- 18 Mart 2021
- 11.866
- 64.017
- 548
- Konu Sahibi Sade frappe
-
O kadar kaba değil ama benim kızımın adiResmen öykü gözüme daha minnoş gözüktüöykü ismiyle de ilgi bu tarz deneyimli yorumlar gelir inşallah
işte bakk biri buldu sonundaaDiana?
Benim anam da şimdiki aklım olsa o ismi koymazdım diyor. O isim yüzünden duygusal ve hassasmışım. He anne hep isim yüzünden heBenim kızımın adı doğa
İkinci adı da var onu kullanıyoruz ama neyse.
Okula başlayana kadar uysal,biraz mizmizdi.
Ama ergenlik fena şu özgürlüğüne düşkün demissiniz ya tam cuk oturmuş bizim doğaya.asla istediği şeyi yapmaz,dışarı bıraksak 24 saat gelmez.arkadaslarina çok düşkün,kaybetmemek için ne dersen yapar.biraz menfaatci hepimizi resmen kullanıyor
Ama isimle alakası var mı bilemem.
Aşırı hayvan sever
Müzik dinlemeyi sever,dersleri bosverdi.
Suanki aklım olsa doğa koymazdim
Ama isimlerin etkisi olduğunu düşünüyorum bendeBenim anam da şimdiki aklım olsa o ismi koymazdım diyor. O isim yüzünden duygusal ve hassasmışım. He anne hep isim yüzünden he
akıllı o yoksa adını açıklayıveririm bakkk
Çocuklar alay edecek illa bir şey buluyorlar malesef. Hiç bir şey bulamazsalar eteğiyle, çantasıyla alay ederlerO kadar kaba değil ama benim kızımın adi
Ama ben tercih etmezdim
Öykü bana da minnoş gözüktü ama okulda öykü adındaki kızla da çok dalga geçiyorlardı hikaye diye
Benimki bu yüzden duygusal demek için biraz fazla dolaylı bence. Öyle değil mi C ceycey0406 ?Ama isimlerin etkisi olduğunu düşünüyorum bende
Benim kızımın isminde bı dalgalanma var sanki.
Irmaklar dolup taştıginda benim kız da kabına sagmaz gibi
Evet orasida doğruÇocuklar alay edecek illa bir şey buluyorlar malesef. Hiç bir şey bulamazsalar eteğiyle, çantasıyla alay ederler
Yaşıyormuş ve henuz kotu bir sey gelmemiş başınaDiana?
Hehe evet her defasında Calcifer başkanı çağırmak zorunda kalmayayım diye yaptım bunuaaaa bu calcifer değil mi?
Duygusal ve hassas isimBenim anam da şimdiki aklım olsa o ismi koymazdım diyor. O isim yüzünden duygusal ve hassasmışım. He anne hep isim yüzünden he
Meghan? Henüz gelmedi sonuçta...Yaşıyormuş ve henuz kotu bir sey gelmemiş başına
YağmurBenim anam da şimdiki aklım olsa o ismi koymazdım diyor. O isim yüzünden duygusal ve hassasmışım. He anne hep isim yüzünden he
Yok yok uzaktan yakından alakası yok. Mesela yağmur evet duygusal ve hüzünlü çağırışımlar yapabilir ama bence benimkine böyle demek için biraz dolaylı düşünmek gerek. Tek isim de değil zaten.Yağmur
Öyküler sanatçı ruhlu oluyorlar bence. Gözlemlerim o yönde.Resmen öykü gözüme daha minnoş gözüktüöykü ismiyle de ilgi bu tarz deneyimli yorumlar gelir inşallah
Yani bu profile uyan birini biliyorum ama kadın değil.Yaşıyormuş ve henuz kotu bir sey gelmemiş başına
İboYani bu profile uyan birini biliyorum ama kadın değil.
tosun paşanın adını açıklıyorummmm.Az sonraaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?