- Konu Sahibi cevizlitarcinli
-
İşe yarıyor olmasına sevindim canım inşallah devamı gelir biri yorum atmış instagram sayfalarına sivilce yaptı falan yazmış sen de durum nedir?Beni de dün aradılar indirimli fiyattan yararlanmak isterseniz hemen sipariş verin bilmemne diye,valla cesaret edemiyorum,ama çok da istiyorum.Dün iççamaşırı denerken bir mağazada bunu birkez daha farkettimKızlar eski üyeyim ve ilk defa yorum yapıyorum. Ben aldım kullanıyorum dün 4. Gün dü çalışıyo olduğum için akşam tüketebiliyorum regl ağrısı gibi ağrı var. Hani regl yaklasınca dolguluk olur ya şuan o durumda ama biraz fazlası gibi geliyle bana. Adet düzensizliğim oldugu için acaba o mu yaklaşıyor yoksa karısım mı işe yarıyor bilemedim. Ama benim görüşüm bünyeden bünyeye değişiklik olmasıyla birlikte inşallah bende işe yarayacak gibi. Ablamla aldık onda hiç bi belirti yok o talimatlara uyarak sabah kullandı. Bi kaç güne regl olmazsam inşallah bende işe yaradı diyebilirim sizlere
merhabalar kızlar yıllardır göğüslerimin küçüklüğünden şikayetciyim şu aralar instagramda elitemoon adlı harman ve krem var kullanan ve sonuç alan var mı arkadaşlar ?
sagol canım allah razı olsun... merak ettim instagram da da yorum yoktu çareyi kadınlar sitesinde buldum bende burda ii die mesaj atan arkadaslarda oldu inanmakta biraz güçlük çektik biz bi kaç kız arkadaş. çünkü övgünün bgoyutunu biraz abartmıslardı şüphe uyandırdı ..sonra burdan kızdı bi arkadas bize hatta ama biz burada birbirimize yardım etmek için buluşuyoruz. paylaştıgın için çook sagol canımm... ben şerbetçi otu ve rezene içiyorum günde bir kupa öyle wuuaaawww bi durum olmuyor yaklaşık 1 haftadır bitti elimde değmedi almaya ara vermiş oldum ama ben 1 cm de olsa etkisini gördüm ... günlük çay içer gibi kendime alışkanlık yapmak istiyorum bu karısımı çünkü bırakınca sönüyo geri... birde şınav cekip göğüs kaslarımı geliştrsem birazda olsa dolgunluk olur daha dik durur die düşünüyorum sonuçta erkekler kas yapınca gögüssleri beliriyor. ama işten yorgunluktan fırsatım olmuyo dilde kalıyo hep...Merhaba canim sirf senin sorun icin kayit oldum.. kesinlikle alma.. 1 ay oldu kullanali hic bir etki gormedim ayrica gogus bolgesinde killanma basladi.. bunlari yazinca instagramdan engellediler..
