- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Sade frappe
konu sahibi rüya ismi geldi aklıma şeyma da olabilir.kısmetli bir isim.nokta atışı zengin buluyor ![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızdırma beni adının şadıman olduğunu tüm k.k ya yayarımnasıl da konuyu dağıtıyorsun
![]()
Benim aklımda da var kadın ama adı kadınlar için çok tercih edilmediği için yazmıyorumYani bu profile uyan birini biliyorum ama kadın değil.![]()
İyi ki yaymadinkızdırma beni adının şadıman olduğunu tüm k.k ya yayarım![]()
Daha ne gelsin adamın başına
Sanatçı ruhlu olursa anasına çekerÖyküler sanatçı ruhlu oluyorlar bence. Gözlemlerim o yönde.
aa kızlar ipucu geldi gene.konu sahibi ünlü bir sanatçıymışşşşSanatçı ruhlu olursa anasına çeker![]()
Çok güzel olurSanatçı ruhlu olursa anasına çeker![]()
Ama ceycey isminin Suavi olduğunu açıklarsam bana çok kızarKonudaki isimlerden en az biriince bilek in ismi. Konuda yazılan isimlerden hiçbiri benim ismim değil.
Homer Simpson nin ismi duygusal bir isim olduğuna ve
Jawlensky nın ismini en az bir kişi bildiğine göre C ceycey0406 in ismi nedir?
Alın size sözel mantık sorusu.![]()
soruya bak yeni nesil lgs sorusu gibi.senin adın ne olabilir?bak kafama o takıldı şimdi de iyi mi?Konudaki isimlerden en az biriince bilek in ismi. Konuda yazılan isimlerden hiçbiri benim ismim değil.
Homer Simpson nin ismi duygusal bir isim olduğuna ve
Jawlensky nın ismini en az bir kişi bildiğine göre C ceycey0406 in ismi nedir?
Alın size sözel mantık sorusu.![]()
Jan dark mi dogru soylebenim ismim ender konulan öyle birinin ismi ki sormaa.sonum benzemesinnn bari diyeyimmm![]()
hah konuya benim adım cemillll de geldii.haydi hayırlısııııİkisi de güzel ama doğayı yumuşak g yi (ğ) bastırarak söylüyorlar içim ürperiyor![]()
Bülent mi yoksayok yenilerden değilll bayağı yaşlandı ama kabul etmezzz.![]()
kendisi henüz ülkemizde yaşıyor.ha öldü deseydim akrep nalan mı diye sorabilirdinJan dark mi dogru soyle![]()
Bence mine
Vay anasını bize o piti piti yapıp isim koymuşlar resmen. Dudağının aldığı şekil demekSade frappe ben Doğa diyecektim ama yorumlar beni bir miktar ürpertti
o sebeple Öykü diyorum. Ama söylerken dudağımın aldığı şekilden pek hoşlanmadım söylemeden edemicem.
![]()
Hülyaaaakendisi henüz ülkemizde yaşıyor.ha öldü deseydim akrep nalan mı diye sorabilirdin![]()
![]()