Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

İgdaş faturamatikte bir sürü şey denedim ama beceremedim :çok üzgünüm: Bilen biri nasıl hesaplatıcağımı bana anlatabilirmi lütfen:çok üzgünüm:

Slm canım , tesisat numaranı biliyorsan gerisi kolay.
Tesisat numarası yazan yere bu numarayı yaz (faturada yazıyor)
Altta da sayacın şu an gösterdiği ilk 5 yada 4 rakamı yazark dene
Umarım başarırsın..

Çünkü igdaş İstanbul'muş :roflol::roflol::roflol:

önce 1.mesajı okudum faturayı tekrar elime almak için uzanmıştım ki 2. bombayı gördüm şimdi delikafadulden yaa beni güldürdün allah da seni güldürsün e mi :teselli:

neyse bu da fıkra gibi bir şey oldu canlı canlı sanırım kaydirigubbakcemile3

gerek kalmadı ama neyse

Aşığım ben idare edin :roflol::roflol::roflol: Sizde hep gülün işallah Şeniz

Üffffffffffff valla baydı kombiyi 60 dereceye bir çıkarıyorum sonra yok yok çok gelecek diyip geri 50 indiriyorummmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm yoook hesaplamıycam ne gelirse gelsin yattı balık yan gider anam ben bukadar hesap yapsaydım beyimin yanında mali müsavir oldum :roflol::roflol: baharın gelmesinde daha çokkkkk var çooookkkkfisfisfis bu ay 300 geceriz biz

Arkadaşlar ben bu doğal gaz faturası yüzünden kendi evimi kiraya verdim,eşim memur olduğu için lojmana taşınmak zorunda kaldım.

benim evim de 3 oda bir salon ama ben eşim yokken iki odayı eşim varkende iki oda bir mutfağı 3 veya 4.derecede yakıyorum.yattığım odayı ayda iki kere gece yakmışımdır min.da.bana bu sene geçen ay geldi en fazla o da 100 ytl.ama bu ay gündüzleri çok yaktık misafirim vardı 150 civarı gelcek.ben heryeri sürekli yakmaya karşıyım.işim yoksa söndürürüm oturmuyorsam.öbür odaları da hiç yakmam.

hala gelmedi. normalde dün gelmesi gerekdfi.. hatta cuma günü.. birde inadına gelmiyorlarki fatura iiyice kabarsın diye.. Allah larından bulsuınlar başka bişey demiyorum..

Arkadaslar bunu birkac defa daha yazmistim; bazilariniz dogal gaz'i kapatip acmiyoruz o sekil daha cok yakiyor diye demisiniz ama biz acip kapatiyoruz ve bize fatura cok gelmedi henuz. Iki aydir 40 ytl'nin altinda geldi ve esim hesapladi bu ay 85 ytl civarinda gelecek, bu ay bayramda 4 gun sabahtan aksama kadar yuksek ayarda yaktik ve diger gunler gunduzleri de yaktik arada ama gunduz evde olmayanlar kisik ayarda yakmalarini mantikli bulmuyorum.
Aksamlari yaktiginizda da kisik ayarda yakmanizi tavsiye etmiyorum cunku ne ev isiniyor nede fatura az geliyor cunku surekli devirdayim yapmak zorunda kaliyor kisik ayarda. Biz yaktigimizda yuksek yakiyoruz en az 50/60 ve faturamiz daha uygun geliyor.
Bize gore 85 bile cok ki 100, 200 hatta 300'un uzerinde fatura gelenini dusunemiyorum bile. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Ayrica sanirim illere gore farkli dogal gaz fiyati var az once bizim dogal gaz sitesine baktim boyle bir tabela var:

bilinçlendirdiğin için çok teşekkürler.. a.s.
katılıyorum sana

bu ay daha fatura gelmedi bizim.artık gelmesi lazım yanı beklıyorummm...
yalnız bizim faturada şöyle bişi yazıyo per.satış fiyatı (ytl/kwh) 0,07856983 her ilde farklı mı oluyor bu şimdi.bu ay 110-120 gelır diye düşündük eşimle.bakalım hayırlısı bıan önce gelsede bu heyecandan da kurtulsam...:uhm:

bizim kullanmadığımız daha doğrusu kombimiz bozuk olduğu için kullanamadığımız doğalgaz 75 ytl geldi
şok olduk petekler sıcak su falan hiç bişey kullanmadık üstelik kombi bozuk olduğu için

slm canım peki yatacağında kapatıyorsun sabaha kadar ev buz gibi oluyor bu sefer ısıtmak için daha çok gaz yakmıyormubenneyaptımki

:1shok: Hala şoku üzerimden atamadım 282 metreküp yakmışız ve 319 TL fatura gelmiş inanamıyorum yaaa...kafamçokkarıştı Nerde o kedi gibi sıcacık sobaların başında oturduğumuz zamanlar hem adam gibi ısınamıyoruz hem de bir ton para Ev kuzey cephe 117 metrekare kullanım alanı var yatak odalarının altı 1.kat olduğu için çıkma kat dolayısıyla yere soğuktan basılmıyor özellikle akşam ve geceleri yazık günah değil mi? :1no2:

Allah hepimize yardım etsin inşallah, mecbur az yakıcaz artık:çok üzgünüm:

nihayetinde hesaplattım.bizdoğalgaz sobası kullanıyoruz.sadece son 10 gündür sabahtan akşama kadar yanıyor ondan önce sadece akşamları 4 saat falan yanıyordu.şu anda 85 tl olmuş sanırım faturaya kadar 130 u falan bulur.düşünün sadece tek oda mutfak banyo falan da yok.bana böyle geliyorsa kombili evleri hayal bile edemiyorumısınıyor muyum evet ısınıyorum odadan cıkmazsam sorun yok:)

kızlar bende bugün şokunu üstümden atmaya çalışıyorum.fatura sabah geldi 300 tl delikafadulden
ısınsakta ödesek helali hoş olsun ama kısıkta yanıyor kalorifer kendini ısıtıyor bir dünya para ödüyoruz.bu nasıl iş anlamadım ben ya.
zehir zıkkım olsun inşallah başka birşey demiyorum artıkkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…