• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet malesef ama ben adet zamanlarima yakin tuvalete gidince cok afedersin kendimi yikayinca elime yumurta gibi bisey gelince adet olucagimi anliyorum.dusuk yapmadan oncede ayni oyle oldu kesin dusuk yapicam.dedim ve yaptim:olamaz::KK14:
o elinize gelen sey rahim agzi iste rahim asagiya inmis oluyor. gebelik varsa yukarida oluyormus. ben de bu ay elime gelince regl bekledim. hamilelikte umitliydim yoksa. regl geldi de.. sasmayan belirti rahimin asagiya inmesi.

İdrarı yaptıktan sonra gnital bölgeyi yıkarken mı yumurta gibi yuvarlak bir şey mi elinize geliyr.
evet. bazilarinda belirgin olabilir. bende belirgin degil yikarken parmagini rahime dogru gezdirirsen azicik actirarak.. bazen iceri dogru bir bosluk hissedersin yani parmagini sokmak istesen gider gibi hissedersin. rahim yukarida demek bu. rahim asagidaysa burnunun ucuna dokunuyormussun gibi bir sey geliyor orada eline. bir engel. sanki sokmak istesen parmagin gitmez gibi. kiraz tanesi varmis orada ona dokunuyormussun gibi bir his.

evet. bazilarinda belirgin olabilir. bende belirgin degil yikarken parmagini rahime dogru gezdirirsen azicik actirarak.. bazen iceri dogru bir bosluk hissedersin yani parmagini sokmak istesen gider gibi hissedersin. rahim yukarida demek bu. rahim asagidaysa burnunun ucuna dokunuyormussun gibi bir sey geliyor orada eline. bir engel. sanki sokmak istesen parmagin gitmez gibi. kiraz tanesi varmis orada ona dokunuyormussun gibi bir his.
Adete 3 gun kala iliskiye girerken de ayni engel oluyor mu peki

o elinize gelen sey rahim agzi iste rahim asagiya inmis oluyor. gebelik varsa yukarida oluyormus. ben de bu ay elime gelince regl bekledim. hamilelikte umitliydim yoksa. regl geldi de.. sasmayan belirti rahimin asagiya inmesi.
Aynen valla onun icin her gordugum zaman bosuna test yapmiyorum

Değerlendirdin mi ? Dedim ama bak.
Olmadım 🤔🙄
Hani son resim attığım pik vardı ya 21'inde 17:00'de de uyguladım hala koyuydu. Ondan 5 saat sonra 22.30'da değerlendirdim. 22sinde yani dün 12:20'de test yaptım siliklşti. 21:50'de de yaptım yine aynı silikteydi. 22:00'de değerlendirdim. Bugün de değerlendirmeyi düşünüyorum. Şuan 4 eylülü bekliyorum. Ancak çokzorlu bir yumurtlama geçirdim, çok ağrılıydı ve o kadar koyu çıkması beni şaşırttı bu zamana kadar hiç o kadar koyu görmedim, bu iyi bir şey mi bilmiyorum. Sen ne den test yapmadın, bence ovulasyon yapsaydın keşke benim gibi olabilir seninde. Çünkü dediğine göre senin daha erkn olman lazmdı.

Back