-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
İgdaş faturamatikte bir sürü şey denedim ama beceremedim :çok üzgünüm: Bilen biri nasıl hesaplatıcağımı bana anlatabilirmi lütfen:çok üzgünüm:
Çünkü igdaş İstanbul'muş :roflol::roflol::roflol:
önce 1.mesajı okudum faturayı tekrar elime almak için uzanmıştım ki 2. bombayı gördüm şimdi delikafadulden yaa beni güldürdün allah da seni güldürsün e mi :teselli:
neyse bu da fıkra gibi bir şey oldu canlı canlı sanırım kaydirigubbakcemile3
gerek kalmadı ama neyse
Arkadaslar bunu birkac defa daha yazmistim; bazilariniz dogal gaz'i kapatip acmiyoruz o sekil daha cok yakiyor diye demisiniz ama biz acip kapatiyoruz ve bize fatura cok gelmedi henuz. Iki aydir 40 ytl'nin altinda geldi ve esim hesapladi bu ay 85 ytl civarinda gelecek, bu ay bayramda 4 gun sabahtan aksama kadar yuksek ayarda yaktik ve diger gunler gunduzleri de yaktik arada ama gunduz evde olmayanlar kisik ayarda yakmalarini mantikli bulmuyorum.
Aksamlari yaktiginizda da kisik ayarda yakmanizi tavsiye etmiyorum cunku ne ev isiniyor nede fatura az geliyor cunku surekli devirdayim yapmak zorunda kaliyor kisik ayarda. Biz yaktigimizda yuksek yakiyoruz en az 50/60 ve faturamiz daha uygun geliyor.
Bize gore 85 bile cok ki 100, 200 hatta 300'un uzerinde fatura gelenini dusunemiyorum bile. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ayrica sanirim illere gore farkli dogal gaz fiyati var az once bizim dogal gaz sitesine baktim boyle bir tabela var:
slm canım peki yatacağında kapatıyorsun sabaha kadar ev buz gibi oluyor bu sefer ısıtmak için daha çok gaz yakmıyormubenneyaptımkiArkadaslar bunu birkac defa daha yazmistim; bazilariniz dogal gaz'i kapatip acmiyoruz o sekil daha cok yakiyor diye demisiniz ama biz acip kapatiyoruz ve bize fatura cok gelmedi henuz. Iki aydir 40 ytl'nin altinda geldi ve esim hesapladi bu ay 85 ytl civarinda gelecek, bu ay bayramda 4 gun sabahtan aksama kadar yuksek ayarda yaktik ve diger gunler gunduzleri de yaktik arada ama gunduz evde olmayanlar kisik ayarda yakmalarini mantikli bulmuyorum.
Aksamlari yaktiginizda da kisik ayarda yakmanizi tavsiye etmiyorum cunku ne ev isiniyor nede fatura az geliyor cunku surekli devirdayim yapmak zorunda kaliyor kisik ayarda. Biz yaktigimizda yuksek yakiyoruz en az 50/60 ve faturamiz daha uygun geliyor.
Bize gore 85 bile cok ki 100, 200 hatta 300'un uzerinde fatura gelenini dusunemiyorum bile. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ayrica sanirim illere gore farkli dogal gaz fiyati var az once bizim dogal gaz sitesine baktim boyle bir tabela var: