- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Dediğim gibi kendin gördüysen vardır attın mı testi.?Mcz09 benim icin ugrasmissin cok sagol ya ne diyorsun var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğim gibi kendin gördüysen vardır attın mı testi.?Mcz09 benim icin ugrasmissin cok sagol ya ne diyorsun var mi
Benim gölge çıksa giderim elimde test yok almicamdaGercekten boyle yapinca var gibi duruyor. Ama hep muallaktayim
YokDediğim gibi kendin gördüysen vardır attın mı testi.?
Şimdi ne durumda? O attığın yaptıktan ne kadar sonrası
Evet oynama yapınca çıkmış gibi geldi banada. Hayalet çizgi falan diyorlar öyle birşey heraldeEki Görüntüle 2300469 Eki Görüntüle 2300469 üstünde oynamayaptım çizgi var kız git acile kan ver.
10 15 dakika sonrasi.Şimdi ne durumda? O attığın yaptıktan ne kadar sonrası
Valla bilemedim adet ve ovulasyon takip etcez artikEvet oynama yapınca çıkmış gibi geldi banada. Hayalet çizgi falan diyorlar öyle birşey heralde
o elinize gelen sey rahim agzi iste rahim asagiya inmis oluyor. gebelik varsa yukarida oluyormus. ben de bu ay elime gelince regl bekledim. hamilelikte umitliydim yoksa. regl geldi de.. sasmayan belirti rahimin asagiya inmesi.Evet malesef ama ben adet zamanlarima yakin tuvalete gidince cok afedersin kendimi yikayinca elime yumurta gibi bisey gelince adet olucagimi anliyorum.dusuk yapmadan oncede ayni oyle oldu kesin dusuk yapicam.dedim ve yaptim
Reglden ne kadar önce bunu hissediyorsunuzo elinize gelen sey rahim agzi iste rahim asagiya inmis oluyor. gebelik varsa yukarida oluyormus. ben de bu ay elime gelince regl bekledim. hamilelikte umitliydim yoksa. regl geldi de.. sasmayan belirti rahimin asagiya inmesi.
sanirim uc gun once hissetmeye basladim.. tam kesin hatirlayamiyorum. daha once degil ama.. dort bes gun once degil.Reglden ne kadar önce bunu hissediyorsunuz
İdrarı yaptıktan sonra gnital bölgeyi yıkarken mı yumurta gibi yuvarlak bir şey mi elinize geliyr.sanirim uc gun once hissetmeye basladim.. tam kesin hatirlayamiyorum. daha once degil ama.. dort bes gun once degil.
evet. bazilarinda belirgin olabilir. bende belirgin degil yikarken parmagini rahime dogru gezdirirsen azicik actirarak.. bazen iceri dogru bir bosluk hissedersin yani parmagini sokmak istesen gider gibi hissedersin. rahim yukarida demek bu. rahim asagidaysa burnunun ucuna dokunuyormussun gibi bir sey geliyor orada eline. bir engel. sanki sokmak istesen parmagin gitmez gibi. kiraz tanesi varmis orada ona dokunuyormussun gibi bir his.İdrarı yaptıktan sonra gnital bölgeyi yıkarken mı yumurta gibi yuvarlak bir şey mi elinize geliyr.
Adete 3 gun kala iliskiye girerken de ayni engel oluyor mu pekievet. bazilarinda belirgin olabilir. bende belirgin degil yikarken parmagini rahime dogru gezdirirsen azicik actirarak.. bazen iceri dogru bir bosluk hissedersin yani parmagini sokmak istesen gider gibi hissedersin. rahim yukarida demek bu. rahim asagidaysa burnunun ucuna dokunuyormussun gibi bir sey geliyor orada eline. bir engel. sanki sokmak istesen parmagin gitmez gibi. kiraz tanesi varmis orada ona dokunuyormussun gibi bir his.
Aynen valla onun icin her gordugum zaman bosuna test yapmiyorumo elinize gelen sey rahim agzi iste rahim asagiya inmis oluyor. gebelik varsa yukarida oluyormus. ben de bu ay elime gelince regl bekledim. hamilelikte umitliydim yoksa. regl geldi de.. sasmayan belirti rahimin asagiya inmesi.
Yani ozamanda geliyo sırt ustu yatinca kontrol edebilirsiniz parmaginizlaİdrarı yaptıktan sonra gnital bölgeyi yıkarken mı yumurta gibi yuvarlak bir şey mi elinize geliyr.
iliski icin engel oldugunu hissetmedim hic. biraz can aciyabilir belki gevsemek rahat olmak gerekiyor.Adete 3 gun kala iliskiye girerken de ayni engel oluyor mu peki
Günaydın kan vermedin mi canım sen ?Adete 3 gun kala iliskiye girerken de ayni engel oluyor mu peki
Canım yumurtlaaymış silikleşmeye başladı dün test. Geç yumurtlamışım 4 eylülü bkliyorum adet için. Sen oldun mu adet.Günaydın kan vermedin mi canım sen ?
Değerlendirdin mi ? Dedim ama bak.Canım yumurtlaaymış silikleşmeye başladı dün test. Geç yumurtlamışım 4 eylülü bkliyorum adet için. Sen oldun mu adet.
Hani son resim attığım pik vardı ya 21'inde 17:00'de de uyguladım hala koyuydu. Ondan 5 saat sonra 22.30'da değerlendirdim. 22sinde yani dün 12:20'de test yaptım siliklşti. 21:50'de de yaptım yine aynı silikteydi. 22:00'de değerlendirdim. Bugün de değerlendirmeyi düşünüyorum. Şuan 4 eylülü bekliyorum. Ancak çokzorlu bir yumurtlama geçirdim, çok ağrılıydı ve o kadar koyu çıkması beni şaşırttı bu zamana kadar hiç o kadar koyu görmedim, bu iyi bir şey mi bilmiyorum. Sen ne den test yapmadın, bence ovulasyon yapsaydın keşke benim gibi olabilir seninde. Çünkü dediğine göre senin daha erkn olman lazmdı.Değerlendirdin mi ? Dedim ama bak.
Olmadım