Doğalgaz Faturanız

Wanda Maximoff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
284
300
Merhaba hanımlar. Geçtiğimiz ay doğalgaz faturamız 400 küsür civarı gelmişti. Bu ayda aynı yaktık arada dereceyi yükselttiğimiz oldu ama çoğunlukla geçen ayla aynıydı ve bu ay da 2000 küsür gelmiş. Bu kadar fark olması asla normal değil. Gizli gizli zam mı yapılıyor acaba sizde durumlar nasıl?

alt komşumun faturasını göremedim ama üst komşuma 2 bin, onun üstüne 1600 civarı gelmiş. 1600 gelen yalnız bir kadın, çalışıyor gündüzleri. Benim üst katımdakiler bir odayı yakmıyor, kullanmıyor orayı. Bize geçen ay 560 gelmişti, bence aynı yaktık hatta daha az çünkü bazı günler hiç yakmadık çok sıcaktı evin içi 24 derece civarıydı ama 960 geldi. Bizim sıcak oluyor evimiz, eski ev sahipleri içten de yalıtım yaptırmış, bir çay demleyip yemek pişirsem mutfak(Amerikan mutfak gibi) 25-26 derece oluyor.

Bize yakın geldi 3+1 ev koridor dahil yanıyor 40 derece bazen 44 e çikiyor 1500 civarı

2050 gelmiş bize de, geçen ay 600 lira civarıydı ve öyle harıl harıl yanmıyor geçen ay neyse bu ayda aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…