- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Sade frappe
yok asla bulamazsınız.Buldum yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok asla bulamazsınız.Buldum yani?
Kesin Ankara asfaltında oturan ve Seren hanımın meşhur ettiği birisiniz değil mi-Nadir bulunan bir isim
-Sonu kötüye gidiyor
-Yaşlandığını kabul etmez
Seren mi
o kadar kötü yanii içim karardı.benim kız seneye o adlı koleje gidecek.göndermesem mi ne ?uğursuzmuş baksanaBencil
Kıskanç
Paylaşımsız
Aşırı takıntılı
Doğa iisminde tanıdığım bir cocuk![]()
Harf lütfenyok asla bulamazsınız.
hah bak sen buldunKesin Ankara asfaltında oturan ve Seren hanımın meşhur ettiği birisiniz değil mi![]()
Bu benim kız yalnız o MinaBenim kızımın adı doğa
İkinci adı da var onu kullanıyoruz ama neyse.
Okula başlayana kadar uysal,biraz mizmizdi.
Ama ergenlik fena şu özgürlüğüne düşkün demissiniz ya tam cuk oturmuş bizim doğaya.asla istediği şeyi yapmaz,dışarı bıraksak 24 saat gelmez.arkadaslarina çok düşkün,kaybetmemek için ne dersen yapar.biraz menfaatci hepimizi resmen kullanıyor
Ama isimle alakası var mı bilemem.
Aşırı hayvan sever
Müzik dinlemeyi sever,dersleri bosverdi.
Suanki aklım olsa doğa koymazdim![]()
Demekki kızlar aynıBu benim kız yalnız o Mina.
mina isimli komşu kızı var 9 yaşında .bacak kadar boyuyla hepimizi yönetmeye çalışır yıllardır.senin kız da öyle mi?Bu benim kız yalnız o Mina.
Bunların kuşakta bir sorun varDemekki kızlar aynı
İsimde keramet yokmuş![]()
Benimki Işıl Mina,çok dik kafalı bir çocuk.mina isimli komşu kızı var 9 yaşında .bacak kadar boyuyla hepimizi yönetmeye çalışır yıllardır.senin kız da öyle mi?
Uğursuz degil canim yahuo kadar kötü yanii içim karardı.benim kız seneye o adlı koleje gidecek.göndermesem mi ne ?uğursuzmuş baksana![]()
işte bu da öyle.ben bile korkuyorum kızdanBenimki Işıl Mina,çok dik kafalı bir çocuk.
akıllı o yoksa adını açıklayıveririm bakkkSeni her yerde bulurum ceyceyim![]()
Bencil
Kıskanç
Paylaşımsız
Aşırı takıntılı
Doğa iisminde tanıdığım bir cocuk![]()
Resmen öykü gözüme daha minnoş gözüktüBenim kızımın adı doğa
İkinci adı da var onu kullanıyoruz ama neyse.
Okula başlayana kadar uysal,biraz mizmizdi.
Ama ergenlik fena şu özgürlüğüne düşkün demissiniz ya tam cuk oturmuş bizim doğaya.asla istediği şeyi yapmaz,dışarı bıraksak 24 saat gelmez.arkadaslarina çok düşkün,kaybetmemek için ne dersen yapar.biraz menfaatci hepimizi resmen kullanıyor
Ama isimle alakası var mı bilemem.
Aşırı hayvan sever
Müzik dinlemeyi sever,dersleri bosverdi.
Suanki aklım olsa doğa koymazdim![]()
Diana?benim ismim ender konulan öyle birinin ismi ki sormaa.sonum benzemesinnn bari diyeyimmm![]()
Yok ya benimki çok saftirikk,aşırı duygusal ve hayvansever.Ama aşırı inatçı bir çocuk.işte bu da öyle.ben bile korkuyorum kızdan![]()