Kontakt Lens doğal lens önerisi

ceycu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
249
3
kızlar selam.
çok uzun yıllardır lens kullanıyorum.
bir dönem freshlook dimensions'ın sea green ini kullanmıştım, o çok doğaldı. ama hem yeşil tonlarını çok sevmiyorum, hem de hakkaten çok belli belirsizdi.

hem doğal hem daha belirgin lens önerileriniz var mı?

kesinlikle solotica diyebilirim soloticayla ilgili birçok başlık var bir girip incele istersen. freshlooktan sonra bayılcaksın:-)

ben de henüz almadım ama izlediğim onca video,, gördüğüm binlerce fotoğraf ve okuduğum milyonlarca yorumdan sonra kesinlikle diyebilirim ki solotica =) henüz tecrübeyle onaylanmamıştır ama inşallah en kısa zamanda onaylanacaktııır =)

yakından bakıldığında bile belli olmuyor mu arkadaşlar? eğer öyleyse hemen sipariş edicem mavi tonlarda bir rengini seçip.

piyasadaki en doğal lens solotica..ötesi de yok bana göre..ben bu konuda doğallığa fazlasıyla önem veriyorum,dolayısyla solotıca denemelisin derim..o damar damar görüntü yok şahsen..önemli olan göz tabanına uygun tonu bulman..bu arada solotıcanın 3 lü opak serisi için aynı şeyleri söyleyemem ama yarı opak serisi seni tatmin ederse araştır derim...

kızlar selam.
çok uzun yıllardır lens kullanıyorum.
bir dönem freshlook dimensions'ın sea green ini kullanmıştım, o çok doğaldı. ama hem yeşil tonlarını çok sevmiyorum, hem de hakkaten çok belli belirsizdi.

hem doğal hem daha belirgin lens önerileriniz var mı?

canım sana şiddetle soloticanın renklerini öneriyorum..yeşil sevmiyorum dediğine göre daha mavimsi ton arıyorsun sanırım..soloticanın grafite rengi aradığın renk olmalı...
canım bu arada ben o freshlook dimensions sea greenleri çok merakediyorum..çünkü maksimum doğal lensleri seviyorum..bana kalsa kendi rengimi değiştirmeden bile derinlik ve hare katabilecek birşey arıyorum...mümkünse sea greenlerinin resimlerini paylaşabilirmisin ?

kızlar bişey sorucam ilk kez lens kullanıcak bir için hangi markayı önerirsiniz, göz derecem çok ilerlemeden biran önce karar vermem gerek, bide renkli falan düşünmüyorum şimdilik,fikirlerinizi bekliyorum....

arkadaslar soloticanın hareli serisi hangisi, haresiz serisi hangisi? adları neler yani solotica uzmanlarından cvp bekliyorum :21:

tugcetugce,
soloticalar bana bir türlü doğal gelemediler. yakından bakınca resmen nasıl anlatsam... piksel piksel görünüyorlar böyle noktacık noktacık...
sevemedim bir türlü. yıllık bir de sanırım. almaya cesaret edemiyorum o yüzden. sonra kullanmam, yazık olur.

kızlar bişey sorucam ilk kez lens kullanıcak bir için hangi markayı önerirsiniz, göz derecem çok ilerlemeden biran önce karar vermem gerek, bide renkli falan düşünmüyorum şimdilik,fikirlerinizi bekliyorum....

ne de olsa doktora gitmeyecek misin? o en uygun markayı önerir bence.

arkadaslar soloticanın hareli serisi hangisi, haresiz serisi hangisi? adları neler yani solotica uzmanlarından cvp bekliyorum :21:

uzman değilim ama ben de bir zamanlar senin gibi sora sora,, okuya okuya,, göre göre baya birşeyler öğrendim gibi=) neyse,,

hareli serisi 2 çeşit canım

bir kalın hareli olan var hidrocharme birde daha ince hareli olan var natural color.
haresiz olan ise hidrocor.

