- 25 Ağustos 2023
- 36
- 3
-
- Konu Sahibi anneolmakicin01
Ben doğal siklüs el hamile kaldım,daha az ilaç kullanılıyor,doktorunuzun anlatması lazım aslında,konuşmayı tercih etmemesi gibi vir durum olamaz benceKızlar ilk transferim ve doğal siklus transferi yapacagız dedi doktorum. Fakat cok bilgim yok bu transfer hakkında doktorumda yogunluktan dolayı acıklama yapamıyor ve cok konusmayı tercih etmiyor. BU sekilde transfer olan neler yasadıgını süreci biraz anlatabilir misiniz
3 kez tüp bebek transferim oldu.. 2sini doğal siklus ile karar verdi doktorum.. (İlk tedavim farklı bi kurumdaydı) Doğal siklusda ilaç kullanımı çok olmuyor, yani en azından kendim için söyleyeyim adetin 2.günü kontrol ile başlanıyor yumurtanın büyümesi takip ediliyor belirli olgunluğa geldiğinde ( bazen kendiliğinden çatlamasını bekleyip) belirli süre sonra transfer, bende belirli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruldum her ikisinde de.. 7 gün sonra transferim oldu.. Transferden önce folikasit hep kullandım.. Transfere yakın (monodoks-prednol- progestan hap kullandım) transfer günü itibari ile folikasit- progestan hap ile devam ettim..Kızlar benim de doktorum doğal siklusa karar verdi pek bir bilgim de yok açıkçası tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkür ederim cevapladığınız için peki sonucunuz olumlu oldu mu3 kez tüp bebek transferim oldu.. 2sini doğal siklus ile karar verdi doktorum.. (İlk tedavim farklı bi kurumdaydı) Doğal siklusda ilaç kullanımı çok olmuyor, yani en azından kendim için söyleyeyim adetin 2.günü kontrol ile başlanıyor yumurtanın büyümesi takip ediliyor belirli olgunluğa geldiğinde ( bazen kendiliğinden çatlamasını bekleyip) belirli süre sonra transfer, bende belirli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruldum her ikisinde de.. 7 gün sonra transferim oldu.. Transferden önce folikasit hep kullandım.. Transfere yakın (monodoks-prednol- progestan hap kullandım) transfer günü itibari ile folikasit- progestan hap ile devam ettim..
Amin inşallahMerhaba bende doğal siklus oluyorum transferimi aksine doktorum koşullar uygunsa bu biçimde yapmanın olumlu üsonuç için katkı sağlayacağını düşünüyor açıkcası bende meraklıyımdır araştırırım ve doğal olmasından memnunum. Hiç stres yapmayın doğru bir doktorla yol alıyorsanız. en önemli konu stres zaten, inşallah güzel olur hepimiz için
2.tedavimde kızım oldu hamdolsun elhamdülillahTeşekkür ederim cevapladığınız için peki sonucunuz olumlu oldu mu
Evet bende kullandım öncesinde 5 gün, transferden sonrada 12 gün verdiMerhaba, progestan kullanıyor musunuz. Ben transfer hazırlığındayim cuma günü nasipse transfer olacak, transfer günü de fitili kullanıp gel dediler normal mi
Bir de adetinize ne kadar kala transfer oldunuz acabaEvet bende kullandım öncesinde 5 gün, transferden sonrada 12 gün verdi