Kaç gününuz kaldı regle.İnşallah ya. Bugün de ovulasyon testi yapacağım bakalım ne çıkacak? Doktora ne zaman gideceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gününuz kaldı regle.İnşallah ya. Bugün de ovulasyon testi yapacağım bakalım ne çıkacak? Doktora ne zaman gideceksiniz
İnşallah dilediğiniz gibi olur muayenede de. 6 gün kaldı.Kaç gününuz kaldı regle.
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallah dilediğiniz gibi olur muayenede de. 6 gün kaldı.
Bugunde boyle cikti.İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
14 çok koyu ama sonrası düşmüş gibi geldi bana dahada artması gerekmezmiki . Erken gebelik alabilirsiniz alsaniza. Altı gün kala Sonic verenler var. Ben öyle yapmıştım. Ama suda varBugunde boyle cikti.
Eki Görüntüle 2298889
Bana da öyle geliyor, Yumurtlama 14 üyse ben 15inde ve 13ünde değerlendirmiştim. Bugün de her ihtimale karşı değerlendiriyim o zaman.14 çok koyu ama sonrası düşmüş gibi geldi bana dahada artması gerekmezmiki . Erken gebelik alabilirsiniz alsaniza. Altı gün kala Sonic verenler var. Ben öyle yapmıştım. Ama suda var
Potitif çıkarsa olmama ihtimali yok negatifse olma ihtimali yine var
Altı gün kaldı dediniz ama regle ben mi yanlış anladım. . şimdi değerlendirsenizde Sonic değişir Miki.Bana da öyle geliyor, Yumurtlama 14 üyse ben 15inde ve 13ünde değerlendirmiştim. Bugün de her ihtimale karşı değerlendiriyim o zaman.
Regle 6 gün kaldı da eğer yumurtlama olduysa tutacağı varsa tutar yani. Bir de eğer yumurtlamaysa adet gecikmesi yaşarım belki bilemedim ki şimdi. Bir öğlen bir akşam yapıyorum, bakalım akşam nolacakAltı gün kaldı dediniz ama regle ben mi yanlış anladım. . şimdi değerlendirsenizde Sonic değişir Miki.
Bence sizde birseyle var inşallah . Çünkü ben dokuz gün kala yaptım bu ovulasyonu iki çizgi çıktı ikinci tam net olmasada. Şuan hamileyim. İnşallah sizinde öyledir. O yüzden erken gebelik de yapın yapabilirsenizRegle 6 gün kaldı da eğer yumurtlama olduysa tutacağı varsa tutar yani. Bir de eğer yumurtlamaysa adet gecikmesi yaşarım belki bilemedim ki şimdi. Bir öğlen bir akşam yapıyorum, bakalım akşam nolacak
İnşallah canım ya senin elinde varsa bir de ovulasyon yapsan hamilesin ya acaba nasıl çıkacak?Bence sizde birseyle var inşallah . Çünkü ben dokuz gün kala yaptım bu ovulasyonu iki çizgi çıktı ikinci tam net olmasada. Şuan hamileyim. İnşallah sizinde öyledir. O yüzden erken gebelik de yapın yapabilirseniz
Olsa hemen yapardım canım yaa yok elimdeİnşallah canım ya senin elinde varsa bir de ovulasyon yapsan hamilesin ya acaba nasıl çıkacak?
Anladım çok yıkıldım erken gebelik testi de almak istemiyorum elimdeki gebelik testlerini hiç sabah yapmadım ama etkisi olur mu bilmem. 12 aydır uğraşıyorum hiç tutmayınca çıkmaycak diye geçiyor içimden.Olsa hemen yapardım canım yaa yok elimde
Anladım çok yıkıldım erken gebelik testi de almak istemiyorum elimdeki gebelik testlerini hiç sabah yapmadım ama etkisi olur mu bilmem. 12 aydır uğraşıyorum hiç tutmayınca çıkmaycak diye geçiyor içimden.
Aynen öyle çok zor siz ne kadar süre bekledinizMoralinizi bozmayın desemde inşallah biran önce sağlıkla bebeğinize ulaşırsınız Allah kimseye aratmasin çok zor.
Ben çok beklemedim elhamdülillah bir tane kizim var şimdi. İkinciye hamileyim.Aynen öyle çok zor siz ne kadar süre beklediniz
Allah bağışlasın bakalım inşallah ben de sen gbi hamiş olurum :)Ben çok beklemedim elhamdülillah bir tane kizim var şimdi. İkinciye hamileyim.
İnşallah.Allah bağışlasın bakalım inşallah ben de sen gbi hamiş olurum :)
Günaydınnn elinizde birkaç tane varsa normal test sabah sabah yapsaniza bir. Hayalet çizgi falan diyor kızlar belkide o çıkarAnladım çok yıkıldım erken gebelik testi de almak istemiyorum elimdeki gebelik testlerini hiç sabah yapmadım ama etkisi olur mu bilmem. 12 aydır uğraşıyorum hiç tutmayınca çıkmaycak diye geçiyor içimden.