natural colorda kendi içinde 3 ürün var bunlar tam opak ürün yani tam opak ürün ne demek gözün ne kadar koyu olursa olsun rengini değiştiriyor, radikal bir değişim gerçekleştirebiliyor. bunlar da esmeralda, quartzo ve topazio. doğallık açısından bunlar diğerlerine nazaran daha kötü deniyor ben kullanmadığım için bişey diyemem..

hareli ve haresiz konusunda doğallık meslelesi ise tamamen kişisel.. kimine göre hidrocor yani haresiz olan daha doğal geliyor kimine göre hidrocharme ya da natural color yani hareli olan seriler doğal geliyor.. bu senin göz şeklin, göz rengin, aynada görmek istediğin yansımanla ilgili olarak değişebiliyor=)
daha başka soruların olursa ben ve diğer arkadaşlar seve seve yardımcı olacaklardır =)

merhaba kızlar ben bu zamana kadar kaç senedir neredeyse bütün lens markalarını kullandım ama hiçbiri solotica kadar doğal durmadı..zaten çok ince bir yapısı var örneğin bausch and lomb gibi kalın plastik ve ağır gelmiyor gözünüze..ben çok hareli damar damar lensleri sevmeyip daha doğal durmasını istediğim için hidrocor mel aldım ve herkes bayılıyor güneşte bile belli olmuyor kullanımı da gayet rahat..o kadar belli olmuyor ki naci çelikte 1 sene önce burun estetiği olmuştum kontrole gittiğimde o bile şaşırdı anlamadı fotoğrafları karşılaştırınca hınzır gözlerine naptın onlar da değimiş dedi:KK66: lens dediğimdeyse ne güzel bir lensmiş bu böyle gerçek gibi dedi=) herkese tavsiye ederimmm:KK34:

valla dogal renk arıyorsan kendi gozlerınle durcan öyle plastik plastik çirkin lensleri takmicaksın. erkekler tarafından çok begenıldıgınızı mı zannedıyorsunuz yoksa birbirinize mi yapmaya çalıştıgınız?

valla dogal renk arıyorsan kendi gozlerınle durcan öyle plastik plastik çirkin lensleri takmicaksın. erkekler tarafından çok begenıldıgınızı mı zannedıyorsunuz yoksa birbirinize mi yapmaya çalıştıgınız?

muhtemelen lens kullanıyorsun yada düşünüyorsun,en azından ilgileniyorsun bana kalırsa...
yoksa sadece ahkam kesmeye mi geldin..kullandığın uslüpta cidden çok çekici:KK51:

Son düzenleme:

lenslere bu kadar karşıysanız neden lens konularında geziyorsunuz anlamış değilim..amacınız lens kullanıcılarını huzursuz etmek mi ? yoksa herkesi lens takmamaya davet etmek mi ?
herkes sizinle aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değil...zaten lens takmak konusunu kendimizi karşı cinse veya birbirimize beğendirmek için yaptığımızı düşünerek çok yanılıyorsunuz..nasıl ki siz küpe bilezik kolye takıyorsunuz biz de lens takıyoruz...dünyada sayısı azımsanamayacak kadar erkek lens kullanıcıları da var..onlar da mı kendini beğendirmeye çalışıyor ? üstelik sadece göz rengi lensi değil kostum lensi de takıyorlar..

muhtemelen lens kullanıyorsun yada düşünüyorsun,en azından ilgileniyorsun bana kalırsa...
yoksa sadece ahkam kesmeye mi geldin..kullandığın uslüpta cidden çok çekici:KK51:

çok teşekkur ederım çok naziksiniz. Evet lens kullanıyorum şeffaf ve çok memnunum. sadece fikirlerimi paylaşmak ıstedım. Uslubuma yaptıgın guzel yorumların ıcın cok tesekkurler.:KK49:

X