Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal göğüs büyütücü kullanan var mı kızlar

Ben 19 gundur kullaniyorum henuz etki etmedi bugun etki etmedigini bildirdim kullanim miktarini biraz daha arttirmami soylediler. Kendileri baya ilgili :)

ben biraz araştırma yaptım fiyat konusunda çok uçuk yav 10 -13 bin arası fiyatlar işin ucunda acı çekmekte var iki ucu b.... değnek

Göğüs büyüttüğünü iddia eden kremlere para verecek kadar aptal olma...
canım benım ben denedım bu urunu o kadar mukemmel kı anlatamam :) bence herkes kullanabılır normal bır kremö ve cayı bulunuyor emın olun yan etkı vs hıc yok ve asırı etkılı verdıgınız para hıcbırsey yanı :)

ayrıca soyle bır durumda var amelıyat vs gıbı seyler cok tehlıkelı kucuk goguse sahıp olan herkes herseyı denesınler sonrasında amelıyat gereklı ıse dusunsunler gercekten cok tehlıkelı olabılıyor

ay bıde sunu paylasayım calısanlar super gercekten cok ılgılıler ve yardımcı oluyorlar kargoyu soyledıklerı tarıhte ılettıler ve nasıl kullanacagımı ayrıntılı sekılde bıldırdıler :) o kadar doktor numarası almıstım artık yavas yavas atabılırım onları :)

Sizde ne zaman etki gostermeye basladi ben 29. gunumdeyim hala bir buyume yok :/

bende katılıyorum sana canım.kulupteki baska bir arkadasla da aynı muhabbeti bizde yaptık. sahte profil gibi geldi
tabıkı o sekılde dusunebılırsınız ama okuyunca cok sınırlendım goguslerı kucuk olanlar anlarlar benı bır umut bıle olsa amelıyat yerıne gecebılecek bır urun ve etkılı gerceklerı yazıyorum burda yenı uye olan bırı herhangı bır urunu yerden yere vursaydı bırınız bıle umursamazdınız sahte mı degıl mı dıye bu sekılde devam edın kotulerlerse dogrudur ıyı yazarlarsa kesınlıkle sahte ve yalan siz kendınız bılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…