• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğa vs Öykü sizce hangi isim?

Resmen öykü gözüme daha minnoş gözüktü 😊 öykü ismiyle de ilgi bu tarz deneyimli yorumlar gelir inşallah 😊
O kadar kaba değil ama benim kızımın adi 😂
Ama ben tercih etmezdim 🙈
Öykü bana da minnoş gözüktü ama okulda öykü adındaki kızla da çok dalga geçiyorlardı hikaye diye 🤦

Benim kızımın adı doğa 😁
İkinci adı da var onu kullanıyoruz ama neyse.
Okula başlayana kadar uysal,biraz mizmizdi.
Ama ergenlik fena şu özgürlüğüne düşkün demissiniz ya tam cuk oturmuş bizim doğaya.asla istediği şeyi yapmaz,dışarı bıraksak 24 saat gelmez.arkadaslarina çok düşkün,kaybetmemek için ne dersen yapar.biraz menfaatci hepimizi resmen kullanıyor 🤦
Ama isimle alakası var mı bilemem.
Aşırı hayvan sever 😍
Müzik dinlemeyi sever,dersleri bosverdi.
Suanki aklım olsa doğa koymazdim 🥴
Benim anam da şimdiki aklım olsa o ismi koymazdım diyor. O isim yüzünden duygusal ve hassasmışım. He anne hep isim yüzünden he 🥴

Benim anam da şimdiki aklım olsa o ismi koymazdım diyor. O isim yüzünden duygusal ve hassasmışım. He anne hep isim yüzünden he 🥴
Ama isimlerin etkisi olduğunu düşünüyorum bende
Benim kızımın isminde bı dalgalanma var sanki.
Irmaklar dolup taştıginda benim kız da kabına sagmaz gibi 🙈😂

akıllı o yoksa adını açıklayıveririm bakkk :KK53:
IMG_20220301_190723.jpg

O kadar kaba değil ama benim kızımın adi 😂
Ama ben tercih etmezdim 🙈
Öykü bana da minnoş gözüktü ama okulda öykü adındaki kızla da çok dalga geçiyorlardı hikaye diye 🤦
Çocuklar alay edecek illa bir şey buluyorlar malesef. Hiç bir şey bulamazsalar eteğiyle, çantasıyla alay ederler 🙂🙂

Back