- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
- Konu Sahibi Sade frappe
Maviş dir umarım:)ahhaaa şimdi de bunu bulun hadi.m ile başlayan mırnavv da denilen isim ne ola ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maviş dir umarım:)ahhaaa şimdi de bunu bulun hadi.m ile başlayan mırnavv da denilen isim ne ola ki?
Eğer zamanında eşinizin bütün aile fertlerine salladığınız yorumlarınız yoksa çıksın ortaya ne olacakBenim kimlik çıktı ortaya ama,anonim oldum resmen.
onu bulduk mine imişşş.geriye ince bilek kaldı.o da kesin angelinadır.Maviş dir umarım:)
Temkinliyim o konuda.Eğer zamanında eşinizin bütün aile fertlerine salladığınız yorumlarınız yoksa çıksın ortaya ne olacak
ben eş ve ailesine hiç sallamadım.bir babama sallarım o da keşke görseeeeEğer zamanında eşinizin bütün aile fertlerine salladığınız yorumlarınız yoksa çıksın ortaya ne olacak
Eşime değilde ailesine sağlam salladımben eş ve ailesine hiç sallamadım.bir babama sallarım o da keşke görseeee
görmedim duymadım bilmiyorummmEşime değilde ailesine sağlam salladım
23 bin mesajiniz var oradan bulunamaz ki buna güvenerek sallamasyon yaptım. ama eğer başka bir yöntem varsa ben musadenizleEşime değilde ailesine sağlam salladım
Kayinvalideler zaten buraya girmezler,girse girse görümce ve eltiler girer.23 bin mesajiniz var oradan bulunamaz ki buna güvenerek sallamasyon yaptım. ama eğer başka bir yöntem varsa ben musadenizle
benim de akrabam vardı adı satılmış.o da mahkeme kararıyla değiştirdi.dedesinin adıydı koymuşlar.kendisi avukat oldu.satılmış adında avukat olur mu?Adamın birinin soyadı atar
Oğlu olunca adını roket koymuş olmuş roket atar
Adam yurt dışıma çıkınca sorun yaşıyorum diye mahkeme yoluyla değiştirmişti
Uyum deyince aklıma geldi
bak kadın ne dürüst açık açık adını ünvanını yazmış:tosun paşa23 bin mesajiniz var oradan bulunamaz ki buna güvenerek sallamasyon yaptım. ama eğer başka bir yöntem varsa ben musadenizle
Ah ah onların görmediği yer mi varKayinvalideler zaten buraya girmezler,girse girse görümce ve eltiler girer.
Ohoooo onlar yorumlarımın başrolüKayinvalideler zaten buraya girmezler,girse girse görümce ve eltiler girer.
Makam mevki sahibiyim çok şükürbak kadın ne dürüst açık açık adını ünvanını yazmış:tosun paşa
Bende elti yok,bir adet görümce var.Ona sa sallamadım.O yüzden rahatım.Ohoooo onlar yorumlarımın başrolü
ben de nikimi kanuni sultan süleyman yaparsam görürsün senMakam mevki sahibiyim çok şükür
Yap yap Cool olursun ajsjsnns. ay ne çok kullandım bu kelimeyi bugünben de nikimi kanuni sultan süleyman yaparsam görürsün sen
Nadir olan ve sonu kötü olan birinin adı bulacağım seniben de nikimi kanuni sultan süleyman yaparsam görürsün sen
Konu yine değişik boyutlara ulaştıben de nikimi kanuni sultan süleyman yaparsam görürsün sen