- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Sade frappe
cool muyum diye gece gece kafama takıldı bakkYap yap Cool olursun ajsjsnns. ay ne çok kullandım bu kelimeyi bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cool muyum diye gece gece kafama takıldı bakkYap yap Cool olursun ajsjsnns. ay ne çok kullandım bu kelimeyi bugün
sonu henüz çok kötü olmadı ama gidişatı öyle.Nadir olan ve sonu kötü olan birinin adı bulacağım seni
Allah Allah ünlü biri mi?sonu henüz çok kötü olmadı ama gidişatı öyle.
Ben Ender ve ya Tomris diyorum.
ünlü evetttAllah Allah ünlü biri mi?
Şeyma mıünlü evettt
AhahaaaaaaŞeyma mı
yok yenilerden değilll bayağı yaşlandı ama kabul etmezzz.Şeyma mı
Ajdayok yenilerden değilll bayağı yaşlandı ama kabul etmezzz.
Ajda bardak geldi aklıma
kadın hala ünlü bir eli yağda bir eli bal da.onun kaderi hepimiz de olsa keşkee
Tansu?yok yenilerden değilll bayağı yaşlandı ama kabul etmezzz.
Buldum yani ?kadın hala ünlü bir eli yağda bir eli bal da.onun kaderi hepimiz de olsa keşkee
Numeroloji isim analizi falan ilgilendiğim şeyler değil ama Öykü ismi daha güzel bence. Daha naif. Doğa da çok güzel. Başka isim önerisi olarak ben doğayla ilgili isimleri seviyorum. Deniz, Derya, Güneş, Bulut, Nehir gibi. Doğayla ilgili isimleri kucaklayıcı, zengin ve duru buluyorumYani bu iki ismi pek beğenmiştim ama aklınızda başka öneriler varsa da açığım tabi neden olmasın sadece böyle söyleyince bir manası olan isimleri beğeniyorum; defne, duru, nil, nehir gibi. Linda, mira, vera, pera, alin gibi isimler bana göre pek değil bu kategoride önerileriniz varsa önerilere açığım tabi
Ben buldum-Nadir bulunan bir isim
-Sonu kötüye gidiyor
-Yaşlandığını kabul etmez
Seren mi