Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

geçen ay gündüzleri kısıp akşamları yakmıştım 233 gelmişti.
bu ay gece güzdüz hiç kapamadan 50 derecede yaktım ilk defa ısındım hiç üşümedim diye bilirim birde böyle deneyelim dedim ve sadece 20 ytl fark ile 250 geldi.ben daha fazla gelir diye beklemiştim gerçekten sürekli kısık ayarda olunca daha çok geliyormuş test edip onayladım arkadaşlar.sengözlerimebaksanab

Canım ya biz tek oda yakarak 24 saat 215 ödedik.Bu ay salon harıc butun evı yaktık saatten bakıyoruz hergun 10 15 atıyor yani 10 15 ytl:bbo:Ne mutlu sana valla darısı bızım basımızasenağlama

Bize de 434 TL geldi..50-60 derecede yaktık, evimiz en süt kat yalnız, ısı kaybımız çok maalesef..
Çok da güzel ısındık, kömürlüyken hiç ısınamıyorduk ve her ay 150 TL veriyorduk..
Çok geliyor ama en fazla 4-5 ay bu şekilde gelir..
Geçtiğimiz senelere göre her halükarda kârdayız.
Üstelik evde 5 kişiyiz, sürekli banyo yapıyoruz, bol bol da yemek pişiriyoruz :))

valla biz bu sne dış cephe izolasyon yaptırdık.
daire başına 2 milyar verdik.12 daire ama çatıyada giriş katların zeminlerinede izolasyon yaptırdık. ben üst kattayım. valla acaip ısındık. kimse 30da yandıgına inanmıyo. 104 geldi ama hiç kapatmadan. valla daha battaniyeyle yatıyoruz. Allah nazardan saklasın . ısınabilirmiyiz bi gün diyodum. valla. Allah fakir kuluna yardım edermiş. inanıyorum ben

canım evet evin büyük biizmde büyük 185 m2 şuana kadar hep 40 yaktık yalıtım çok iyi binanın..çok soğuk kar yağdıüında birkaç kere 50 ye çıktık ve devamlı gündüz 40 45 duruma göree gecede 36 da yakıyorumm..ama 100 ytl lik gaz bir hafta yetiyor yetmiyorrr seninki normal bende yaksak 50de öle gelir sanırımm..

bize bu ay 25 günlük fatura kestiler yine.
340 lira geldi. ısınamadık da.
geçen yıl en çok 250 gelmişti, hiç olmazsa ısınmıştık o zaman.

sevocan sıfırda ynıuyorsa nasıl ısınıyorsunuz canım??

cnm benim eşim yeni iş açtı o yüzden biraz tutumlu olmaya çalışıyorum e gelecek ayda doğum var o zaman zaten full açıcam 2 ay faturalardan kısmaya çalıştım ne yapalım hayat:1no2: birde ben orta dairede oturuyorum kayınvalidem üst katta full yakıyor banada faydası oluyor aşağıdaki bayanda yakıyor yani ikisindende faydalanıyorum. gündüzleri çok üşürsem sıcak su torbası yapıyorum akşam kociş gelince hiç değilse birlikte ısınalım diye ya doğalgazı yada klimayı açıyoruz bu arada klimayı çok kullandık bakalım ne gelecek elektirk geçen ay 37 geldi

biz bu ay en düşükte tutuyoruz 23 derece diyor, eskiden salon kapalıydı; onu da açtım.. hiç dereceyi yükseltmeye gerek kalmadı ev hamam gibi, bir de böyle deneyelim dedik göreceğiz bakalım faturayı :)

2 oda yanıo ve sadece akşam 8den sabah 10 a kadar açık . 173 milyn geldi . ayrıca ufoda yaktık oturma odasında elektirkte 135 geldi

107 geldi bize bu ay. Çoğunlukla gün aşırı yaktık ama kardeşim hastayken her gün yaktık. Zaten evde üşüyen tek benim. Benim oda köşe olduğu için buzhane gibi oluyor. Gençliğimi bu odaya borçluyum :roflol: Konuya döneyim yaktığımızda sadece akşamları yaktık. Yanmadığı zamanda öyle çook soğuk olmadı, ben zaten hep battaniye altındayım :roflol: Güldüğüme bakmayın ya, bizimde bu zam yapan abilere gülüceğimiz zaman elbet gelicek. Allah yukardan görüyor. Bu arada kalorifer peteğimin arkasına kartonu alüminyum folyaya sarıp koydum. Epey farketti.

Sıcak günler dilerim Şeniz

canım cok haklısın bızımde onlara gülecegımız gunler elbet gelecek...Aliminyum folyo olayı nedır banada anlatırmısın canım belkı bızede faydası olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…