• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahsenelam

Ahsen Elam ❤️
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
211
113
18
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar doğal yöntemlerle gebelik testi yapıp olumlu sonuclar alan oldu mu? Şekerle tuzla çamaşır suyu ve dış macunu ile yapılıyor ayrı ayrı. Eskiden en çok bilinen yöntem toz şeker ile yapılanmış internette araştırdığıma göre. . İdrarın olduğu bir kaba bir kaşık şeker koyup karıştırıyorsunuz eğer hemen köpürürse pozitif

Merhaba arkadaşlar doğal yöntemlerle gebelik testi yapıp olumlu sonuclar alan oldu mu? Şekerle tuzla çamaşır suyu ve dış macunu ile yapılıyor ayrı ayrı. Eskiden en çok bilinen yöntem toz şeker ile yapılanmış internette araştırdığıma göre. . İdrarın olduğu bir kaba bir kaşık şeker koyup karıştırıyorsunuz eğer hemen köpürürse pozitif
İlk defa duydum deneyeceğim 🤗

ben karbonat denedim uyumadan once. kopurmedi cnimin sikildigiyla kaldim. bata daha var.

seker cozulmezse oylece durursa pozitif. cozulurse negatif. kopuren benim bildigim karbanot. limon sikarsan da tortusu dibe cokerse hamilesin. ama bu denklemler tutmayip da hamile kalan cook. kocasina deneyip de idrari kopuren var.
😀😀😀 Bizimkiler bir umut .. ama internette videolarda çok gördüm gebe olan birinin idrarı ilede sağlama yapılıyor. Doğru sonuca ulaşanlar da varmış.. ama bence bu yöntemler gecikmeden sonra net çıkar çıkarsa diye düşünüyorum

Back