• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hani son resim attığım pik vardı ya 21'inde 17:00'de de uyguladım hala koyuydu. Ondan 5 saat sonra 22.30'da değerlendirdim. 22sinde yani dün 12:20'de test yaptım siliklşti. 21:50'de de yaptım yine aynı silikteydi. 22:00'de değerlendirdim. Bugün de değerlendirmeyi düşünüyorum. Şuan 4 eylülü bekliyorum. Ancak çokzorlu bir yumurtlama geçirdim, çok ağrılıydı ve o kadar koyu çıkması beni şaşırttı bu zamana kadar hiç o kadar koyu görmedim, bu iyi bir şey mi bilmiyorum. Sen ne den test yapmadın, bence ovulasyon yapsaydın keşke benim gibi olabilir seninde. Çünkü dediğine göre senin daha erkn olman lazmdı.
Anladım acaba iki yumurta falan mı oldu? E o gebelik testi??
Bende gebeliktesti yok zaten. Ovuyuda yapmadım ya. Bugün gidip test alırsam yarın yaparım belki ama negatif çıktı ya kan hiç yapasım yok. Ben bir yumurtayı zar zor ilaçla büyütüyorum ikinci 😱 hakkında hayırlısı olsun inşaallah.

Anladım acaba iki yumurta falan mı oldu? E o gebelik testi??
Bende gebeliktesti yok zaten. Ovuyuda yapmadım ya. Bugün gidip test alırsam yarın yaparım belki ama negatif çıktı ya kan hiç yapasım yok. Ben bir yumurtayı zar zor ilaçla büyütüyorum ikinci 😱 hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
Gidip kan versene gecikti diye çıkmazsa, ovuya başlarsın. İlk piki gördün mü de sen.

Bak ben sana bir şey diyimmi, benim hep yumurtlamada 14. gün adet oldu. Senin o instagramda dinlediğin kadını ben de Youtubedan dinledim, diyorki 14. gün adet tarihiniz ama gebelik testine 17. gün bakın daha iyi olur diyor. Sen şimdi en sn piki 4 ağustosta gördün ya +14 18 ağustosta adet olman lazımdı. Anladığım kadaryla 18 ağustosta kana gitmişsin bir şey çıkmamış, ya bir doktora git. Ya da ovulasyonla baksaydın keşkebelki de o pik değildi.

Merhaba arkadaşlar doğal yöntemlerle gebelik testi yapıp olumlu sonuclar alan oldu mu? Şekerle tuzla çamaşır suyu ve dış macunu ile yapılıyor ayrı ayrı. Eskiden en çok bilinen yöntem toz şeker ile yapılanmış internette araştırdığıma göre. . İdrarın olduğu bir kaba bir kaşık şeker koyup karıştırıyorsunuz eğer hemen köpürürse pozitif
Ben bunlsrin hepsini denemistim nerdeyse. Birseyler hissetmistim testde yoktu evde fazlasan beklemek icin sonra kullanirim dedim olani kullanmadim. Internetten arastirinca cok cikti böyle cesitli tuz la yapilan karistiripla olan var birde bekleyip baktigin var aynisi sekerlede var. Camasir suyu falan hepsinin cesitlerini denemistim hepsinde hamile cikiyodum inanamiyordum ilk oldugu icin bircok birseyi anlayamamistim o zaman ama kimyasal oldu sonra. Ama cikiyo dogru yapinca dikkatli bakinca görünüyor bence varsa.

Ben bunlsrin hepsini denemistim nerdeyse. Birseyler hissetmistim testde yoktu evde fazlasan beklemek icin sonra kullanirim dedim olani kullanmadim. Internetten arastirinca cok cikti böyle cesitli tuz la yapilan karistiripla olan var birde bekleyip baktigin var aynisi sekerlede var. Camasir suyu falan hepsinin cesitlerini denemistim hepsinde hamile cikiyodum inanamiyordum ilk oldugu icin bircok birseyi anlayamamistim o zaman ama kimyasal oldu sonra. Ama cikiyo dogru yapinca dikkatli bakinca görünüyor bence varsa.
Evet katılıyorum böyle öğrenip sonradan test de de pozitif cikanda var. Örneğin ben 🤗

Eklentiler

• IMG_20190824_164708.jpg
    IMG_20190824_164708.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 52
Sevindim canım ben de 4 eylülü bekliyorum. Erken gebelik testi alacağım sen adete kaç gün kala öğrendin erken testle.
Ben 6 gün kala prodictor early yaptım sabah ilk idrarla, negatif çıktı umarım yanlış çıkmıştır reglime 1 gün kaldı yarın gelmezse eğer hemen tekrarlayacagım testi. Çoğu yorumlarda 6 günün erken oldugunu okudum hata payı yüksek. Sende en erken 3-4 gün önce yap bence

Sevindim canım ben de 4 eylülü bekliyorum. Erken gebelik testi alacağım sen adete kaç gün kala öğrendin erken testle.
Ben regle dokuz gün kala ovulasyon testi yapmıştım.iki çizgi cikti. Oradan suphelendim hamile olduğumu. Göğüs sizisı ara ara bel sancısı akıntı vb hamilelik belirtileri yaşadım.ama reglden bir gün önce normal test yaptım.ondada cizf çizgi cikti. Sonra emin olmak için erk n gebelik aldım onda net iki çizgi çıktı. Ama dediğim gibi sadece bir gün kala test yaptım.

Back