• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğa vs Öykü sizce hangi isim?

. Bugün Doğa ismine baktığım da bu isimdeki kişilerin inatçı ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarına değinilmiş.
Ne güzel iste özgürlüğüne düşkün olsun, inatçı olsun. Saf,vur kafasına al lokmasina bir kızdan iyidir 😅😅
Benim bildigim tek genelleme tüm furkanlar fırlama,yaramaz olurlar.
Hadi denemek için
"evet benim tanıdığım tum Furkanlar da firlama" diyen kalp atsın
"Yok,benim tanıdığım furkanlar mülayim " diyenler kızgın sürat 😅😅😅

aa yengenç geldi acaba gerçek adı ne olabilir?kendisi özgür ruhlu biraz marjinal keşfetmeyi sever seyahati sever.buldumm evliya çelebiiiiii :KK45:

Ne güzel iste özgürlüğüne düşkün olsun, inatçı olsun. Saf,vur kafasına al lokmasina bir kızdan iyidir 😅😅
Hadi denemek için
Velkam tu YouTube yorumlar:KK70::KK70:
Berkaylar da gıcıktır şaşmaz.
Evet diyenler hesabıma Euro, hayır diyenler dolar atsın
IBAN: TR000079....

Hadi denemek için
Hiç furkan tanımayanlar gülebilir mi? 😁

Hanımlar merhaba, nasipse bir kızım olacak fakat ben bu iki isim arasında bir türlü karar kılamadım. Iki ismi de beğeniyorum açıkçası ama çift isim koyma taraftarı da değilim.

Bir tanıdığım isimlerin numaralojik ve isim analizlerine bak, kişiler isimlerinin özelliklerini taşırlar gibilerinden bir öneri de bulundu. Bugün Doğa ismine baktığım da bu isimdeki kişilerin inatçı ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarına değinilmiş. Birisinden de tanıdığı iki doğa isimli kız çocuklarının ikisinin de bencil ve başına buyruk oldukları yönünde bir yorum okudum. Öykü isminde bir problem yok uyumluluk, şefkatlilik ve yaratıcılık gibi özelliklerinin olduguna değinilmiş sadece sağlık konusunda yıldızının düşük olduğundan bahsedilmiş. Sadece o kısmı beni biraz rahatsız etti.

Acaba sizler bu isim analizi olayına nasıl bakıyorsunuz? Bu iki isimle alakalı tanıdığınız kişiler varsa ve bu kişiler hakkında yorum yapabilirseniz çok memnun olurum? 🥰
Evet isim çok önemlidir karakteristik özelliği de vardır. Doğa yı gözlemleyin ve anlamını siz yükleyin. Neden doğa koymak istiyorsun? Doğa sana göre nedir? Bi de öykü için düşün.

Konu sahibi Sade frappe Sade frappe yalvarırım bizi geyiğin dibine vurduk diye şikayet etme napalım muhabbet güzel:KK14:
Yazdıklarımı toparlayacağım.
Doğa da Öykü de çok güzel ama bana Öykü daha güzel geliyor. Daha sıcak ve naif. Öyküler sanatçı ruhlu bence. Doğa şöyle böyle diyorlar. Onun dışında doğadaki elementlerle ilgili isimler çok güzeller. Deniz, Derya, Güneş, Bulut, Nehir... Doğanın bize cömert ve kucaklayıcı olduğu gibi bu isimleri alan insanlar da öyle olurlar gibi geliyor.
Bebiş sağlıkla gelsin ve çok mutlu bir hayatı olsun 😊

Back