Kontakt Lens doğallığını kaybeden solotica 2016 quartzo serisi

sen memnun kalmamış olabilirsin canım belki başka birileri memnun kalır üründen:KK54: ayrıcada adamlar kullandığın lensi geri alıp ne yapacaklar kı:KK14: o zaman herkes alır birkç kere kullanır ben mumnun kalmadım diye iade etmek ister yani :skandal:

E okadar belli olur tabiki ya :KK53: ama hareli koyu renk olanlar çok az belli olur oda dibine girersen bana soruyorlardı işte diyorum gözün yeşilmiydi diye :KK70:

Ya onu benim kaynana da demişti bana ben de kullandım hareli yeşil :KK70: Yeşil maviye gore daha az belli oluyor evet

Ya aslında yakısma konusu efektlerden mi bilmiyorum da insta da iki kişi var mavi lensi yakıstırdıgım. 89cocomademoiselle ve kedimari :KK70:
Onlar gibiyseniz takın gari.
Baktım ilk olana oda koyu renk zaten canım mavi gri karışık gibi güzel duruyor

E almadan once arastiŕmadiniz mi?

Kullanilmis lensi almaz tabi hic bir firma.

Ya aslında yakısma konusu efektlerden mi bilmiyorum da insta da iki kişi var mavi lensi yakıstırdıgım. 89cocomademoiselle ve kedimari :KK70:
Onlar gibiyseniz takın gari.

Valla o efekt programlariyla ne yapsam bana da yakisiyor, hep kahverengi gozde belli oluyor diye dusunuyordum, ama yesil gozlerimle mavi lens denedigimde sibirya kurduna benzedim :confused: tam hayaller hayatlar oldu :KK22: kahverengide de kesin gorunuyor alttan dogal rengi, en iyisi degisiklik icin ela sanki.

Kim baskasinin taktigi lensi takmak ister acabada iade olmuyor diye uzulmussunuz :) hijyenik urunlerde elbette olmaz. Denemeden almamak lazim bazi seyleri

Gözlük yerine şeffaf lens dışında kullanılmasın şu lensler ya.

Bunun doğalı zartı zurtu yok ölü balık gibi bakıyo gözler.

lens olduğunun belli olmaması için şeffaf olması lazım zaten.. açık renk dediğine göre renkli, lensin doğal duranını görmedim ben hemen anlaşılıyor :işsiz:
indir.jpg

En doğalı böyle

lens olduğunun belli olmaması için şeffaf olması lazım zaten.. açık renk dediğine göre renkli, lensin doğal duranını görmedim ben hemen anlaşılıyor :işsiz:
Ben kendim de kullandigim icin şeffaf lensi bile yakin mesafeden görünce anliyorum, renklisinim belli olmamasi imkansiz

Ben 2016 grafite kullaniyorm sansima guzel bi renk keşke kk da yorumlara

bakip alsaydinız çunku quartzo ıce mel hepsi çok açilmiş renkleri alanlar

kullanamiyor goradaki gibi oldugunu söyluyolar...en kullanilabilir marine grafite sanirim digerleri pekte hos olmayacak kadar acik renkliler:KK43:

Ben yemek takımı sandım pes bana :))

Şeffaf lens bile bakışı değiştiriyorken illa ki belli olur.. kendi göz renginizden daha çok yakışacak bi renk yok zaten..

X