Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal göğüs büyütücü kullanan var mı kızlar

cevizlitarcinli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
366
171
merhabalar kızlar yıllardır göğüslerimin küçüklüğünden şikayetciyim şu aralar harman ve krem var kullanan ve sonuç alan var mı arkadaşlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadim bilmiyorum. Ancak kendiniz daha guvenilir her evde bulunan seylerle yapabilirsiniz. Adacayi mesela.. ki onlarin dahi fazlasi hormonlara zarar verebiliyor. uzun bir süreç ama bu bilmediginiz haplar kremler de tek sürüste büyütmüyor.

doğal yollarla büyüme istiyorum 24 yaşındayım . yaklaşık bir aydır şerbetçi otu ve rezeneyi demleyip içiyorum ama pek bi fark yok. doğal olarak sizde dolgunlaşmasını saglayan formül biliyormusunuz kızlar peki ?

yok bi şikayeti halinden memnun ama işte ne bilim güzel olsunlar istiyorum benim için güzel diyip kapatıyo konuyu sarkıklar birazda en çok ona takılıyorum
Egzersiz falan denedin mi?

Çok anlamam ben, ama bir keresinde yabancı bir arkadaş (erkek) dokunuca verdiği hissi hiç sevmediğini söylemişti.

Egzersiz falan denedin mi?

Çok anlamam ben, ama bir keresinde yabancı bir arkadaş (erkek) dokunuca verdiği hissi hiç sevmediğini söylemişti.
evet evet eşimde bu yüzden istemiyo zaar küçük olsun yumuşak olsun diyo hee diyom sarkıklığını napıcam fazla olmasada onada egzersiz yap krem falan al diyo oda nerden biliyosa

Benim de razi degildi soylemeden yaptirdim...gorunce şok oldu...ve iyiki de yaptirdin dedi...acayip dogal oldular...hic bir dezavantajini da gormedim...
yani benim gizliden yaptırmak gibi bi lüksüm yok şartlar el vermez buna ama benim eşim bi acayip ona güzel görünmek için makyaj yaparım azıcık işten gelince öpmez uykudan önce önce makyajımı temizleyince öper bu 4 yıldır böyle sekmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…