DOĞAYA SEVGİLERLE 🌿💚

Ben duydum ama sadece duydum öyle kur felan hiççç hissettmedim
Ben eşim gece vardiyasındayken ışık açık uyurum bunlar da duvar da konuşuyorlar dişi kaçıyor erkek kovalıyor sonra erkek dişinin kuyruğunu ısırdı dişi bir çığlık attı (şu an kendimi film anlatıyor gibi hissettim ) bu ramazan ayındaydı şu an duvarlarımda minicik kertenkeleler dolaşıyor torunlarım

Başın sağolsun Rabbim kucağını boş bırakmasın inşaallah.
O yüzden dedim yatakta yer bırakmazlar bize diye, bizde küçük prensesimiz hep baş köşededir:))) koltuklarda en iyi yere o oturur, yatağın en iyi yerine o yatar, arabada arka koltukta oturmaz, mutlaka öne kurulacak mis gibi yemek koyarız önüne, ikna olmaz illa sofraya gelip bizim yediğimizi yiyecek hahahahahahaaa ay bir de kıskannnnç, kimse kimseye güzel söz söylemeyecek, tüm iltifatlar ona yapılacak, eşime aşık resmen, bizi yanyana oturtmaz araya girer:)))

Aynen öyle, ırkı önemli değil, ben de öperek severim köpekleri, sokak köpeği mikrop kaparsın, ıyyy öpülür mü o diyenler oluyor, küçüklüğümden beri onlarla büyüdüm bu yaşıma kadar mikrop kapmadım, bundan sonra da kapmam diyorum:)) prensesimle gece yürüyüşlerimizde biz önde sokak çetesi arkamızda gezip tozuyoruz

Mune abla @patilibirhayat hiç kertenkele sesi duydunuz mu ben konuştuklarına birbirlerine kur yaptıklarına şahit oldum da gece duvarda çok komikler
Çok kertenkele gördüm ama seslerini duymadım:)) bir daha gördüğümde dikkat edeceğim konuşuyorlar mı bücürler :)))

Kesinlikle duymalısın çok komikler korkuttular beni ama önce sonra seslerin onlardan grldiğini anladığımda çok gülmüştüm çünkü ses çıkardıklarını biliyordum ve duymuş da oldum aslında çokta mutlu oldum bence seslerini biliyor olmak mutluluk verici

Masallah canim cok begendim bende ciceklerimi kuşumu atarim yarin domateslerim biberlerjm kabaklarim

İnsanlar birbirlerine saygı duymazken doğaya saygı duymalarını bekleyerek çok mu şey istedik acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…