Ovulasyon testinizi göremedim. Varsa yeniden yükler misinizBen önce 2 gebelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettiğim oğlum. İkisindede belirtilerim birebir aynıydı. .özellikle göğüs ağrısı normalde yaşamam ikisindede çok netti. Sızlıyorlardı. Dün akşam geçti gibi şimdide arada sızlıyorinşaallah hayırlısıyla vardır
İnşallah vardır canım belirtiler benimde böyle sürekli değil zaten günde bir kaç kez işte. 5+2 haftalık benim bugünBen önce 2 gebelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettiğim oğlum. İkisindede belirtilerim birebir aynıydı. .özellikle göğüs ağrısı normalde yaşamam ikisindede çok netti. Sızlıyorlardı. Dün akşam geçti gibi şimdide arada sızlıyorinşaallah hayırlısıyla vardır
29agustos sizin var mı gebelikNe zaman adetin
Çok hassas biriyim olsa ilk gündem hissederim diye düşünüyorumNe zaman adetin
yok bekliyorum 22 ağustos adetim ovulasyon testikoyu çıktıda heyecan yaptım:)29agustos sizin var mı gebelik
Resmî varmı nasıl çıktı merak ettim birde belirtileriniz var mıyok bekliyorum 22 ağustos adetim ovulasyon testikoyu çıktıda heyecan yaptım:)
Ben ovülasyon testi yaptığımda dün daha koyu çıkmıştı ama daha önceki aylarda da yaptım yine koyu çıkmıştı amagebelik olmadı inş vardır ama sizin:)çünkü belirtileriniz de varmış
Ahah umarım verdiğim paraya değerEvet baya bı acemiligine gelmiş . Ama 41 lira verdiysen o baya baya bir erken sonuc çıkarıyor demekki yarına kadar nasıl bekliceksin yap hemen
Merhaba, peki göğüs ağrısı kaç haftadan sonra başlıyor aşağı yukarıBen önce 2 gebelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettiğim oğlum. İkisindede belirtilerim birebir aynıydı. .özellikle göğüs ağrısı normalde yaşamam ikisindede çok netti. Sızlıyorlardı. Dün akşam geçti gibi şimdide arada sızlıyorinşaallah hayırlısıyla vardır
Göğüs ağrısı olmadı benim ama. Göğüs sızısı oldu daha regl başlamadan önce. Ve şuanda ara ara devam ediyorMerhaba, peki göğüs ağrısı kaç haftadan sonra başlıyor aşağı yukarı
İnşaallah canım ya.İnşallah vardır canım belirtiler benimde böyle sürekli değil zaten günde bir kaç kez işte. 5+2 haftalık benim bugün
Yumurtlamadan yaklaşık 5 gün 1 hafta sonra falandı. Öncekilerde de öyleydiMerhaba, peki göğüs ağrısı kaç haftadan sonra başlıyor aşağı yukarı
Değil bir kaç gün öncenin o galiba cumartesinin. Bugünde yaptım bekliyoruö 10 dk geçsinBugünkü mü bu acaba bugün yaptınız mı
Tamam onu da at bakalım.Değil bir kaç gün öncenin o galiba cumartesinin. Bugünde yaptım bekliyoruö 10 dk geçsin
Mcz09 Bugünkü mü bu acaba bugün yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?