Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

250 lira gelen arkadaşa ne kadar çok gelmiş
170 metre kare
iç dış yalıtımlı bina bütün heryer yanıyor banyo dahıl 100 tl geldı
bu ayda 185 tl geldı
34 gunluk fatura butun gun 1 de yandı (30 derece) son 2 hafatdır aksamları 2-3 arası actık hafta sonları cuma aksamından pazartesı sabahına full 2-3 arasında yandı

Benim faturayı duysaniz dudaginiz ucuklar.evim 200 m 2 her yer yanıyor içten yalıtımlı dıştan yalıtım yok 477 tl geldi.55 60 arası yakiyorum

Valla anladım kii bu doğalgaz faturası evin durumuna göre çok değişiyor.. yalıtımlı ara katlara gayet iyi geliyor..Bizim en üst kat hem ısınmıyoruz hemde yüklü fatura geliyor.. bana gelen faturada 227 ama son 15 gün doğru dürüst yaktım.. ondan önceki 15 gün sadece akşamları yakıp gündüz kapadık.. ona rağmen faturam bence çok yüksek

Kesinlikle katiliyorum
Diger evim icten yalitimli,guney cephe,ara kat ve 130m2 idi vaillant yogusmaliydi konbi en fazla 110odemisimdir

Burasi da icten yalitimli kuzey cephe ve 90m2 kombi eca 237geldi

Ev,kombi,konum ve yalitim fark ediyo ev buyuk kucuk olmus fark etmez

bencede çok etkili.. ev alırken bence bunları iyi değerlendirmek gerekiyor.. ben bir daha ev alırsam şayet asla en üst kat almamara kat güney cephe ve yalıtımlı olmalı!!

bencede çok etkili.. ev alırken bence bunları iyi değerlendirmek gerekiyor.. ben bir daha ev alırsam şayet asla en üst kat almamara kat güney cephe ve yalıtımlı olmalı!!
Kesinlikle akillandimda is isten gecti
Ayria pimapenler kontrol edilmeli ruzgar,su geciriyomi gerekirse bi pimapenci cagirilip baktirilmali
O eve girince sicaklik yuzune vuruyodu burda o da yok
Ama fatura 2kati
Duvalar soguk oluyo
Petekler kendini ancak isitiyo
Yer yer rutubet oluyo
Camlarda buharlanma oluyo

O sebepden 150 yada 160m2 eve 120_130 fatura geliyo
Kombilerde yogusmali olmali

Pimapen kenarlarina bakilmali ayrica o silikonlarda kararma varsa rutubet vardir

rekor değil canım.. doğalgaz acayip zamlandı.. günlük en kısıkta bile yaksanız en az10 tl lik gaz yakılıyor..30 güne çarpınca iyi bile gelmiş.
bende gecenlerde hesapladım
fatura gelelı 10 gun olmustu
ve eskı faturam uzerınde kdv fılan hersey dahıl hesapladıfımda o 10 gun 75 tl gaz kullandıgımı kesfetmıstım
kı 30 gune 185 gelmıstı havalarda karlıyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…