girdim güzel şeyler paylasiyorsunuz
Aboriii Kayseriii
Bende kayserideyim siz neresindesinizAboriii Kayseriii
İnşallah elimden geldiğince Instagram'da Yeşilova saldacanları diye sayfa var eğer köpek sahiplenmek isteyen olursa yardımcı olurum haberiniz olsun sizindeSağolun sizlerden de bekliyoruz güzel paylaşımlar ve doğaya faydalı bilgiler fikirler
Evet canım sadece köpek değil tüm evcilleri paylaşabilirsinİnşallah elimden geldiğince Instagram'da Yeşilova saldacanları diye sayfa var eğer köpek sahiplenmek isteyen olursa yardımcı olurum haberiniz olsun sizinde
Benim yok sadece sahiplenmek isteyen olursa yardımcı olurum dedim tanıyorum sayfa sahibini linkini atıyorum bir bakınEvet canım sadece köpek değil tüm evcilleri paylaşabilirsin
https://www.instagram.com/yesilovasaldacanlari/?hl=tr sayfa buEvet canım sadece köpek değil tüm evcilleri paylaşabilirsin
Peki nasıl yapalım nereden bileceğiz ki kim gerçek doğa sever kim değil nasıl bulalım bu kişileriTulparr Mune benim çocuklarımı paylaşmaya geldim, anca gelebildim
Eki Görüntüle 2300406
Soldan sağa doğru; aloeveram, 3 skulentim var sondaki de domates fidanım. Onu yeni diktim 1 ay falan oldu. Bu arada limon ağacı fidanım da yolda. Aloe veram aldığımda 2 dalcıktı, skulentlerim parmak kadar minikti. Nasıl çoğaldılar sevgiyi görünce.Gönül olarak daha çok bitkim olsun isterim ama çalıştığım için bakabileceğim kadar edinmeye çalışıyorum. Tek tek ilgileniyorum onlarla çünkü.
Eki Görüntüle 2300407
Bu da benim afacan oğlum. O da parmak kadardı sokakta çocukların elinde ölmekten kurtardığımda... 7 yaşında şimdi. Bu aradaMune hanım bende kedi annesiyim beni de anneler kulübüne alın dediğim afacan buydu işte, doğa kulübünün mimarı o benim için hatta kulüp açılınca koşup onu da tebrik ettim
Onun dışında sokakta baktığım onlarca kedi ve köpeğim var. Öğrencilerim ile doğaya tema işbirliği ile hediye ettiğim çook fidanım var. Her sene yapıyoruz fidan dikme işlemini. 2019 sezonunda da fidan dikme işlemine devam edeceğiz. Aynı zamanda sınıf kumbaramızda para biriktirip dönem sonlarında hayvanlara ve barınaklara yardım ediyoruz.
--------------------------------------
Öte yandan şuna kısmen katılıyorum evet sadece nickimiz yeşil olsun derdi ile kulübe girenler var. Daha 1 hayvana su vermemiş, 1 bitkiyi sevmemiş olanlar şuan yeşil nick ile dolaşıyor doğru..
Fakat onları dışlamak yerine, herkes de yeşil oluyor bu ne canım demek yerine o tip üyeleri daha çok içeri almak taraftarıyım. Aksine herkesten çok onların nicki yeşil olmalı ve bu tip hayvansever topiklere daha çok onlar davet edilmeli ki bu güzel yolda ilk adımlarını atabilsinler. Özendirici olsun. Onlar da gerçek bir sever olabilsin. Yoksa dışta bırakarak kimseyi kazanamayız. Daha çok davetkar olmalıyız dostlarım ki çoğalabilelim