- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.172
- 798
- Konu Sahibi Sade frappe
Evet öyleymiş ❤Bence mine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleymiş ❤Bence mine
yav he he kesin hülyadırrrHülyaaaa
Hahaha öykü de bi bakalım ne demek istediğimi anlayacaksınVay anasını bize o piti piti yapıp isim koymuşlar resmen. Dudağının aldığı şekil demek
Cıkk değilHülyaaaa
Ne güzel iste özgürlüğüne düşkün olsun, inatçı olsun. Saf,vur kafasına al lokmasina bir kızdan iyidir. Bugün Doğa ismine baktığım da bu isimdeki kişilerin inatçı ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarına değinilmiş.
Pek konmuyor ya artık hani çocuklara ondan dedim. Yaşlandığını kabul etmiyorCıkk değil
Nadir,yaşlı ve ünlü bir isim olacak. Hülya çok var
Velkam tu YouTube yorumlarNe güzel iste özgürlüğüne düşkün olsun, inatçı olsun. Saf,vur kafasına al lokmasina bir kızdan iyidir
Benim bildigim tek genelleme tüm furkanlar fırlama,yaramaz olurlar.
Hadi denemek için
"evet benim tanıdığım tum Furkanlar da firlama" diyen kalp atsın
"Yok,benim tanıdığım furkanlar mülayim " diyenler kızgın sürat
Yaaa bu, benim kızzzmina isimli komşu kızı var 9 yaşında .bacak kadar boyuyla hepimizi yönetmeye çalışır yıllardır.senin kız da öyle mi?
Adını yazarken g ve e harflerine vurgu yapmış.aa yengenç geldi acaba gerçek adı ne olabilir?kendisi özgür ruhlu biraz marjinal keşfetmeyi sever seyahati sever.buldumm evliya çelebiiiiii
Hiç furkan tanımayanlar gülebilir mi?Ne güzel iste özgürlüğüne düşkün olsun, inatçı olsun. Saf,vur kafasına al lokmasina bir kızdan iyidir
Benim bildigim tek genelleme tüm furkanlar fırlama,yaramaz olurlar.
Hadi denemek için
"evet benim tanıdığım tum Furkanlar da firlama" diyen kalp atsın
"Yok,benim tanıdığım furkanlar mülayim " diyenler kızgın sürat
ismimi öğrenmek isteyenlerrr IBAN:TR 999999999Velkam tu YouTube yorumlar
Berkaylar da gıcıktır şaşmaz.
Evet diyenler hesabıma Euro, hayır diyenler dolar atsın
IBAN: TR000079....
Evet isim çok önemlidir karakteristik özelliği de vardır. Doğa yı gözlemleyin ve anlamını siz yükleyin. Neden doğa koymak istiyorsun? Doğa sana göre nedir? Bi de öykü için düşün.Hanımlar merhaba, nasipse bir kızım olacak fakat ben bu iki isim arasında bir türlü karar kılamadım. Iki ismi de beğeniyorum açıkçası ama çift isim koyma taraftarı da değilim.
Bir tanıdığım isimlerin numaralojik ve isim analizlerine bak, kişiler isimlerinin özelliklerini taşırlar gibilerinden bir öneri de bulundu. Bugün Doğa ismine baktığım da bu isimdeki kişilerin inatçı ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarına değinilmiş. Birisinden de tanıdığı iki doğa isimli kız çocuklarının ikisinin de bencil ve başına buyruk oldukları yönünde bir yorum okudum. Öykü isminde bir problem yok uyumluluk, şefkatlilik ve yaratıcılık gibi özelliklerinin olduguna değinilmiş sadece sağlık konusunda yıldızının düşük olduğundan bahsedilmiş. Sadece o kısmı beni biraz rahatsız etti.
Acaba sizler bu isim analizi olayına nasıl bakıyorsunuz? Bu iki isimle alakalı tanıdığınız kişiler varsa ve bu kişiler hakkında yorum yapabilirseniz çok memnun olurum?
Benim adım Nuriye.gocasının adı nuri olan var mı?bu ad bana hep komik geliyor da
teyzemin torunun adı nuriye ne var ki.kocasının vefat eden annesinin adı diye kondu.zehir gibi de kız .ama senin adın nuriye neyim değilllllBenim adım Nuriye.
Yatcem ben gideyom beynim yanmış biri güççük öteki babadan korona bulaşmış feleğim şaşmışhah konuya benim adım cemillll de geldii.haydi hayırlısıııı