- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Güzel hesaplamışsınız babam da böyle hesaplar ben hesaplamıyorum bakalım 1 ay sonra kaç gelecek 2 gündür aşırı soğuk yaktık 144 gelmiş metreküpe bakmadım bakayım ben dedün aksam esimle soyle bir hesapladik Ankara da iken gecede 10m³ yakiyorduk termometre olmasina ragmen, gunduzde on metre küp desek toplam 20m³.
metrekup fiyati 4.63 tl aylık 2778 lira bunun 170 lirasiydi sanirim devlet odeyecek.
ankarada olsak aylik bir ailenin ortalama yakiti 2500 civari olacak suan muhtemelen gunluk 20m³ den hesaplarsak
Uludağa kar yağdı malum soğuğu direkt buraya vurdubiz daha yakmıyoruz. evim sıcak ve yalıtımlı şükür.ama seninki ilk kez yaktığın için ,malum evi ısıtmak için fazlaca yanmış olabilir.bir hafta geçsin öyle hesapla bence
doğrudur canım bişey diyemem ama burası da ayazı ile ünlü:) aşırı bir ayaz soğuğu var.Uludağa kar yağdı malum soğuğu direkt buraya vurdu
Sen neredesin canım gece 2 3 dereceydidoğrudur canım bişey diyemem ama burası da ayazı ile ünlü:) aşırı bir ayaz soğuğu var.
sen bir hafta bekle bakalım
buraya yazamam :)Sen neredesin canım gece 2 3 dereceydi
o 25m³ odenmis halidir.Güzel hesaplamışsınız babam da böyle hesaplar ben hesaplamıyorum bakalım 1 ay sonra kaç gelecek 2 gündür aşırı soğuk yaktık 144 gelmiş metreküpe bakmadım bakayım ben de
Evet bu sene zamlıo 25m³ odenmis halidir.
bu kış bir çok insan için çok çetin geçecek.
ayaziyla meşhur diyince aklima tek bir il geliyorburaya yazamam :)
e mayısta yenilen hurmalar kasımda gelir bi tarafinı tırmalarAhahaha olağan yıllık doğalgaz faturası konuları sezonu açılmış. Hayırlı olsun.
yok var var bir kaç taneayaziyla meşhur diyince aklima tek bir il geliyor
bu şekilde daha cok fatura odersiniz iceriyi sabitlemeniz lazimHenüz gelmedi bize de...... Akşamları biraz evi ısıtıp derecesini düşünüyoruz.
Angaraaaanın bağları daayaziyla meşhur diyince aklima tek bir il geliyor
Teşekkürlerbu şekilde daha cok fatura odersiniz iceriyi sabitlemeniz lazim
Offffdün aksam esimle soyle bir hesapladik Ankara da iken gecede 10m³ yakiyorduk termometre olmasina ragmen, gunduzde on metre küp desek toplam 20m³.
metrekup fiyati 4.63 tl aylık 2778 lira bunun 170 lirasiydi sanirim devlet odeyecek.
ankarada olsak aylik bir ailenin ortalama yakiti 2500 civari olacak suan muhtemelen gunluk 20m³ den hesaplarsak