Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

acaba alındığından beri mi öle yoksa sonradan mı oldu bizimkide aynı dediğiniz gibi yanıyodu 1-2 dk sonra dinleniyoduu ilk başlarda öle değildi tabi suyun devir daim yaptığı filtresi kirlenmiş kireçlenmiş temizlediler şimdi mis gibi çalışıyoo bence bi baktırın

önceden o kadar değildi.bu sene çok yapıyor.dün servisten geldiler baktılar temiz birşey yok dedi gittiler.servis zaten milletten para yolmak için binbir yol arıyor.5 dk baktı 30 tl aldı gittiÇok üzgünüm çoook

slm canım kombinin markasını yaza bilirmisin bizimkiferroli 4 dakka yansa 2 dakka dinlemye geçiyor acaba dedim bizim kidemi tıkandı :bbo:

bizimki e.c.a ama 4 dk 2 dk normal diil kitapçığında yazıyo en az 10 dk sanırım senede bir kez temizletmek gerekiyomuş bende soğukda ev ısınmıyo sanıyodum şimdi peteklere el değmiyo

bu mesajı yazmıştım:

valla ben yatakodasının ve banyonun peteğını sonuna kadar açtım diğer yerler kapalı, kombiyi de sabah işe giderken en kısık ayara getiriyorum yani 30 dereceye, eve gelince 50 ye yükseltiyorum, sabah yine 30 a indiriyorum. petekle oynamiyorum. kombiden yapıyorum. 50 ye yükseltiğimdede sadece soğu kırıyor öyle aman aman bi sıcak olmuyor. salondada isiticimiz var onuda direk önümüze koyuyoruz, ısıtıcıyla odayı ısıtmıyoruz. kendimizi isitiyoruz:) ne kadar dogru yapıyoprum bilmiyorum fatura da henüz gelmedi.
ilk baharı iple çektiğimi belirtmek istiyorum :)

neden tekrar yazıyorum?

çünkü fatura geldi. 98 TL benneyaptımki 98 TL ne demek ya ısınmadık arkadaslar ısınmadık :1shok:sadece soğuk kırıldı yine kazakla ve bataniyeyle oturduk. salondada ufo var zaten bakalım onun faturası gelmedi daha. valla yemin ederim sözün bittiği yerdeyim :1shok: vee bu 15 günlük filan tam bi ay yakmadım. söylicek bişey bulamiyorum daha önceki yazimdan dolayı faturayi bildirmek istedim

arkadaşım bence en az derecede yakın ama her yeri yakın yoksa yanmayan odaların soğuğu yanan odalarıda etkiler ve hiç ısınmazsınız
bak 3 oda 1 salon evim heryeri en düşüükte yaktım 68 ytl fatura geldi geçen ay

Kızlar enaz banamı fatura gelmiş :roflol::roflol::roflol:
Utancımdan kimseye diyemiyom valla millet bana cimri diyecek diye :roflol:
Bana geçen ay 36 ytl geldi :eek: Bu ayda hesapladım 54 tl gelecek. Eşimle ikimizde çalışıyoruz gündüz evde yokuz.Akşam gelince 50-55 derecede tek oda yakıyorum.ben yemek falan yapana kadar oda ısınıyor.Mutfak zaten yemek yaparken ısınıyor.Saat 10 gibi falanda oturma odasını kapatıp yatak odasını yakıyorum.Yatarken ayarını biraz düşürüyorum sabah işe giderkende kapatıyorum.Cumartesi pazar full yanar.Benim evimde biraz muhafazalı.Ama alt kat ve üst katta da çalışanlar oturuyo onlarda akşamdan akşama yakıyor.Yani bana bi faydaları yok.Ama bana fatura hep az gelir.Zaten ben bütün evi ısıtsam 500 den aşşağı fatura gelmez.Bilmiyorum ama evde olmadığımız zamanlar kapatıp açmak daha mantıklı geliyor bana.

yuhhhhhhhhhhhhhh............

350 geldi yaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:

aglıyamıyorum.. sabah evde yokuz. eşim gecede evde yok zatenbenneyaptımki

kapatcam yarın tum odaları. kücük odaya tasınacam.

sdece kücük oda ve yatak odasını yakacam.

bı daha gelsin de göreyim...:mymeka:

aksamları battanıyemın altındayım genelde .....:1no2:

kombımde mı prblem var acaba yaaaÇok üzgünüm çoook

X