- 11 Mart 2013
- 33.221
- 53.174
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E okadar belli olur tabiki ya ama hareli koyu renk olanlar çok az belli olur oda dibine girersen bana soruyorlardı işte diyorum gözün yeşilmiydi diye
Ya onu benim kaynana da demişti bana ben de kullandım hareli yeşil Yeşil maviye gore daha az belli oluyor evet
Bilmem bi bakmam lazım netten ben çok memnundum bak canım çekti gene çok güzel mavilerde var ama kendi göz rengide önemli tabi bana olan sana güzel olmuyorFreshlook hareli yeşil miydi kız
Baktım canım şimdi netten o galiba takanların fotosu var gayet güzel duruyorYa onu benim kaynana da demişti bana ben de kullandım hareli yeşil Yeşil maviye gore daha az belli oluyor evet
Yesil ya da ela neyse de mavi kullanmayin a dostlar, dogal duruyor diyenler yiyor sizi, ayrica mavi goz sadece mavi gozlulere yakisiyor.
Baktım ilk olana oda koyu renk zaten canım mavi gri karışık gibi güzel duruyorYa aslında yakısma konusu efektlerden mi bilmiyorum da insta da iki kişi var mavi lensi yakıstırdıgım. 89cocomademoiselle ve kedimari
Onlar gibiyseniz takın gari.
Ya aslında yakısma konusu efektlerden mi bilmiyorum da insta da iki kişi var mavi lensi yakıstırdıgım. 89cocomademoiselle ve kedimari
Onlar gibiyseniz takın gari.
lens olduğunun belli olmaması için şeffaf olması lazım zaten.. açık renk dediğine göre renkli, lensin doğal duranını görmedim ben hemen anlaşılıyor
Ben kendim de kullandigim icin şeffaf lensi bile yakin mesafeden görünce anliyorum, renklisinim belli olmamasi imkansizlens olduğunun belli olmaması için şeffaf olması lazım zaten.. açık renk dediğine göre renkli, lensin doğal duranını görmedim ben hemen anlaşılıyor
Bende araba sandım çokda ilgiliyimdir bunu neden duymadım ki diye hayıflandım bi anyalnız araba markası gibi 2016 yıl falan