Sizin çok az gelmiş. Benim ev 3+1 havalar da çok güzel 38 de yakıyorum 1.200 geldi.
Zengün evi400 metrekare sanırım ya da 350
iki katlı bahçeli yalıtımı iyi bence , ama biz genelde şömine yakıyoruz
evde 40 in üzerinde hiç çıkmıyor
2+1 evim 100m2 45 derece de 2 oda yakıyorum 200 lira geldi en sonSoğuk İstanbul gününden merhaba .
Dert değil ama
Doğalgaz faturanız ne kadar geldi ve evinizin metre karesi nedir . 7/24 açıyor musunuz kombiyi.
Benimki sürekli 40 derecede acık,2+1.
583 tl geldi çok mu az mı anlamak için sizi de dinlemek isterim
Geçen sene yaptırmıştım , bu sene kaldi. Artık seneye inşallah.Petek temizliği yaptırdınız mı . Yaptırınca daha güzel ısınıyor ,hep duyuyordum ama test etmiş oldum
Mrb konudan bağımsız bşy sormak istiyorumZamlara göre normal gelmis 3+1 evim 36 da yakıyorum sıcak oluyor arakat. 1 oda yanmıyor sadece 650 geldi
bence çok fazla çünkü 40 in üzerine çıkmadı ama ben hep banyo yapıyorum uzun uzun ,Zengün evio zaman normal
alttaki beğen kısmının üzerine bastırın , tıklamayın uzun basın göreceksinizMrb konudan bağımsız bşy sormak istiyorum
Şu yorumlarabu gibi işaretler bırakılıyor ya nasıl yapılıyor o? Yeni üyeyim bilmiyorum çokta denedim olmadı:)
Konu sahibi kusura. Bakma lütfen mesaj flnda atmayı bilmediğim için böyle konuya dahil oldum
O kadar fatura ödeyeceksem jakuzi küvet her şeyi yaptırır içinden çıkmazdımbence çok fazla çünkü 40 in üzerine çıkmadı ama ben hep banyo yapıyorum uzun uzun ,
keisn onun yüzünden
Çok iyi gelmiş evim 2+1 90 metrekare bin elli lira geldi 45 te yanıyor genelde alt katim boş o Çok etkiliyor bence sizinki Çok iyiSoğuk İstanbul gününden merhaba .
Dert değil ama
Doğalgaz faturanız ne kadar geldi ve evinizin metre karesi nedir . 7/24 açıyor musunuz kombiyi.
Teşekkür ederim :) oldualttaki beğen kısmının üzerine bastırın , tıklamayın uzun basın göreceksiniz
Çok iyi gelmiş bu pahalilikta bence.Biz yazlık bir ilçede yaşıyoruz, burda dogalgaz yok ve evlerin içi tahmin edemeyeceğiniz kadar soğuk oluyor.Her yeri kapatıp tek göz odada elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz, o da sadece geceden geceye ,1000 TL geldi...... ısınamıyoruz bile.klima mya alerjimiz var açamıyoruz. Doğalgazin kıymetini bilin.Mutfak tüpü değiştiriyoruz, 500 TL civarı bu yaşadığımız yerde ,üzerine bir de ,banyo şofben ekleyin .dogalgaz büyük rahatlık..Soğuk İstanbul gününden merhaba .
Dert değil ama
200 mü? Sayacınız bozuk bence2+1 evim 100m2 45 derece de 2 oda yakıyorum 200 lira geldi en son
Begen yazan yere basili tuttugunuzda isaretler cikiyor. yorum olarakda zaten atabilmissiniz :)Mrb konudan bağımsız bşy sormak istiyorum
Şu yorumlarabu gibi işaretler bırakılıyor ya nasıl yapılıyor o? Yeni üyeyim bilmiyorum çokta denedim olmadı:)
Konu sahibi kusura. Bakma lütfen mesaj flnda atmayı bilmediğim için böyle konuya dahil oldum
Teşekkür ederim :)Begen yazan yere basili tuttugunuzda isaretler cikiyor. yorum olarakda zaten atabilmissiniz :)
Ben de bi düşünmedim değil200 mü? Sayacınız bozuk bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?