• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogacak bebegimin ismine kaynana

Ameliaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
14
1
1
19
Bugün hastanede gittim, bebeğimin cinsiyeti öğrendim.Erkekti.💙💙
Kaynanam hemen erkek berekettir, ben bilmiyordum en başta,hep söylüyordum.
Ondan sonra dedi hayırlı olsun dedi
Kayınpederimin adı örnek alıyorum" Mehmet "
Küçük Mehmet geliyor dedi kaynanam.( Gerçek kayınpederimin ismi çok eski bir isim ve güzel değil, hoşuma gitmedi hic
O anda cok sinir oldum ama bi şey demedim.
Büyük Görümcem hamile kalmadan önce bi şey sormuştu ilerde Bebek için isim düşündün mu,
Hayır dedim düşünmedim dedim zamanı var.zamani gelince dedim
Küçük görümcem hemen dedi gerek yok düşünmeye dedi kız olursa annemin adı, erkek olursa babamin adı
Yok öyle bı şey dedim
Ben eşimle beraber karar vereceğiz.
Sürekli bunu diyor bana ama ben istemiyorum
Benim çocuğum,ben taşıyorum 9 ay karnimda, kusmalar, ağrılar,kramplar, düşük riski hepsi ben cekeyim
Kaynanam ismini koysun yok öyle bi dünya.
İlk hamileliğim benim kurduğum hayaller var isim için, ama kaynanam fırsat vermiyor.
Sız ne düşünüyorsunuz kızlar

Son düzenleme:
Bugün hastanede gittim, bebeğimin cinsiyeti öğrendim.Erkekti.💙💙
Kaynanam hemen erkek berekettir, ben bilmiyordum en başta,hep söylüyordum.
Ondan sonra dedi hayırlı olsun dedi
Kayınpederimin adı örnek alıyorum" Mehmet "
Küçük Mehmet geliyor dedi kaynanam.
O anda cok sinir oldum ama bi şey demedim.
Büyük Görümcem hamile kalmadan önce bi şey sormuştu ilerde Bebek için isim düşündün mu,
Hayır dedim düşünmedim dedim zamanı var.zamani gelince dedim
Küçük görümcem hemen dedi gerek yok düşünmeye dedi kız olursa annemin adı, erkek olursa babamin adı
Yok öyle bı şey dedim
Ben eşimle beraber karar vereceğiz.
Sürekli bunu diyor bana ama ben istemiyorum
Benim çocuğum,ben taşıyorum 9 ay karnimda, kusmalar, ağrılar,kramplar, düşük riski hepsi ben cekeyim
Kaynanam ismini koysun yok öyle bi dünya.
İlk hamileliğim benim kurduğum hayaller var isim için, ama kaynanam fırsat vermiyor.
Sız ne düşünüyorsunuz kızlar
Bence bu durumda esinizle iletisiminiz cok onemli. Esiniz de sizin gibi dusunuyorsa birakin kaynaniz ne diyirsa desin siz kendi bildiginizi en sonda yaparsiniz.

Bence yilanin basini kucukken ezmeli...hikayede kimseye yilan demek istemiyorum..ama rahatsiz oldugunuzu belirtin ki ezberlemis gibi tekrarlamasin ilk firsatta yalniz kaldığınızda isim dusunmeye basladik bile hayallerimiz var cocugumuz icin diyerek kestirip atabilirsiniz...hi ben şunada karsiyim esim istiyor ben istemiyorum diyorsaniz bu durumda siz esinize degil esinizin size uymasi makul olandir sirf 9 ay karninizda tasidiginiz icin degil siz istemediginiz icin anne oldugunuz icin...ayni sekilde esinizin istemediginide koymazsiniz...en guzel gunlerinizi hayallerinizi baskalari icin zehir etmeyin 5 6 ay bunu dile getireceklerine her defasinda uzuleceginize.. konuyu kestirip atin onlar bi kere uzulsunler siz sonrasinda uzulmeyin

Back