DOĞAYA SEVGİLERLE 🌿💚

Ne güzel bir sayfa olmuş. İki muhabbet kuşumuz var (gerçi kafeste olmaları beni hep rahatsız ediyor)
Çiçeklerim var, atarım fotoğraflarını.
Ekmekleri minik minik koparır her gün pencere önüne koyarım yaz kış, yine aynı şekilde poşete koyarım, bir piknik alanında ördekler, kazlar, kuğular var oraya giderken götürürüz çocuklar besler onları.
Et, tavuk yapınca kemikleri mutlaka ayrı poşete koyup çöpün yanına bırakırım köpekler için.
Çöp asla atmam attırmam, elimde çantam da hatta cebimde bile taşıdığım olur çöp kovası bulana kadar. Çöp gördüğümüz zaman yerde çocuklara bakın ne kadar yanlış doğayı kirletiyorlar diye anlatırım elimden geldiğince.

Kızçeler bende geldim çiçek yetiştirmeyi çok seviyorum balkonumda sebze evimde de çeşit çeşit çiçek yetiştirim hatta 20 yıllık rahmetli annemin çiçekleri vardır bende gözüm gibi bakarım onlara annemle konuşur gibi konuşurum onlarla

Ben yaşımın verdiği cahillikten sanırım tam seçemem insanları ama az insan öz insan galiba abla haklısın. Günaydınnn bu arada

Teşekkür ederim

Ne güzel keşke herkese bu bilinci aşılaya bilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…