umarım etkisini görceksindir regl dolgunlugu değildir canımm... gercekten çok merak ediyorum bu karısımı dier olumlu yapan arkadasların samimiyetine de inanmak istiyorum. bizi haberdar etmeyi unutma lütfen :)Kızlar eski üyeyim ve ilk defa yorum yapıyorum. Ben aldım kullanıyorum dün 4. Gün dü çalışıyo olduğum için akşam tüketebiliyorum regl ağrısı gibi ağrı var. Hani regl yaklasınca dolguluk olur ya şuan o durumda ama biraz fazlası gibi geliyle bana. Adet düzensizliğim oldugu için acaba o mu yaklaşıyor yoksa karısım mı işe yarıyor bilemedim. Ama benim görüşüm bünyeden bünyeye değişiklik olmasıyla birlikte inşallah bende işe yarayacak gibi. Ablamla aldık onda hiç bi belirti yok o talimatlara uyarak sabah kullandı. Bi kaç güne regl olmazsam inşallah bende işe yaradı diyebilirim sizlere
olabilir canım regl dönemin yakın değilse hassasiyet baska neyle açıklanır hiç bir fikrim yokYa kızlar bişey sormam lazım gogusler de aşırı hassasiyet buyumesinin belirtisi mi
Ya ben bitki çayına başladım dolgunluk var normalde en fazla 3 gün içinde olurdum regl ama olmadım zaten tarihte yakın değil gözle görülür bir fark varolabilir canım regl dönemin yakın değilse hassasiyet baska neyle açıklanır hiç bir fikrim yok
benimde regl olmama 15 gün var daha bende var çok az da olsa bi hassasiyet... hangi çayı içmeye başladın canımYa ben bitki çayına başladım dolgunluk var normalde en fazla 3 gün içinde olurdum regl ama olmadım zaten tarihte yakın değil gözle görülür bir fark var
sagol canım allah razı olsun... merak ettim instagram da da yorum yoktu çareyi kadınlar sitesinde buldum bende burda ii die mesaj atan arkadaslarda oldu inanmakta biraz güçlük çektik biz bi kaç kız arkadaş. çünkü övgünün bgoyutunu biraz abartmıslardı şüphe uyandırdı ..sonra burdan kızdı bi arkadas bize hatta ama biz burada birbirimize yardım etmek için buluşuyoruz. paylaştıgın için çook sagol canımm... ben şerbetçi otu ve rezene içiyorum günde bir kupa öyle wuuaaawww bi durum olmuyor yaklaşık 1 haftadır bitti elimde değmedi almaya ara vermiş oldum ama ben 1 cm de olsa etkisini gördüm ... günlük çay içer gibi kendime alışkanlık yapmak istiyorum bu karısımı çünkü bırakınca sönüyo geri... birde şınav cekip göğüs kaslarımı geliştrsem birazda olsa dolgunluk olur daha dik durur die düşünüyorum sonuçta erkekler kas yapınca gögüssleri beliriyor. ama işten yorgunluktan fırsatım olmuyo dilde kalıyo hep...
boşver canımm denemiş görmüş oldun öyle düşün kafanda soru işaretin kalmadı adaçayı rezene veya serbetci otu rezeneye basla sende günde bir kupa iç ama özellikle sabah saatlerinde içmeye dikkat et neden oldugunu bende bilmiyorum ama genelde öyle yazılmış.... sonuçlarınıda bu sayfadan bizlerle paylaş lütfen y ada farklı bir yöntem bulursan bizleri de unutma öpüyorum :*
Gerçekten miiii? Ama bana da garip geldi o kadar östrojen içeren bitkiyi karıştırıp bir pakete koyarlarsa olacağı o,kıllanma da yapar sivilce de.Hormon almak gibi bir durum.Ben de instagramdaki yorum sayısının az az olmasından şüpheye düşüyordum çok kullanan varsa neden 3-5 yorum var hepsi de olumlu yönde diye düşünmüştüm açıkçası.Keşke işe yarar birşey olsaymış da bizi hüsrana uğratmasalarmış yineMerhaba canim sirf senin sorun icin kayit oldum.. kesinlikle alma.. 1 ay oldu kullanali hic bir etki gormedim ayrica gogus bolgesinde killanma basladi.. bunlari yazinca instagramdan engellediler..
Gerçekten miiii? Ama bana da garip geldi o kadar östrojen içeren bitkiyi karıştırıp bir pakete koyarlarsa olacağı o,kıllanma da yapar sivilce de.Hormon almak gibi bir durum.Ben de instagramdaki yorum sayısının az az olmasından şüpheye düşüyordum çok kullanan varsa neden 3-5 yorum var hepsi de olumlu yönde diye düşünmüştüm açıkçası.Keşke işe yarar birşey olsaymış da bizi hüsrana uğratmasalarmış yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?