Ben eşim gece vardiyasındayken ışık açık uyurum bunlar da duvar da konuşuyorlar dişi kaçıyor erkek kovalıyor sonra erkek dişinin kuyruğunu ısırdı dişi bir çığlık attı (şu an kendimi film anlatıyor gibi hissettimBen duydum ama sadece duydumöyle kur felan hiççç hissettmedim
Başın sağolsunSu kamlumbağası idi minikk bişeydii :) Valla inanın ki tam zamanını hatırlamıyorum çünkü ortaokula falan gidiyordum; yıl da yaklaşık olarak 15 sene önce falandı
Benim bebelerim inanılmaz horluyor :) normal insan sanki :) Hatta evlendiğimde ilk 1tanesini sahiplenmiştik beyazı :) eşimle de yeni evliyiz, balayından sonra evde 2. veya 3. gecemiz falandı.. biryerden bir horlama sesi geliyor :) hiçte yatamam yanımda biri horlasaeşimi uyandırdım Allah aşkına uyan yatamıyorum git içerde yat yahu diye .. iyi de ben horlamıyorum ki dedi o zaman beyaz olan minnoş henüz 50 günlüktü ama koca bir insan horlaması hala da öyleler.. ama evet dediğiniz gibi yatak işgali bunlar :) yatak bizim değil onların sanki yatakta yatmaya yer bulamıyoruz kim önce kaparsa bizden önce yatağa gidiyorlar
ama dünyanı en güzel şeyi :) hatta şöyle diyebilirim 1 pug tan daha güzeli 2 pug hatta 3 pugBen 1-1,5 ay önce hamile idim benim çocuklarım hamile kaldığımdan itibaren 1 kez olsun karnımda uyumadılar üstüme çıkmadılar, resmen hissediyorlar.. daha sonra bebeklerim karnımda öldü;hastaneden eve geldiğimde ağlıyordum. Anlamış gibilerdi resmen. karşıma oturdular öylece beni izlediler.. gelin dedim hepsi bianda gelip gözyaşlarımı yaladılar
Çok güzeller, hepsi çok güzel ister cins olsun ister sokak .. sokakta ki canlara bile kocaman sarılıyorum öpüyorum kokluyorum insanlar bana 'ıyyy çok iğrenç' gözü ile baksa da .. ' insanım' diyenlerden daha insan oldukları kesin 4 ayaklı dostlarımızın
Çok kertenkele gördüm ama seslerini duymadım:)) bir daha gördüğümde dikkat edeceğim konuşuyorlar mı bücürler :)))Mune abla @patilibirhayat hiç kertenkele sesi duydunuz mu ben konuştuklarına birbirlerine kur yaptıklarına şahit oldum da gece duvarda çok komikler
Kesinlikle duymalısın çok komikler korkuttular beni ama önce sonra seslerin onlardan grldiğini anladığımda çok gülmüştüm çünkü ses çıkardıklarını biliyordum ve duymuş da oldum aslında çokta mutlu oldum bence seslerini biliyor olmak mutluluk vericiBaşın sağolsunRabbim kucağını boş bırakmasın inşaallah.
O yüzden dedim yatakta yer bırakmazlar bize diye, bizde küçük prensesimiz hep baş köşededir:))) koltuklarda en iyi yere o oturur, yatağın en iyi yerine o yatar, arabada arka koltukta oturmaz, mutlaka öne kurulacak mis gibi yemek koyarız önüne, ikna olmaz illa sofraya gelip bizim yediğimizi yiyecek hahahahahahaaa ay bir de kıskannnnç, kimse kimseye güzel söz söylemeyecek, tüm iltifatlar ona yapılacak, eşime aşık resmen, bizi yanyana oturtmaz araya girer:)))
Aynen öyle, ırkı önemli değil, ben de öperek severim köpekleri, sokak köpeği mikrop kaparsın, ıyyy öpülür mü o diyenler oluyor, küçüklüğümden beri onlarla büyüdüm bu yaşıma kadar mikrop kapmadım, bundan sonra da kapmam diyorum:)) prensesimle gece yürüyüşlerimizde biz önde sokak çetesi arkamızda gezip tozuyoruz
Çok kertenkele gördüm ama seslerini duymadım:)) bir daha gördüğümde dikkat edeceğim konuşuyorlar mı bücürler :)))
Bakim bi aa yeni topigimiz hayirli olsunn
Sağol kuzumBakim bi aa yeni topigimiz hayirli olsunn
Pek anlamıyorum yeniyim ❤Gel canım gelzeynepberat29
Bebişlerinin fotosunu atabilir misin pekiPek anlamıyorum yeniyim ❤❤
Tabi ama niye dosya ekleyemiyorum kiBebişlerinin fotosunu atabilir misin peki
Bi de çiçekçiymişsin burada güzel bilgiler paylaşabilirsin
Mobilden giriyorsan eklenmiyor googleden girmen lazımTabi ama niye dosya ekleyemiyorum ki
Aaa yeşil olmuşum mobilde gözükmüyor niyeyse..Mobilden giriyorsan eklenmiyor googleden girmen lazım
Yeni olmuşsun az önce değildiAaa yeşil olmuşum mobilde gözükmüyor niyeyse..
Sanırım video almıyor burasıVideo çektim kabul etmiyor neden
Yaaaaa tiplere baakkkkAnnesi babalarıyla ilgileniyor rahatsız etmeyelim dedikbulara yatak odalarında uyurlarkengösteririm Eki Görüntüle 2301148