- 7 Kasım 2007
- 3.016
- 36
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
bizim merkezi sistem ve güzel ısınıyoruz
faturayı merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
400 tl..:1shok:delikafadulden
acaba alındığından beri mi öle yoksa sonradan mı oldu bizimkide aynı dediğiniz gibi yanıyodu 1-2 dk sonra dinleniyoduu ilk başlarda öle değildi tabi suyun devir daim yaptığı filtresi kirlenmiş kireçlenmiş temizlediler şimdi mis gibi çalışıyoo bence bi baktırın
slm canım kombinin markasını yaza bilirmisin bizimkiferroli 4 dakka yansa 2 dakka dinlemye geçiyor acaba dedim bizim kidemi tıkandı :bbo:
kombi deavlı çalışmazki zaten...biraz çalışır sonra durur bir süre sonra tekrar çalışırr...buda ynma derecesine göre bekleyip yanma dakikası değişebilir...
bu mesajı yazmıştım:
valla ben yatakodasının ve banyonun peteğını sonuna kadar açtım diğer yerler kapalı, kombiyi de sabah işe giderken en kısık ayara getiriyorum yani 30 dereceye, eve gelince 50 ye yükseltiyorum, sabah yine 30 a indiriyorum. petekle oynamiyorum. kombiden yapıyorum. 50 ye yükseltiğimdede sadece soğu kırıyor öyle aman aman bi sıcak olmuyor. salondada isiticimiz var onuda direk önümüze koyuyoruz, ısıtıcıyla odayı ısıtmıyoruz. kendimizi isitiyoruz:) ne kadar dogru yapıyoprum bilmiyorum fatura da henüz gelmedi.
ilk baharı iple çektiğimi belirtmek istiyorum :)
neden tekrar yazıyorum?
çünkü fatura geldi. 98 TL benneyaptımki 98 TL ne demek ya ısınmadık arkadaslar ısınmadık :1shok:sadece soğuk kırıldı yine kazakla ve bataniyeyle oturduk. salondada ufo var zaten bakalım onun faturası gelmedi daha. valla yemin ederim sözün bittiği yerdeyim :1shok: vee bu 15 günlük filan tam bi ay yakmadım. söylicek bişey bulamiyorum daha önceki yazimdan dolayı faturayi bildirmek istedim
400 müüü:1shok:500 müüü:1shok:
ne diyonuz siz yavvvvsenağlama
valla hergün kontrol eder oldum korkudan 93 olmuş.
bizim merkezi sistem ve güzel ısınıyoruz
yok canım 93 tl.21 günlük93 metre küpmü kaç günlük bu