- 23 Mayıs 2009
- 14.108
- 15.215
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.601
balıkesir şimdi bu fiyat sana uygun geliyosa seninkini sormaya korkuyorumgelen faturalara şaşıyorum gerçekten ne kadar ucuz ya.aranızda ist da yaşayan var mı merak ettim?
hangi ildesiniz size de uygun gelmiş.
balıkesir şimdi bu fiyat sana uygun geliyosa seninkini sormaya korkuyorum
canım ben bursadayımgelen faturalara şaşıyorum gerçekten ne kadar ucuz ya.aranızda ist da yaşayan var mı merak ettim?
hangi ildesiniz size de uygun gelmiş.
bu ayda 185 tl geldı250 lira gelen arkadaşa ne kadar çok gelmiş
170 metre kare
iç dış yalıtımlı bina bütün heryer yanıyor banyo dahıl 100 tl geldı
ne kadar iyi gelmiş 80 metrekare ev 4 petek yanıyo gündüzleri kısıyoruz 40a indiriyoruz akşamları 45-50 civarı 240 yaafatura bugün geldi
165 metrekare ev, bütün petekler yanıyor 156 TL
Kesinlikle katiliyorumValla anladım kii bu doğalgaz faturası evin durumuna göre çok değişiyor.. yalıtımlı ara katlara gayet iyi geliyor..Bizim en üst kat hem ısınmıyoruz hemde yüklü fatura geliyor.. bana gelen faturada 227 ama son 15 gün doğru dürüst yaktım.. ondan önceki 15 gün sadece akşamları yakıp gündüz kapadık.. ona rağmen faturam bence çok yüksek
bencede çok etkili.. ev alırken bence bunları iyi değerlendirmek gerekiyor.. ben bir daha ev alırsam şayet asla en üst kat almamKesinlikle katiliyorum
Diger evim icten yalitimli,guney cephe,ara kat ve 130m2 idi vaillant yogusmaliydi konbi en fazla 110odemisimdir
Burasi da icten yalitimli kuzey cephe ve 90m2 kombi eca 237geldi
Ev,kombi,konum ve yalitim fark ediyo ev buyuk kucuk olmus fark etmez
Kesinlikle akillandimda is isten gectibencede çok etkili.. ev alırken bence bunları iyi değerlendirmek gerekiyor.. ben bir daha ev alırsam şayet asla en üst kat almamara kat güney cephe ve yalıtımlı olmalı!!
rekor değil canım.. doğalgaz acayip zamlandı.. günlük en kısıkta bile yaksanız en az10 tl lik gaz yakılıyor..30 güne çarpınca iyi bile gelmiş.Rekor bende mi acaba 292 geldi
8 senelik evliyim ilk defa bu kadar geldi
bende gecenlerde hesapladımrekor değil canım.. doğalgaz acayip zamlandı.. günlük en kısıkta bile yaksanız en az10 tl lik gaz yakılıyor..30 güne çarpınca iyi bile gelmiş.
ence gayet normal.. biz doğru düzgün yakmadığımız ve ısınmadığımız halde 227 tl cik ödedik.160 tl geldi faturamız.. çok gibi geldi bana26 tl si vergi.