• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah analı babalı büyütsün. Karbonat testini nasıl yaptınız adetten kaç gün önce yaptınız acaba?
Aminn sağolun. Bir kaba idrar üzerine de bir paket karbonat döktüm . Adetime iki gün vardı . Karbonat köpürdü şeker testide çözüldü ama dış macunu renk değiştirmedi. Normal gebelik testinide bir gün kala yaptım.

Eklentiler

• IMG_20190815_170853.jpg
    IMG_20190815_170853.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 157
hahaha :D ya inanmayın bu tarz şeylere bende bir ara çok araştırıyordum , diş macunu ve çamaşır suyu ile denedim ama foss yok öyle bişey :)
sabah hiç üşenmeden yapmıştım hiç olumlu sonuç almadım, öğlene doğru gebelik testi yapmıştım sonuç pozitif idi..
bende köpürmüyordu, eşim de köpürüyordu felan :D

benimki böyleydi. Bir
İlk defa bu ay bu kadar koyu hep ince çizgi olurdu ama ikinci yumurtlama mıbilemedim. Bilmemezlik ne zormuş
Banada kesinlikle yoktur sekiz dokuz gün kala demişti bir arakadas boyle çıktığı için.. ikinci yumurtlama olmuşsun dedi bazı arkadaslarda. Tabi ki kimse kötülük için demiyor yanlış anlaşılmasın. Herkes fikrini deneyimlerini paylaşıyor.. ama her kadının bünyesi farklı kiminde regl gecikse bile test Sonic vermiyor hemen kimi de daha regl gelmeden Sonic verebiliyor benim gibi ❤️ 🤗 Gönlünuzu ferah tutun. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Belirtileriniz var mi peki. Onlar bize biraz ipucu verebilir.

Ben yumurtlama testi yaptığımda dedim ya bilgim yoktu çok ikinci cizgiyi görünce degerlendirdik hemen. Meğer çok koyu olması gerekiyormuş ikiside. Biz bir kere degerlendirdik oda ikinci çizgi silikken. Yani nasip olacaksa rabbim veriyor. Olmayacaksa da ikiside köyü olsa malesef😔 Tabiki biz elimizden geleni yapıcaz saldım çayıra mevlam kayirra kesinlikle değil.. size yolladığım son ovulasyon testini. Yumurtlamadan beş gün sonra yapmıştım. İşte adetime dokuz yada sekiz gün kala. İnternette Onuda araştırmıştım yumurtlamadan beş gün sonra ovulasyon yapınca erken gebelik testi yerine geçebilir eğer varsa çıkma ihtimali yüksek diye

rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah umutla bekleyenler mutlu haberler alın inşallah:))

Ben yumurtlama testi yaptığımda dedim ya bilgim yoktu çok ikinci cizgiyi görünce degerlendirdik hemen. Meğer çok koyu olması gerekiyormuş ikiside. Biz bir kere degerlendirdik oda ikinci çizgi silikken. Yani nasip olacaksa rabbim veriyor. Olmayacaksa da ikiside köyü olsa malesef😔 Tabiki biz elimizden geleni yapıcaz saldım çayıra mevlam kayirra kesinlikle değil.. size yolladığım son ovulasyon testini. Yumurtlamadan beş gün sonra yapmıştım. İşte adetime dokuz yada sekiz gün kala. İnternette Onuda araştırmıştım yumurtlamadan beş gün sonra ovulasyon yapınca erken gebelik testi yerine geçebilir eğer varsa çıkma ihtimali yüksek diye
Benim adet 26 temmuzda bitti.birkaç gündür bel ağrım var duramayacak kadar değil ama var yani. bugün biraz mide bulantısı var ama psikolojik mi diye onu görmezden geliyorum.

Benim 5 gün sonra 13 ya da 14 ü olan ovulasyon testi.

Benim adet 26 temmuzda bitti.birkaç gündür bel ağrım var duramayacak kadar değil ama var yani. bugün biraz mide bulantısı var ama psikolojik mi diye onu görmezden geliyorum.
Benim de belim hafif hafif ağrıyor. Arada karnıma kramplar giriyor. En belirgin olarak gördüğüklerimde Ben türk kahvesini çok severim günde iki kez içerim..türk kahvesi bende metebolizmayi hızlandırırdi. Ama ona rağmen Azda olsa kabızlık oldu. Birde göğüs sizlamam oldu sanki süt dolar gibi

Benim de belim hafif hafif ağrıyor. Arada karnıma kramplar giriyor. En belirgin olarak gördüğüklerimde Ben türk kahvesini çok severim günde iki kez içerim..türk kahvesi bende metebolizmayi hızlandırırdi. Ama ona rağmen Azda olsa kabızlık oldu. Birde göğüs sizlamam oldu sanki süt dolar gibi
kabızlık bende de var. Affedersin her gün ama zor çıkıyorum dışarı.

Back