• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤗
Bugunde boyle cikti.
IMG_20190816_140811.jpg

14 çok koyu ama sonrası düşmüş gibi geldi bana dahada artması gerekmezmiki . Erken gebelik alabilirsiniz alsaniza. Altı gün kala Sonic verenler var. Ben öyle yapmıştım. Ama suda var
Potitif çıkarsa olmama ihtimali yok negatifse olma ihtimali yine var🤗
Bana da öyle geliyor, Yumurtlama 14 üyse ben 15inde ve 13ünde değerlendirmiştim. Bugün de her ihtimale karşı değerlendiriyim o zaman.

Altı gün kaldı dediniz ama regle ben mi yanlış anladım. . şimdi değerlendirsenizde Sonic değişir Miki.
Regle 6 gün kaldı da eğer yumurtlama olduysa tutacağı varsa tutar yani. Bir de eğer yumurtlamaysa adet gecikmesi yaşarım belki bilemedim ki şimdi. Bir öğlen bir akşam yapıyorum, bakalım akşam nolacak

Aslında özel doktora gittim, geçen ay yaptırdığım kan testlerimle beraber ultrason baktı, adetin 2. günü gel dedi sanırım yine kan testi yaptırracak. Ne alttan muayene etti, ne yumurtlamanı kontrol edelim, o zamanlar da gel dedi birşey demedi anlamadım gitti.

Regle 6 gün kaldı da eğer yumurtlama olduysa tutacağı varsa tutar yani. Bir de eğer yumurtlamaysa adet gecikmesi yaşarım belki bilemedim ki şimdi. Bir öğlen bir akşam yapıyorum, bakalım akşam nolacak
Bence sizde birseyle var🤗 inşallah . Çünkü ben dokuz gün kala yaptım bu ovulasyonu iki çizgi çıktı ikinci tam net olmasada. Şuan hamileyim. İnşallah sizinde öyledir. O yüzden erken gebelik de yapın yapabilirseniz

Bence sizde birseyle var🤗 inşallah . Çünkü ben dokuz gün kala yaptım bu ovulasyonu iki çizgi çıktı ikinci tam net olmasada. Şuan hamileyim. İnşallah sizinde öyledir. O yüzden erken gebelik de yapın yapabilirseniz
İnşallah canım ya senin elinde varsa bir de ovulasyon yapsan hamilesin ya acaba nasıl çıkacak?

Anladım çok yıkıldım erken gebelik testi de almak istemiyorum elimdeki gebelik testlerini hiç sabah yapmadım ama etkisi olur mu bilmem. 12 aydır uğraşıyorum hiç tutmayınca çıkmaycak diye geçiyor içimden.
Günaydınnn elinizde birkaç tane varsa normal test sabah sabah yapsaniza bir. Hayalet çizgi falan diyor kızlar belkide o çıkar 🤗

Back