Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

kızlar ben 1+1 stüdyo dairede oturuyorum (kiracıyım). evim 50 m2. yeni bir bina olduğu için yalıtımı iyi.

doğal gaz sadece ısınma amaçlı kullanılıyor. bir de bunun 30 tlsi apartmanın ısınması için kullanılan ortak miktar. benm dairem tek başına 17 tlcik yakmış. evim üst alt ve 2 yandan da ısınıyor tabi. sadece uzun kollu bluz ile oturuyorum. ayrıca evimde petek yok yerden ısıtma var. bunun da avantajı vardır muhakkak.

158 tl geldi bu ay bize. evimizin mutfakdan salona geçilen arada kapı yok malesef ve mutfak tarafından çok soğuk geliyor. aman aman bir sıcaklık olmadı evimizde üşümedik ama kalında giyindik evimizde

Ben kendimi camdan atayim en iyisi.
anlamadim ki, herkes Antalya da faaln mi yasiyor.
nasil bu kadar dusuk faturalariniz?
Bizim 400 geldi, 120 lira da elektrik.
150ye cok diyenler var, kendinize gelin arkadaslar, tek oda falan mi yakiyorsunuz, daha ne bekliyorsunuz anlamadim ki

Ben kendimi camdan atayim en iyisi.
anlamadim ki, herkes Antalya da faaln mi yasiyor.
nasil bu kadar dusuk faturalariniz?
Bizim 400 geldi, 120 lira da elektrik.
150ye cok diyenler var, kendinize gelin arkadaslar, tek oda falan mi yakiyorsunuz, daha ne bekliyorsunuz anlamadim ki
sizin ki gayet normal.. ben gecen ay idare ettiğim için bu ay az geldi.. tam gaz ısınıp normal yaksam 300 den aşağı kesinlikle düşmez.. ama gecen ay hava çokçok soğuk olmadı. çocuklarda evde yoktu .. o yüzden belkide 15 gün yakmadım idare ettim.. gündüz işyerindeyim.. akşamda battaniye altında geçidik. idare ettik. yoksa mümkün değil az gelmesi:KK43:

X