Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Arkadaşlar benim evim 60 m2, bu ay ilk defa faturam 200 tl geldi :/
hep düşükte tutuyorum yükselttiğim çok nadir oluyor. Aklıma tek gelen acaba mutfakta sıcak suyu çok kullandığım için mi yüksek geliyor? :KK43:

benm evim 50 m2 sadece ısınmam doğal gazla. 60-75 arası geliyor maksimum bunun 30-35 apartman ısınmasından dolayı hem de.(merkezi dopal gaz var herkes kendi yaktığını ödüyor). sıcak suyla olacak şey değil gibi duruyor :KK43: bir baktır istersen

Kızlar Bizim kombinin en düşük derecesi 32 ben bu arakar 42-45 de calistirdim salon Banyo ce bos olan oda da kapalı ısı yalıtımı yok. Güney cepheli. Sicak suyu çok kullanuyorum. 227 tl geldi. Çok mu? (Malatyadayiz bu arada) öyle kar falan da yok hava sıcaklığı gündüz 4 ila 8 derece arası. Burdan bir kaç kişiye sordum merkezi sistemli ve ısı yalıtımlı evler 150-200 arası geliyor diyorlar ayrica kendi tukettikleti doğalgaza da 30 - 40 ödüyorlarmis

Benim kafam karıştı nasıl bir kullanım önerirsiniz. Geceleri düşürmüyorum çünkü gece özellikle sabaha karşı daha soğuk oluyor.

s

sıcak su kullanmanın çok etkisi olmaz
evde mutlaka ısı kaybı vardır
veya kombide sorun vardır
gazı tam yakmadan, bacadan atıyor olabilir
bakım yaptırdın mı?
60 metrekare bir ev için epey fazla

Evet evde ısı kaybı var sanırım kiralarken yalıtımı yapıldı dediler ama evin tüm duvarları rutubetli ve ıslak.
Bakım yaptırmadım önerini dikkate alıcam ve bakım yaptırcam inşallah

benm evim 50 m2 sadece ısınmam doğal gazla. 60-75 arası geliyor maksimum bunun 30-35 apartman ısınmasından dolayı hem de.(merkezi dopal gaz var herkes kendi yaktığını ödüyor). sıcak suyla olacak şey değil gibi duruyor :KK43: bir baktır istersen

Oturduğum ev üç katlı ve apartman gibi değil.Büyük ihtimal alt kat ve üst kat yakmıyor. Bir de evin izolasyonu yok sanırım, yine de kombiye bakım yaptırmayı düşünüyorum. 200 tl çok oturdu içime :KK43:

benim bi odada dogalgaz sobası yanıyor gecen ay 78 geldi ama bu ay 100 110 gelir diye umuyorum 200 gelenler düsünüldügü zaman normal yani heryerin sıcak banyoya gidiyosun sıcak sun mutfakta öyle ben bulasıkları dizerken buz tutuy parmaklarım

az önce en yüksek faturamız geldi eşimle böyle kaldık :KK57: son 10 gündür çok yandı gecede hiç kısmadık. 173 lira geldi
merkeze doğru düzgün karda yağmadı ama çok soğuğu var

BUGUN YARIN GELECEK .. HESABIMA GÖRE EN AZ 210 CİVARI..:KK43:BAŞLARDA ÇOIK YKAMADIK AMA SON 15 GÜNDÜR FULL YANIO.. EN AZ 45 EN YÜKSEK 65DE YAKTIK. EN ÜST KATTAYIZ. MALESEF BU AYDAN SONRA HEP BÖYLE GELİ(R NİSANA KADAR:

fatura bugün geldi
165 metrekare ev, bütün petekler yanıyor 156 TL
gelen faturalara şaşıyorum gerçekten ne kadar ucuz ya.aranızda ist da yaşayan var mı merak ettim?

az önce en yüksek faturamız geldi eşimle böyle kaldık :KK57: son 10 gündür çok yandı gecede hiç kısmadık. 173 lira geldi
merkeze doğru düzgün karda yağmadı ama çok soğuğu var

hangi ildesiniz size de uygun gelmiş.

X