Hayırlısı olsun inşallah.Kızlar bat a 5 gün kala predıctor early ile test yaptım sabah, ve kalbim kadar temiz bi test çubuğum var:) hayırlısı ne diyeyim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah.Kızlar bat a 5 gün kala predıctor early ile test yaptım sabah, ve kalbim kadar temiz bi test çubuğum var:) hayırlısı ne diyeyim..
Bel agrim dun cok siddetliydi bugun yok gibi test yapacaktim esim gununu bekle deyince durdum :) yarin adet gunum suanda adet agrim yok.Hayırlısı olsun inşallah.
Elinde fazladan normal test varsa yap bence.Bel agrim dun cok siddetliydi bugun yok gibi test yapacaktim esim gununu bekle deyince durdum :) yarin adet gunum suanda adet agrim yok.
Yok tek var. Senin bel agrin ne zaman gectiElinde fazladan normal test varsa yap bence.
Aman ya beş liralık bir daha alırsın yapsana Benim bel ağrım ara ara oldu surekli ağrımadi. Regl oncesinde hiç ağrimadigi günde vardi.Yok tek var. Senin bel agrin ne zaman gecti
Bugun Ovulasyon la bir yaparim belki eger ovulasyon koyu cikarsa ama soyle dd bir sey kan yine ertesi gun cikacak ogleden sonra gttgm icin bakalim durum ne gosterecrkAman ya beş liralık bir daha alırsın yapsana Benim bel ağrım ara ara oldu surekli ağrımadi. Regl oncesinde hiç ağrimadigi günde vardi.
Ovulasyon testini boşa harcama bence. Al eczaneden normal test yada erken gebelik bak. Eğer onlarda çıkarsa kan testi yaparsın. .Bugun Ovulasyon la bir yaparim belki eger ovulasyon koyu cikarsa ama soyle dd bir sey kan yine ertesi gun cikacak ogleden sonra gttgm icin bakalim durum ne gosterecrk
Vallahi bana hep beyaz görmekten beyaz görecekmişim gibi geliyor, çok korkuyorum en azından beyazsa yumurtlama çatladığında kaçırmayım diye uğraşıyorum ovulasyonla ama beyaz gördüğüm an heyecanım gidecek.Ovulasyon testini boşa harcama bence. Al eczaneden normal test yada erken gebelik bak. Eğer onlarda çıkarsa kan testi yaparsın. .
Ama reglin geldi. Hemen öncesinde çatlama olabiliyor muVallahi bana hep beyaz görmekten beyaz görecekmişim gibi geliyor, çok korkuyorum en azından beyazsa yumurtlama çatladığında kaçırmayım diye uğraşıyorum ovulasyonla ama beyaz gördüğüm an heyecanım gidecek.
Eğer 2. yumurtlama olursa olabilir.Ama reglin geldi. Hemen öncesinde çatlama olabiliyor mu
Bi gebelik testi yap bence. Ben bile heyecanlandım bu kadar pik şaşırtıcı
Şuan 24 saat oldu pik üzerinden eğer yumurtlama olsa kaç saat sonra pik silikleşmesi lazım siz biliyormusunuzBi gebelik testi yap bence. Ben bile heyecanlandım bu kadar pik şaşırtıcı
Yani 24 ila 36 saat arasında çatlamasi siliklesmesi lazım diye biliyorum. Pik olup çatlayıp tekrar koyulasirsa gebelik ihtimali olduğu söyleniyor hep.Şuan 24 saat oldu pik üzerinden eğer yumurtlama olsa kaç saat sonra pik silikleşmesi lazım siz biliyormusunuz
Yaa yap artık şu gebelik testiniii
İnşallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Yani 24 ila 36 saat arasında çatlamasi siliklesmesi lazım diye biliyorum. Pik olup çatlayıp tekrar koyulasirsa gebelik ihtimali olduğu söyleniyor hep.
Canım sabretmeye çalışıyorum. Tüm büyü bozulsun istemiyorum.Yaa yap artık şu gebelik testiniii
Hadi bakalım öyle olsunCanım sabretmeye çalışıyorum. Tüm büyü bozulsun istemiyorum.
Şuan yapsam da kana gidemeyeceğimzaten 11 den önce verilen kan sonuçlarını aynı gün alabiliyoruz. Çok heyecanlıyım dua edip duruyorum.Hadi bakalım öyle olsun