Yok cikmiyor kışın, kuruyorRica ederimkışın çıkıyor mu o çiçek?
Ben yaşımın verdiği cahillikten sanırım tam seçemem insanlarıZaten sözümüz iyi insanlara değil, her canlıya kötülüğü dokunan kişilere.
Doğru valla:))) asosyal değilim, aksine gayet dışa dönük konuşkan biriyimdir ama seçiciyim artık, çok insan tanıyacağıma az olsun iyi insan olsun diyorum, yaş ilerleyince insanları bir bakışta, kurdukları bir cümleyle tanır hale geliyorsun, bakıyorum tavrı tavır değil, gözü göz değil görüşmüyorum:)))
Benmkide oyle sorayim dedimYok cikmiyor kışın, kuruyor
Teşekkür ederimNe güzel bir sayfa olmuş. İki muhabbet kuşumuz var (gerçi kafeste olmaları beni hep rahatsız ediyor)
Çiçeklerim var, atarım fotoğraflarını.
Ekmekleri minik minik koparır her gün pencere önüne koyarım yaz kış, yine aynı şekilde poşete koyarım, bir piknik alanında ördekler, kazlar, kuğular var oraya giderken götürürüz çocuklar besler onları.
Et, tavuk yapınca kemikleri mutlaka ayrı poşete koyup çöpün yanına bırakırım köpekler için.
Çöp asla atmam attırmam, elimde çantam da hatta cebimde bile taşıdığım olur çöp kovası bulana kadar. Çöp gördüğümüz zaman yerde çocuklara bakın ne kadar yanlış doğayı kirletiyorlar diye anlatırım elimden geldiğince.
Yaaaa yerim amaaa
Yaaa Allahım çok tatlılar ama yaaaaEki Görüntüle 2299723
B Brunello Cicinelli kuzuumm bakk 2 yumurtamız daha kaldı onlarda yeni yeni çatlıyor
İşi gücü bıraktım başlarında heyecanla oturuyorum çok komikYaaa Allahım çok tatlılar ama yaaaa
Allahım yerim ben onu.
Herşeyin yavrusu tatlı işte.
Kızzz sen hangi şehirdeydinnn. Ayyy ne güzel yaaaİşi gücü bıraktım başlarında heyecanla oturuyorum çok komik
Adana ceyhan canım senKızzz sen hangi şehirdeydinnn. Ayyy ne güzel yaaageçmiş mesajlarda görmüştüm veririm diye hangi şehirdesin sen
Napalım kuzum evde bakacam artıkAboriii Kayseriii
Bunlar normal tospaaaa mı su tospaaasımıNapalım kuzum evde bakacam artık
Kara tospaasıBunlar normal tospaaaa mı su tospaaasımı