- 20 Ocak 2023
- 5.385
- 20.917
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya baya iyi gelmiş sizeSoğuk İstanbul gününden merhaba .
Dert değil ama
Doğalgaz faturanız ne kadar geldi ve evinizin metre karesi nedir . 7/24 açıyor musunuz kombiyi.
Benimki sürekli 40 derecede acık,2+1.
583 tl geldi çok mu az mı anlamak için sizi de dinlemek isterim
Soğuk İstanbul gününden merhaba .
Dert değil ama
Doğalgaz faturanız ne kadar geldi ve evinizin metre karesi nedir . 7/24 açıyor musunuz kombiyi.
Sizin çok az gelmiş. Benim ev 3+1 havalar da çok güzel 38 de yakıyorum 1.200 geldi.Soğuk İstanbul gününden merhaba .
Dert değil ama
Bana göre de size çok gelmiş. Kombiniz daha sık çalışıyordur belki de ya da sıcak su da çok kullanılıyor olabilir.Sizin çok az gelmiş. Benim ev 3+1 havalar da çok güzel 38 de yakıyorum 1.200 geldi.
Keşke gelse de köklesek. Yazın kuraklıktan kavrulmaktan iyidir.Şubat ayı kar da bekleniyor ya,kökliyeceğiz galiba . Bugün inanılmaz soğuk mesela
Kaç odaçok az gelmiş ,
annemlere 2300 geldi
Sıcak su çok kullanıyorum evet. Yani sık duş alınıyo ondan olabilir.Bana göre de size çok gelmiş. Kombiniz daha sık çalışıyordur belki de ya da sıcak su da çok kullanılıyor olabilir.
400 metrekare sanırım ya da 350Kaç oda